witam sie wieczorowa pora) przyjechal dzisiaj moj tata na prawie 2 tygodnie polskie zarelko przywiozl ) mniam) mloda dziadka powoli zajezdza i skutecznie. mlodej moj tata jak stwierdzil-nie poznaje. tak wyrosla taka inteligentna i wogole. jak mu czytala literki i liczyla to w szoku byl) ja bylam szybka w tej dziedzinie bo od lat 3 ale mloda ma 2.5 i robi to od pol roku jak drut w kazdym razie dziadek pozytywnie zaskoczony))mloda dostala od dziadka troche kasy, ubranka i ksiazeczki. polewke zesmy mieli jak rozwinela bluzeczke i haslo:" ale to jest na mnie za duze!!!!!!" i mina na dziadka w stylu " cos kurde przywiozl???". ogolnie fajny dzionek
zapomnialam powitac BETI nr 2)) mowisz ze mloda sie buntuje az tak??? hmmmm po kims ma charakterek czy cus????)))
IDA mojego chlopa mialam ochote dzisiaj rano doslownie otruc ale arszeniku nie mialam.... jaki byl wqrwiajacy to masakra!!!! przez niego nie pojechalam na basen bo hrabia 2h nei zostanie z dzieckiem.... pwoiedzialam ze jak zrobie se wychodne za niedlugo to przez dobe mnie nie zobaczy.... normalnie mialam wielka ochote mu wyplacic dzisiaj takiego liscia zeby sie nogami nakryl....
zapomnialam powitac BETI nr 2)) mowisz ze mloda sie buntuje az tak??? hmmmm po kims ma charakterek czy cus????)))
IDA mojego chlopa mialam ochote dzisiaj rano doslownie otruc ale arszeniku nie mialam.... jaki byl wqrwiajacy to masakra!!!! przez niego nie pojechalam na basen bo hrabia 2h nei zostanie z dzieckiem.... pwoiedzialam ze jak zrobie se wychodne za niedlugo to przez dobe mnie nie zobaczy.... normalnie mialam wielka ochote mu wyplacic dzisiaj takiego liscia zeby sie nogami nakryl....