reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hej laski ja zapomniałam o forum, nie mam czasu, dzieciaki rozrabiają strasznie a teraz w domu siedzą bo u nas w szkole szkarlatyna i pare dzieciaków u Olki w zerówce i wolę ją potrzymać w domu, bo co roku na święta jakieś świństwo przyniesie. A najmłodszy szaleje i się nie słucha chyba najbardziej z całej 3. Ale jemu wybaczam bo jest przesłodki. Arek się rozgadał i lepiej gada od Olki i już nie co bardziej odważny jest. Pozdrawiam wszystkie :-)

reklama
KROMECZKA fajnie ze sie odezwalas:))))))))

Leane tez daje popalic nie przejmuj sie:))) a gadula nie do zajechania:)))))))))))) gada do wszystkich i do wszystkiego:)))))))))

67428718998488857740.jpg

Załączniki

• 67428718998488857740.jpg
    67428718998488857740.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 43
Przepis od nas na te Święta:
Głównym składnikiem jest zdrowie,które należy wymieszać z ogromem miłości.Dwie łyżki pomyślności,kapkę radości.Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu.Odsączyć z trosk i przygnębienia.Dla smaku dodać odrobinę zaufania,według własnego uznania dodać urody i sławy jak kto woli na tyle ostrożnie jak soli.Piec cały rok w rodzinnej atmosferze na śnieżnobiałym papierze w sercu rozgrzanym do czerwoności by przyniosło jak najwięcej smaku i radości.Wesołych Świąt dla wszystkich bez wyjątku !!!!!
Aby ten przepis był najbardziej udany ze wszystkich które macie w planie zrealizować.
Smacznego !!!!

Hej dziewczyny :)
Sto lat mnie tutaj nie było, ale z częścią z Was mam kontakt na fb i nie tylko :) Ale przyznam szczerze, że zatęskniłam za forum. W dużej mierze ma na to wpływ stan, w którym obecnie sie znajduje ... podpowiedź w nowym suwaczku ;) Chciałam się z Wami podzielić tą nowiną :)
Chociaż widze, że tutaj się wiele nie dzieje to jednak nadal tu zaglądacie ... mam nadzieje :)
Pozdrawiam i ściskam mocno, a przy okazji świątecznie!

reklama
Dzięki :)
Teraz mam troche czasu wolnego bo aż do nowego roku nie pracuje :)
A tu to chyba na zamknięty się wszystko przeniosło, a ja już nie mam dostępów po takim czasie nieobecności :(

No nic ... będę do Was zaglądać :) buziole!

Do góry