reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

no prosze prosze jak fajowo ze wracacie:)))

co do zamknietego watku to ustalilam z dziewczynami ze wypowiedza sie do niedzieli i wtedy wpuszczamy albo nie. warunek -jesli wpuszczamy - cisza bez uzasadnienia przez np tydzien czy dwa = WYLOT. jesli ktoras wyjezdza albo cos innego sie zdarza to napisac ze nie bedzie jej np 2 tygodnie itp. mamy na tyle zaufana grupe na zamknietym ze nie chcemy zeby ktos wszedl napisal dwa posty na tydzien i cisza, tylko podczytywanie. w kazdym razie czekam do niedzieli az sie laseczki wypowiedza.

reklama
KASIS cześć :-) moje juz nie takie maluszki;-) mają się świetnie ,kochają się bardzo ,bawią ze sobą i myśle,że najcięższy okres powoli za nami.Młodszy wszystko powtarza za starszym,naśladuje go we wszystkim więc jest wesoło:-) Buziaki dla Błażejka

Dziulka oczywiście wiem o co chodzi:)nie jestem dla Was obcą osobą,tym bardziej ,że na fb mam kontakt,ale także rozumiem Was, ja musiałam zniknąć właśnie przez to ,że mnie śledzono a później wykorzystano co napisałam, l dlatego też wolałabym być na zamkniętym.
Sheenay dla nas zawsze będą maluszkami:)cieszę się,że wszystko w porządku i ,że się cieszą sobą:))

Jak fajnie,że "stare" osoby wróciły :). Co prawda z wielona mam kontakt na FB,ale ciesze się,że też tu są.
Sheeney,madziks,kasis :-)

Co do zamkniętego, to znam zasady ;-). Sama raz czy dwa, z tęsknoty podczytywałam :zawstydzona/y:

Jutro idę na spotkanie z mamuskami w moim mieście. Ciesze się,że w końcu będę się mogła wyrwać i że mąż bez oporów się zgodził:-p

Efa pamiętam faktycznie,że było coś takiego....
A nam dziś minął pierwszy tydzień w przedszkolu,myślę,że mogę uznać go za udany:), młody rozrabia trochę, ale taki charakterek:)ogólnie wychodzi zadowolony:)i narazie zdrowy zobaczymy jak długo to potrwa:)oby jak najdłużej cieszył się zdrowiem...

U Nas tydzień przedszkolny też udany ale z dodatkiem się kończy - katarem...
No i w weekend czeka Nas pomalowanie pokoju i przeprowadzka Gabrysi.
Trzymajcie kciuki, by wszystko poszło gładko :-)

Sheeney sto lat Cię nie było, mam nadzieję że na dobre wróciłaś do Nas :-)
Emilia fajnie, że wypad z koleżankami w planie :-) Baw się dobrze.
A Twoje chłopaki jak?
Kasis fajnie, że Błażej dobrze przedszkole znosi :-)

Ostatnia edycja:
Emiś udanej zabawy:)należy się coś od życia:)
Kania u Błażeja też delikatny katar,ale od razu dostał witaminkę C 25 kropli wczoraj i dziś.

hej oli coraz lepiej w przedszkolu już dzisiaj się tylko się krzywiła nie płakała ładnie zjadła hmm przyzwyczaja się. Nie długo to chyba nie ma sensu żebym tu zaglądała bo wszystkie piszecie na zamkniętym jesteście
Emila dobrej zabawy
wszystkim chorowitką zdrówka

reklama
hej wam:) zaczynam byc cala hepi ze "stara" ekipa wraca:)

u nas w szkole ok. leane podono ladnie zjadla obiadek ale z drzemka gorzej - usnela jako ostatnia wiec panie ja obudzily przed 16h podczas gdy wiekszosc dzieci byla juz o 14.30 na nogach. dzieci w grupie 29. poszlam po leane na 16.05 wzielam jej podwieczorek, to jak powcinala ciasteczeke to sie "obudzila" ibiegla na ulicy:)) podobno jako jedna z nielicznych nie placze:)) (kto by plakal za taka wyrodna matka jak ja hahahaha)

dzis wieczorem wybywam na impreze z pracy - laski robia mi urodziny w knajpie:) (szefowa trza szanowac nie??) a ja dzis caly dom odsprzatalam na zicher coby o leane nei mslec:p

EMILIAB korzystaj korzystaj!!!!

ELWIRKA my tez tu zagladamy tylko ze troche musisz z nami pobyc zeby dostac przepustke na zamkniety bo tam naprawde grupa zaufana kazda sie otwiera i pisze duzo o sobie i osobistych rpoblemach.

Do góry