reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Baśka fajnie ze jesteście juz po i ze lekarka niczego się nie dopatrzyła u Kamilka, zawsze to człowiekowi lżej na duszy :*
Rysia no proszę, jaka Ty zaradna kobitka jesteś
lasencje a znacie tę stronkę?
1000 Pierwszych dni dla zdrowia
dziś ją wylukałam na fb i muszę przyznać ze zadowolona jestem bardzo ze trafiłam na tamtejszy przelicznik BMI dla dzieciaczków (bo te wszystkie siatki centylowe mnie tak wnerwiają ze szkoda gadać). Powpisywałam sobie dane małej i tak mi się od razu łatwiej odetchnęło kiedy zobaczyłam, ze według niego moja niunia wbrew tym wszystkim superinteligentnym radom lekarek wcale nie jest za niska, za chuda i w ogóle "nie taka jak trzeba". Mała bo mała ale proporcjonalna :-)
Rysia no proszę, jaka Ty zaradna kobitka jesteś
lasencje a znacie tę stronkę?
1000 Pierwszych dni dla zdrowia
dziś ją wylukałam na fb i muszę przyznać ze zadowolona jestem bardzo ze trafiłam na tamtejszy przelicznik BMI dla dzieciaczków (bo te wszystkie siatki centylowe mnie tak wnerwiają ze szkoda gadać). Powpisywałam sobie dane małej i tak mi się od razu łatwiej odetchnęło kiedy zobaczyłam, ze według niego moja niunia wbrew tym wszystkim superinteligentnym radom lekarek wcale nie jest za niska, za chuda i w ogóle "nie taka jak trzeba". Mała bo mała ale proporcjonalna :-)
Baśka_28
Fanka BB :)
Witam.Nas rankiem powitało słoneczko za oknem i myślałam że będzie super pogoda ale gdy wyszłam na balkon okazało się że aż tak cieplutko nie jest i wieje lekki wiatr
Dziś do 12 maja mi przywiezć meble które wczoraj zakupiłam i jakoś muszę ogarnąć salon a kurde mąż dziś pracuje i sama będę z tym wszystkim.
Wczoraj dostałam mega wielką ochotę na lody i mąż poszedł kupił duże smietankowo-orzechowe i zjadłam dwie duże porcje i dodałam jeszcze do tego odrobinę syropu malinowego..pyszne było mniammm
Co dziś na obiad robić?
Alicja no ale jeszcze czeka Nas ortopeda więc zobaczymy co On powie.
A co do Twojej małej to ja bym się nie przejmowała tym co ktoś mówi jeśli prawidłowo się rozwija normalnie je itp to bez obaw a ludzie są przecież różni jedni wyżsi, jedni niżsi, grubi,chudzi.Ja sama jestem niska 160cm i drobna a mąż ma 198cm wzrostu
Dziś do 12 maja mi przywiezć meble które wczoraj zakupiłam i jakoś muszę ogarnąć salon a kurde mąż dziś pracuje i sama będę z tym wszystkim.
Wczoraj dostałam mega wielką ochotę na lody i mąż poszedł kupił duże smietankowo-orzechowe i zjadłam dwie duże porcje i dodałam jeszcze do tego odrobinę syropu malinowego..pyszne było mniammm
Co dziś na obiad robić?
Alicja no ale jeszcze czeka Nas ortopeda więc zobaczymy co On powie.
A co do Twojej małej to ja bym się nie przejmowała tym co ktoś mówi jeśli prawidłowo się rozwija normalnie je itp to bez obaw a ludzie są przecież różni jedni wyżsi, jedni niżsi, grubi,chudzi.Ja sama jestem niska 160cm i drobna a mąż ma 198cm wzrostu
Ostatnia edycja:
Baśka, no, teraz to "bezkaranie" trochę możesz połasować ;-).
Mysmy wczoraj też zaszaleli, bo wieczorem były malinki w galaretce z bita śmietaną- ogromne salaterki .Śmieliśmy się, że kolacja dziwna, ale dobra
Alicja, jak to "życzliwi" potrafia człowiekowi humoru napsuć.... To, ze Isia akurat drobna, to przeciez nic nie znaczy!!!Lepsze to, niżby miała byc zapasiona.
Mysmy wczoraj też zaszaleli, bo wieczorem były malinki w galaretce z bita śmietaną- ogromne salaterki .Śmieliśmy się, że kolacja dziwna, ale dobra
Alicja, jak to "życzliwi" potrafia człowiekowi humoru napsuć.... To, ze Isia akurat drobna, to przeciez nic nie znaczy!!!Lepsze to, niżby miała byc zapasiona.
Baśka_28
Fanka BB :)
Witam.Jestem w trakcie robienia obiadku;dziś serwuje rosołek a na drugie kluski śląskie,kurczaka z piekarnika i buraczki mniammm
Dziś nas powitała piękna słoneczna pogoda i po obiedzie wybieramy się na spacerek i odwiedzimy w końcu plac zabaw bo Kamil już Nas męczy bo chce iść się bawić na plac.
Także życze Wam udanej niedzieli
Dziś nas powitała piękna słoneczna pogoda i po obiedzie wybieramy się na spacerek i odwiedzimy w końcu plac zabaw bo Kamil już Nas męczy bo chce iść się bawić na plac.
Także życze Wam udanej niedzieli
A u mnie gulasz z makaronem i nie śmiejcie sie, ale teraz to dla nas rarytas - w sensie, że gulasz. Z Polski sobie karkówkę przywiozłam, to i miałam. Tu do kupienia:gotowe schabowe , kurczak w różnej postaci, mielone w różnych wariantach, GULASz- owszem, ale doprawiony po "ichniemu", czyli przesolony .Więc korzystając z odrobiny czasu, bo niedziela, upichciłam ten gulasz .A że niedziela, to z lenistwa makaron do tego ;-).Zartuje, nie z lenistwa.W NETTO w promocji były rowerki biegowe, po 150 koron, to pojechalismy po niego.Teraz Amelka się nim rozbija , bo ten jej stary, trójkołowy, już za mały się zrobil.Szkoda, bo sliczny byl, drewniany. No, ale 150 DKK to pokusa nie do odparcia, teraz polujemy na huśtawkę-obręcz.I może trampoliona???Wczoraj było ładnie, cały dzień usiłowałam coś w ogrodzie zrobić, ale Niunia wołała do domku, bo jej się nudziło.Póki co, Tata piaskownicę robi :-).Nooo, wiooosna:-):-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
witam się pod koniec nadzwyczaj słonecznego weekendu :-) aż miło było wyjść z domu i z niechęcią się do niego wracało :-) wreszcie mogłam nieco naładować akumulatorki :-)
no a wczoraj spotkała mnie wielka przyjemność, bo barmanka w clubie poprosiła mnie o dowód. Większość jej klientów zapewne w tym momencie się oburza, a ja tak się wyszczerzyłam, że zapewne nawet zęby mądrości było mi widać
no a wczoraj spotkała mnie wielka przyjemność, bo barmanka w clubie poprosiła mnie o dowód. Większość jej klientów zapewne w tym momencie się oburza, a ja tak się wyszczerzyłam, że zapewne nawet zęby mądrości było mi widać
reklama