reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej, co taka cisza? u nas Agusia chora wiec jutro do przedszkola nie pojdzie. nie bedzie zadowolona... mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ok to dopiero od wtorku ja zaprowadze. tydzien temu przyjechala moja siostra i bedzie jeszcze tydzien. widzimy sie co drugi dzien ale choc nasze coreczki sa prawie w tym samym wieku to nie do konca sie dogaduja. ale probuja:) jutro moj maz ma jakies dziwne badanie oka i mam nadzieje, ze wynik bedzie dobry. no nic, pojde poszydelkowac.

hej
Dziś kolejny dzień pracy za mną i jeszcze jutro a później dwa dni wolne:)))jutro zaczynamy kolejny tydzień przedszkola i zobaczymy czy go zakończymy w zdrowiu:))
Mamaagusi kurcze szkoda ,że Aga chora ,ale zaczyna sie pora niezbyt przyjazna zdrowiu dzieciakom a mężowi oby wyszło badanie dobrze:))
Dziulka jeszcze raz sto lat:))
Życzę wszystkim miłego wieczoru:)

heja z wieczorka. u nas pogoda sie skickala... od wczoraj lalo prawie non stop, deszczyk posylam do polski w nieprzemakalym woreczku:ppp dopiero przed 19H sie rozpogodzilo i wyrwalam mloda na hulajnoge bo szlo z nia w domu swira dostac..... po poludniu byla bardzo niedobra ze raz ja klapsika zapodalam raz malzus.... skubana normalnie dala popis nerwa tak ze szlo oszalec... jutro do szkoly na 8H20.

Mamaagusi- niedziela, to wszystkie "na łonie rodziny" ;).
Oby Aga szybko wyzdrowiała.
Amelka tez trochę usmarkana, ale tu nikt się tym nie przejmuje, i póki dziecko nie gorączkuje, to do przedszkola można posyłać.
Właśnie obudziłam Amelke, "idę " teraz sprawdzić, jak dziś pogoda, by wiedzieć, co do ubrania jej przyszykowac ;).
Ona do przedszkola bardzo lubi chodzic, cały weekend się dopytywała, kiedy pójdziemy ;).

sie witam z rana, dzisiaj powrot do prcy po urlopie grrrrrrrrrrrr....
w domu cisza, Leane w szkole, a mi echo leb rozerwie:))
zaraz bede robic cukinie faszerowane na obiad.

to ze nie ma Leane to jakis odpoczynek dla mnie tez bo moge porobic w domu cos spokojnie, pozalatwiac sprawy urzedowe itp.

No i nie byłam na spotkaniu :-(. Mąż musiał nieoczekiwanie zostać w pracy dłużej:-(.
Kania ojej :no:. Zdróweczka życzę twoim dziewczynkom.
mamaagusi super, że jesteś :tak:. Zdróweczka dla Agi. Jak badanie męża wyszło?
dziulka odpoczywaj ;-).

Jak ja bym chciała, żeby mój Franek już poszedł do przedszkola:dry:. U nas dziś leje i zrobiło się chłodno.
No nic, lecę, muszę wymyśleć zajęcia dla chłopaków.

EMILIAB jak kiedys lalo u nas to niania Leane wymyslila zajecie.... kupila olbrzymia torbe zairenek do kuskusa -chyba 10 kilo i wsypala do wieeeelkiej michy i dzieci sie bawily w domu jak w piasku przesypywaly zairenka do foremek itp:))) podobno pol dnia ciszy w domu bylo:)

reklama
hej dziewczynki witam się i ja.....u mnie dzisiaj ładnie za oknem....już od 8 rano miałam pobudkę od moich dziewczyn....
Dawidiwe tak mieszkam teraz w gdańsku od 3 lat ale pochodzę ze śląska może dlatego inaczej się kojarzyło....
Hej a jak będzie z tym profilem zamkniętym??

Do góry