reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Czesc mamusie wieki mnie nie bylo ale niemam kiedy usiasc i napisac jak tylko sie zabieram za to to kuba juz cos chce abym tylko nie siedziela przed komputerem :crazy:

Makuc gratulacje dla alutki !! Zazdroszcze wam tego przedszkola z checia poslalabym kube choc na godzine by on sie wyszakaj z dzuecmi a ja triche odetchnela
Dziulka super leane nawija i ile w tym pasji hehe gratuluje utraty wagi
Kaniu trzymam za was kciuki zreszta wiesz....
Dawidowe zdrowka dla laurki i wspolczuje duchow jezdrzavych autem po domu;-)
Idus makuc ma racje nie poddawaj sie na swoim zawsze trzeba sporo wsadzic zeby cis wyciagnac

U nas nic ciekawego kuba to straszny łobuz najgorsze sa wyjscia do sklepu dostaje w nim szalu buega po calym sciaga z polek wszystko mu kup otworz pokaz sciagnij.... W domu tez urwus leje bartka wlazi wszedzue i namietnie wylewa picie na kanape czasem mam ochote wyjsc i nue wracac naszczescie ze soaniem nie ma oroblemow drzemka z regoly 2godz czasem 3 spac chodzi przed 20 spi z bartkiem w pokoju na lozku pietrowym a ja mu kupilam takie ladne ale woli z bratem
Bartek 9czerwca ma komunie spodziewam sie najazdu tesciowej wrrr niewiem czy to przezyje do tego moja szwagierka ktora tez uwielbiam.....zyje nadzueja ze wybuchnie jakis wulkan i loty zostana wstrzymane:-D
Ostatnio namietnie ogladam porodowke :szok:i tak sobie mysle ze bym chciala jeszcze raz uridzic ale gdy kuba daje do wiwatu od razu wracam na ziemie ze juz nie dalabym rady jeszcze jednego lobuza miec w domu no to tyle postaram sie wiecej pisac:-)

reklama
WIOLI pisz więcej pisz, tym bardziej, że dzięki temu i moja motywacja wzrasta ;-) Ty przy 2ce brzdąców masz takie myśli, a ja przy samej Alicji :baffled: a najazd teściowej przeżyjesz - musisz tylko w spora ilość % się zaopatrzyć na znieczulenie.

Makuc % nie przejda tesciowa nic na p zaraz bym zobaczyla mine typu "jak tak mozna" moje corki nigdy by nietknely alkocholu" nie dosc ze gbez slubu zyje to jeszcze %!!!!!mysle zeby noge zlamac w paru miejscach i isc do szpitala haha
Wlasnie kuba dostaje szalu bo chce grzebac w lodowce i najlepiej zebym dala mu jogurt by mogl wylac na kanape rozumie nie ale ile najpierw sie najeczy i naobraza to jego

miałam już ściszyć radio żeby skupić się na pisaniu ale właśnie leci piosenka w której się zakochałam więc chwila....:-po już, kurde, uwielbiam Brodkę i jej Varsovie:tak:

dobra, zmotywowana poczułam się i ja, tym bardziej żem sama w domu. samiec oporządza dziecko u teściów sam dzisiaj, młoda na noc tam zostaje. a ja wstawiłam żarcie i tylko co chwilę dupę podnieść coby zamerdać w garnku muszę;P

Kania, a propos odp momentu na brak pampersa w nocy to luknij na "dzieci i dwu i trzyletnie" coś tam o odpieluchowywaniu... masakra jak sobie pomyślę o niektórych postach... ale to tylko ze względu na moje osobiste przekonania - żeby nie było;-)a jak po wizycie samca???
Agusinka mnie też kusi żeby drzemki w dzień już nie było, ale młoda sama woła że chce spać więc chyba nie mam sumienia, widocznie tyle potrzebuje odpoczynku w dzień i już. a że wieczorem z nami "silm" chce oglądać to swoją drogą,nie?:wściekła/y:
Dawiśka, a może to właśnie tak że w tych lepszych jest zabezpieczenie żeby nie łapało żadnych fal a te "zwyklasy" mają feler że łapią:-D
Dziula, jak ona trajkocze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)a właśnie, u was do ortopedy się chodzi jak dziecko zaczyna samo biegać? byłyście?to a propos maqcka posta, bo faktycznie Leane jakoś tak śmiesznie nóżki stawia momentami, ja się nie znam, moja też ma fazy że biega z nogami w boki, zawija wywija itd itp ale (może to przez to że nie w realu widzę), u Leane jakoś inaczej niż mojej wygłupy wygląda:confused:
maqc, ale wam zazdroszczę że na takie fajne panie przedszlanki trafiłyście... ja się s.ram jak głupia, jak moje dziecko się odnajdzie w grupie, jak da sobie radę, i tysiac myśli na minutę... zresztą moja pampersa lubi i potrafi suę rozpłakać jak nie chcę jej założyć:baffled:ale jak chodzi bez to raczej podłogi są bezpieczne bo leci na kibelek i woła mnie
co do zębów to nie dostałam tych piątek pod choinkę:no:i dalej nic tam za bardzo nie widać poza jakimiś białymi kropeczkami które chyba są jakimś moim przywidzeniem:baffled:
a co do biznesu to niestety... wiele nie zależy ode mnie... niby pracuję na swoim i dla siebie ale niestety zależę od hurtowni:angry::angry::angry:któa chyba w ogóle nie zwraca uwagi na zamówienia i przysyła co jej sie podoba:crazy:a tak to ja w życiu tam normalnie nie zarobię:-(
a klapsy... ehhh... dumna z siebie nie jestem, ale niestety już brakuje mi sposobów żeby pokazać jej że nie ona w tym domu rządzi... a wg niej wszystko musi być jak ona chce i tylko ona!!! a jak nie to różne takie... cyrki to mało powiedziane:crazy:
wioli, jeszcze jedno?!?!?!?! o jaaaaaaaaaaaaaaa.............. ja po kilku ostatnich dniach tylko się utwierdziłam (jeszcze mocniej, a nie że wątpiłam:-p) w przekonmaniu że więcej NIE I JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!!a Kuba faktycznie aparat... rozumiem że zupełne przeciwieństwo brata:-Dnapuść go na teściową, wiecej nie przyjedzie na dłuzej niż szybką herbatę jak jej da popalić:-D:rofl2:a że jej córy alkoholu never ever?????? taaaaaaaaaaa, a jak mamusia nie widzi to imprezują pewnie aż na drugi dzień koty w toalecie udają:-pnieeeeee, no żartuję, ale jakbym taką matkę miała to też bym się przy niej nie wychylała;-)

no to ja też nadrobiłam:rofl2:

idę zrobić w końcu zdj swoich dzieł i wam wkleję na odp wątek

Idus Bartek przy kubie to skarb złote dziecko:) Kuba chyba za dużo genow po tacie odziedziczył ;) szwagierki mam bardzo "porządne"szczególnie jedna szkoda gadać kuby namawiać nie trzeba ale nie mowie ze drewnianej łyżki nie położę na ten czas w polce na dole;)idą ja do tej pory niewiem co ty sprzedajesz:-( dziecko u babci na noc jak ja ci zazdrosze mój śpi w nicy ale wolna chata by się przydała Niechce 3dziecka tylko jak ta porodowke oglądam to takie głupoty po głowie mi chodzą ze wzruszenia:)

DAWIDOWE :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybaczysz? :confused::zawstydzona/y:

[edit]
IDEK ja tez dalej nie wiem, co Ty za branże "obrabiasz"? Ciuchową?

Wizyta męża poprawiła humor ale na chwilę, na ktg wyszły mi skurcze dość regularne i mocne i sama nie wiem co to będzie...leżę czytam i czytam ale bez zrozumienia. W każdym bądź razie cieszę się, że Makuc, Wioli i Ida znów się na forum pojawiły i dały znać o sobie.
Makuc mam nadzieję że swoje sprawy już wyprostowałaś. Gratuluję odpieluchowania Alusi, i cieszę się że tak szybko udało się jej zaadaptować w nowym środowisku.
Wioli masz cudownych synów i jeszcze córy Ci brakuje wiec do roboty ;-) A z tym wulkanem to nigdy nic nie wiadomo, trzeba mieć nadzieję ;-)
Ida dzięki za info, zajrzę na pewno :-) Pewnie Ci Misi brakuje, jak tak całymi dniami ją nie widzisz? A z samcem ok?
AGusinka ja sobie nie wyobrażam dnia bez drzemki popołudniowej Oliwii.
Dawidowe też zauważyłam tę oszczędność.

Edit. Mam nadzieję że usnę...

Ostatnia edycja:
reklama
Kania no to u nas się już drzemki skończyły i mimo to o 19 darła się że nie chce spać, potem było dwa razy mleko, 3 razy pić a na koniec jak już wiedziała że się nie dam to krzyczała na cały dom "pomocy boje się":szok::crazy::nerd:. I to nie raz tylko jakieś 10 minut Ciekawe kiedy wpadnie opieka do nas nasłana przez sąsiadów.

Do góry