reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

hej

Basia- to już nie długo. Trzymam kciuki.

sheeney- u nas też bunty. Czasem myślę, że mi ktoś dziecko podmienił na porodówce.

Kania- moim też się wiecznie nudzi, mimo zapewnianych rozrywek w ciągu dnia. A ja już głupieje w towarzystwie miśków i lal.

reklama
Witam niedzielnie-
Przez zmianę czasu dziewczynki wstały o 6.Także wszystko ogarnięte a tu dopiero 9.30:-)
Dziś jedziemy na wystawę psów-moje panny już nie mogą się doczekać .;-)
Ale to dopiero po Kościele, a po wystawie już zaplanowały wizytę u wujka Donalda. A niech im będzie raz na jakiś czas można zjeść coś niezdrowego.:tak:
Basia trzymaj się dzielnie jeszcze troszkę i będziecie mieli takiego małego słodziaczka- jak fajnie.;-)
Kroma masz co robić z trójka - podziwiam cie kobietko.

Joli jejku ale bym zjadła coś z Donalda:sorry: Kurka wodna no aż głodna jestem:-D
Udanej niedzieli.
Kroma podziwiam Cię trójkę dzeciaków masz i jak Ty dajesz radę ja już się boję jak dam radę z dwójką.Kamil taki niegrzeczny się zrobił ze nie wiem czy dam radę jak jeszcze maluszek się pojawi.

Ostatnia edycja:
hejka

Lapka sobie fundnęłam i mam chociaż teraz jak pisać.

Jolii- jak było na wystawie, ja też bym poszła z dzieciakami ale u nas dopiero czerwcu.
baśka- dasz radę, tym bardziej że 3 latki już są dość samodzielne. A jak rodziłam Arka i Olka była jeszcze mała, to troszkę gorzej było mi a teraz to dla mnie prawie bułka z masłem. Jakoś się bawią razem, więc nie muszę non stop z nimi siedzieć. A pomagają mi dużo. Też łobuzują, ale już szybciej im się przemówi i kary zaczęły działać na nie. Dasz radę.

Basia najgorzej będzie Tobie się odnaleźć na początku do puki nie wyrobisz sobie rytmu dnia jakiegoś planu a potem będzie coraz łatwiej na początku nie umiałam pogodzić wszystkiego bo co starsza mnie wołała to zaraz karmienie przewijanie ale już później załapałam i teraz się razem bawią jak tylko już po szkole i lekcjach to siedzą się bawią razem nieraz wrzeszczą nieraz grzecznie ale trochę czasu cierpliwości i będzie dobrze

Ja też się dołączę do urodzinowych życzonek Błażejka Kasis

reklama
Do góry