reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hej

Basia- to już nie długo. Trzymam kciuki.

sheeney- u nas też bunty. Czasem myślę, że mi ktoś dziecko podmienił na porodówce.

Kania- moim też się wiecznie nudzi, mimo zapewnianych rozrywek w ciągu dnia. A ja już głupieje w towarzystwie miśków i lal.

reklama
Witam niedzielnie-
Przez zmianę czasu dziewczynki wstały o 6.Także wszystko ogarnięte a tu dopiero 9.30:-)
Dziś jedziemy na wystawę psów-moje panny już nie mogą się doczekać .;-)
Ale to dopiero po Kościele, a po wystawie już zaplanowały wizytę u wujka Donalda. A niech im będzie raz na jakiś czas można zjeść coś niezdrowego.:tak:
Basia trzymaj się dzielnie jeszcze troszkę i będziecie mieli takiego małego słodziaczka- jak fajnie.;-)
Kroma masz co robić z trójka - podziwiam cie kobietko.

Joli jejku ale bym zjadła coś z Donalda:sorry: Kurka wodna no aż głodna jestem:-D
Udanej niedzieli.
Kroma podziwiam Cię trójkę dzeciaków masz i jak Ty dajesz radę ja już się boję jak dam radę z dwójką.Kamil taki niegrzeczny się zrobił ze nie wiem czy dam radę jak jeszcze maluszek się pojawi.

Ostatnia edycja:
hejka

Lapka sobie fundnęłam i mam chociaż teraz jak pisać.

Jolii- jak było na wystawie, ja też bym poszła z dzieciakami ale u nas dopiero czerwcu.
baśka- dasz radę, tym bardziej że 3 latki już są dość samodzielne. A jak rodziłam Arka i Olka była jeszcze mała, to troszkę gorzej było mi a teraz to dla mnie prawie bułka z masłem. Jakoś się bawią razem, więc nie muszę non stop z nimi siedzieć. A pomagają mi dużo. Też łobuzują, ale już szybciej im się przemówi i kary zaczęły działać na nie. Dasz radę.

Basia najgorzej będzie Tobie się odnaleźć na początku do puki nie wyrobisz sobie rytmu dnia jakiegoś planu a potem będzie coraz łatwiej na początku nie umiałam pogodzić wszystkiego bo co starsza mnie wołała to zaraz karmienie przewijanie ale już później załapałam i teraz się razem bawią jak tylko już po szkole i lekcjach to siedzą się bawią razem nieraz wrzeszczą nieraz grzecznie ale trochę czasu cierpliwości i będzie dobrze

Ja też się dołączę do urodzinowych życzonek Błażejka Kasis

reklama
Do góry