reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej

U nas upaly wiec korzystamy, opalamy sie, pluskamy w basenie. Teraz przyszlismy na zupe, tzn ja przyszlam i ja grzeje a zjemy w ogrodzie.

Baska to super, ze taki domek Wam sie trafil :-)

Kania tak, maz przyjechal.

Milego dnia!

reklama
Witam.Oj tak upały fantastyczne aż czasem do przesady.Ale cóż już wolę ten upał jak mróz:confused2:
She kurcze też bym już sobie poleżała w baseniku na własnym ogródku.Pamiętam że w zeszłym roku jak mieszkaliśmy u teściów już się pluskaliśmy w baseniku:happy:

Ja 30 ruszam na mazury :-):-):-)
U nas tez upaly i truskawki po 2,50. jeszcze tylko chce slonecznik i bob i bedzie dobrze.
Poszłam dziś na ciuchy a Amelka na cały sklep krzyczy bo ja po jednej stronie sklepu a ona po drugie i mi pokazuje bluzke ja do niej ze za duża a ona mi wyklad strzeliła " wcale nie jest za duzia tylko troche rozciagniona ty sie wcale nie znasz'" no i miałam wyklad

Witam -jestem mega zabiegana.Koniec roku szkolnego to zawsze dużo pracy.No i jeszcze staramy się wykończyć do tak aby w wakacje się przeprowadzić .:-)
Własnie jadę dziś zamówić kuchnię - tzn.umówić się z projektantem.
pozdrawiam was serdecznie. Już za tydzień będę zaglądała do was codziennie.:-)

Joli77 trzymam Cię za słowo :-)
Zatem czekamy na foto-relację z wykończenia :-)
Agusinka padłam, Amelka wie co jest dobre na nią a co nie :-)
Basia oj chętnie też bym się popluskała, tyle że w bloku warunków brak. Mały basenik mam, ale dla Oliwii za mały, dla Gabi by pewnie był :-) Może w weekend uda się nad jakąś rzeczkę wybrać, oczywiście jak pogoda będzie :-)
Kroma jak zdrówko? Jak znosisz upały?

Joli ja też trzymam Cię za słowo;-)
Kania właśnie w bloku nie ma warunków.Kamil ma basenik u teściów na razie ale na balkon za duży jest bo niski jest ale okrąg duży.
Też bym się się wybrała na jakieś jeziorko ale zobaczymy.Pogoda u nas ma być piękna więc może się sprawdzi.

No Amelka ostatmio też nie chciala adidasów bo "dadidasi są nie modne" więc spoko.
Joli ta tez trzymam za słowo :tak:
A u nas na osiedlu ostatnio dziewczynka 5 letnia z mama i ciocią albo jakąs nianią wyszły z małym okrągłym basenikiem ita matka z wiadrami latała i dolewała wody a basen stał na środku trawnika na osiedlu więc czemu nie mogły byście i wy tak zrobić :-):-):-)

reklama
Kania, Amelka tez ma malutki basenik, średnica niewielka i płytki, faktycznie "dla dzidziusiów", ale bawi się w nim z zapałem, nieważna wielkość, ważne, że można się w wodzie potaplac ;).
Agusinka- Twoja Amelka zawsze powie cośą takiego, że leze i kwicze ze śmiechu :-D. Rezolutną masz córcię :tak::-D.
Ja ostatnio jadłam obiad z moja niunią i ona zmęczona, zaczęła już wydziwiać i marudzic. Na to ja, chcąc dokończyć obiad, póki ciepły:

" Niunia, daj mi zjeść ..." .

A Amelka złapała za swój talerz i mierząc mnie wzrokiem rozbójnika, odparła " Nie dam. To moje !" :eek:

Do góry