reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
To tak rozstała się z ze swoim byłym facetem wkońcu zmadrzałąm. Mam nowego chłopaka z którym od niedawna mieszkam,no stało się wpadka będzie drugie trochę za wcześnie ale co zrobić trzeb a się cieszyć.Mój ojczym nie wygrał choroby umarł niestety.

hejka

She- jak przyjaciółka i jej przeszczep szpiku, mam nadzieję, że wszystko się udało.

Elwirka- pamiętam ciebie, fajnie, że masz nowego faceta, szkoda, że tato nie żyje. Kondolencje. Mi za to brat w lipcu zmarł. A jak tam mała i gratulacje zajścia w ciąże. Moje wszystkie 3 to wpadki.

A u nas jakoś leci, młody nie ma kolek, jedyne moje bez kolkowe dziecko, ale za to jest bardziej aktywny i mniej śpi w dzień. Ciągle chce uwagi i na cycach wisi, wyjada wszystko i potem muszę mu dorabiać. A śpi po 6 godzin w nocy, więc nie budzi mnie tak często jak Arek. Arek to mnie budził z 6 razy, a ten co najwyżej z 3 razy.Ciągle ulewa ale kontroluję to i już waży 6kg. Od września Arek idzie do przedszkola, ciekawe jak tam mu będzie.

Elwirka witam.Widzę że Twoja córcia urodziła się w tym samym dniu co mój Kamiś:happy2:
Kroma super że mały bez kolkowy i daje Ci pospać fajnie w nocy.Fajnie przybiera na wadze:happy2:
Pewnie pierwsze dni dla Arka w przedszkolu będzie stresujący ale z czasem się przyzwyczai.

Ja skroiłam kapustę na gołąbki leniwe jutro będę robiła bo mąż przyjezdza wiec sobie zje.
Kamil już śpi w południe nie spał i znowu padł tak szybko.

Kroma jak Arek i jego trauma związana z sikaniem? A najmłodszy członek rodziny? Przykro mi z powodu brata, ile miał lat? Super, że dają dzieciaczki pospać, bo u mnie odwrotnie. Trzymam kciuki za przedszkole Arka, by się szybko zaaklimatyzował.
She jak Twoja przyjaciółka po przeszczepie?
Elwirka gratuluję, kolejna podwójna Mamusia :-) Moja też miała być marcowa ale się jej pośpieszyło. Przykro mi z powodu ojczyma.
Basia jak Kamil szybko pada, to do której śpi rano? Fajnie, że mąż przyjeżdża :-)

Kania- brat równe 40 miał. Na raka umarł. W lipcu zmarł, ja byłam w szpitalu i rodziłam Antka. Jak to mówią życie za życie. A Arek juz zapomniał o siusiaku. Czasem chodzi i mówi, że już nie boli i on nie bawi się już jajkami. Bo mu zabroniłam macać jajka i miętolić, żeby znowu nie było zapalenia napletka. Teraz ma etap pokazywania każdemu siusiaka. Nie wiem ile to potrwa. Ale mam nadzieję, że nie zostanie mu tak. A jutro mają dni otwarte i idziemy z Arkiem zobaczyć przedszkole. A jak dziewczynki i jak najmłodsza. Gratulacje bo ma pół roku.

Baśa- moje zawsze idą przed 8 spać, tak je nauczyłam, a wstają ok 7, czasem po 7mej. Ale dla mnie to lepiej bo i tak muszę je do przedszkola budzić.

reklama
witam:)

ELWIRKA no jakzeby cie nei pamietac... najwazniejsze ze ulozylas od nowa swoje klocki zyciowe no i wspolczuje smierci ojczyma.gratulacje kolejnego lobuza w drodze:)))

KROMA cala 3 dzieci to wpadki?? niezle:))) a moze i tak lepiej bo zes sie nie martwila czy bedziesz w ciazy zy nie, samo sie zrobilo:)))

SHE jak twoja przyjaciolka? dobrze wszystko??

Do góry