She...
Zaangażowana w BB
Witam Znów coś mi się pochrzaniło z pisaniem tutaj. Zaś nie mogę buziek wklejać. Ani odstępów robić. Ani pogrubień wrrrr Ktoś wie dlaczego?? Szlag mnie trafi [wściekła].xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxZ moją przyjaciółką po przeszczepie jest dobrze Najprawdopodobniej w tym tygodniu wyjdzie do domu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxMadziks myślę, że córcie masz już dużą i poprostu jej powiedz "od dziś nie ma pieluch". Nie wiem, wyrzuć, schowaj. Napewno za nim się całkiem nauczy to nie będzie dzień czy dwa ale myślę, ze szybko bo to już duża dziewczynka My poprostu w domu często pytaliśmy czy chce, chodził bez pieluch. Za każde siku na nocnik wielkie brawa i jakas drobna nagroda, tzn Filip uwielbiał wtedy pyłek pszczeli (takie drobne kuleczki) i jak ładnie zrobił siku to mógł sobie to zjeść xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxDużo zdrówka dla Wszystkich chorowitków :*xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxRysia powodzenia w szukaniu pracy. Mnie też to niedługo czeka. Jak tylko Filip pójdzie do przedszkola czyli najprawdopodobniej od października. Mam juz dość siedzenia w domu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxkasis a gdzie pracujesz? Bo chyba nie jestes zbyt zadowolona z pracy i kasy.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxElwirka gratuluję ciąży ))xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxBaśka jak się czujesz??xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxSpóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla LAURKI Buziak xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxi nie wiem co jeszcze chciałamAlan chodzi do szkoły. Przyznali mu nauczanie indywidualne. A właściwie indywidualne z włączaniem do grupy. Zapisałam go też na świetlice teraprutyczną. Mam nadzieje, ze się dostanie. Filip najprawdopodobniej od października idzie do przedszkola. Nie od września bo troche musieliśmy nakręcic (duzo dzieci, mało miejsc, rodzice pracujący mają pierwszenstwo a ja nie pracuję). Mąż pracuje. Ja zamierzam szukać ja Felipe pójdzie do przedszkola.No i jakos leci Pozdrawiam.i niech ktos pomoze co mam zrobic, żeby móc normalnie pisać-dodawac buźki, pogrubiac tekst itp