Kania78
...
Melduję się, że żyjemy, nie mam czasu na nic, bo starsza córcia jest absorbująca a młodsza non stop wisi na cycu od piątku. Jakiś kryzys czy co ??? Czytam na bieżąco z telefonu i z tego co widzę, to Dziulki córa choruje :-( Zdrówka dla Leane, współczuję i trzymam kciuki by szybko wróciła do zdrowia. Kroma to że masz mały brzuszek to nie wątpię taka laska:-) Jeśli chodzi o zdjęcia to pytałam o fotki domu, a raczej tego jak się urządziliście :-) Happy gratulacje dla sister :-) Trzymam kciuki za ten egzamin, zapytaj czy mogłabyś zdawać, zawsze to zaoszczędzony czas dla Was :-) Ida szkoda że biznes nie wypalił, czasami tak po prostu jest, plusem tego jest to, że Misia więcej czasu spędzi z Mamusią, za którą pewnie bardzo tęskni jak jest u babci. U Nas już bez pampersów jakiś dłuższy czas, zakładam tylko na spanie, bo jeszcze budzi się z pełną pieluchą. Jak ją ostatnio położyliśmy bez to niestety wszystko zasiurkane było :-( Najwidoczniej nie jest jeszcze gotowa na spanie bez. Mąż daje z siebie wszystko, bardzo pomaga choć niedługo wraca do pracy, więc podejrzewam że może być ciężko. Rana się goi, już bez problemów wstaję z łóżka i się kładę. Trochę jeszcze ciągnie ale do przeżycia. A z nastrojem to różnie, huśtawka emocji...albo hormony albo gorzej...
I spadam bo alarm, a teraz sama jestem bo mąż pojechał na obiad z Oliwią do moich rodziców.
I spadam bo alarm, a teraz sama jestem bo mąż pojechał na obiad z Oliwią do moich rodziców.