reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
Kaniu ale już nie długo bo powiedział że się wyprowadzi.Ale wiesz taki typek bezczelny myślał sobie że jak będzie z nami to mu pozwolimy na jakieś imprezki itp ale nic z tego bo przecież nie po to przyszliśmy tutaj i on też chciał z nami iśc dlatego właśnie żeby mieć spokój ale podejrzewam że dlatego żeby rodzice mu nie przeszkadzali w tym co robi teraz.
Baska szwagier widze to niezly numer niema to jak samemu mieszkac moze bedzie wam ciezej ale przynajmniej bez stresu ze wpadnie na bani
Kaniulka slonce ty nie biegaj ty siadz na pupie i siedz jeszcze sue nabiegasz wierz mi
Wrocilam od oekarza niebylo to przyjemne ale coz potrzeba byla wiec mam z glowy urwanie glowy mam straszne bartek ma wolne w szkole wiec we dwojke takie rzeczy wyrabiaja ze glowa mala
Kaniulka slonce ty nie biegaj ty siadz na pupie i siedz jeszcze sue nabiegasz wierz mi
Wrocilam od oekarza niebylo to przyjemne ale coz potrzeba byla wiec mam z glowy urwanie glowy mam straszne bartek ma wolne w szkole wiec we dwojke takie rzeczy wyrabiaja ze glowa mala
Baśka_28
wioli wiesz co on to Nas zaskoczył totalnie bo nawet się takiego zachowania nie spodziewaliśmy po nim zawsze mieliśmy z nim dobre układy.A teraz proszę pokazał różki ale co dużej straty nie będzie bo w prawdzie dołożył się do czynszu ale na cały miesiąc na jedzienie dał 50zł i to chciał mieć na obiady,kolacje,śniadanie itp a co to masz w tych czasach ja mu jedzenia nie wypominam ale jeśli ma na alkohol to niech też dołoży się do jedzenia bo my mamy dziecko na utrzymaniu a on sam i co my mamy go karmić
a jesli chodzi o cytologie to tez nie lubię ale jak trzeba to trzeba
a jesli chodzi o cytologie to tez nie lubię ale jak trzeba to trzeba
JOLI77
Witam - ja już dziś o 12 byłam po pracy- teoretycznie bo jeszcze jedne zajęcia z badmintona mam tu na miejscu na sali:-)
KANIA- ano chciało mi się pobiegać - jakoś za dużo miałam energii.
BAŚKA- a ten twój szwagier to ile ma lat? Taki rozrywkowy?
WIOLI- przypomniałaś mi że muszę odebrać moje wyniki cytologii;-)
Nic spadam na obiadek- Gabi śpi, starszą muszę za godzinkę zawieść na tańce.potem po godzinie znowu ją odebrać i razem jedziemy na salę .W między czasie czekam na męża aby zajął się Gabrysią .Normalnie można oszaleć
KANIA- ano chciało mi się pobiegać - jakoś za dużo miałam energii.
BAŚKA- a ten twój szwagier to ile ma lat? Taki rozrywkowy?
WIOLI- przypomniałaś mi że muszę odebrać moje wyniki cytologii;-)
Nic spadam na obiadek- Gabi śpi, starszą muszę za godzinkę zawieść na tańce.potem po godzinie znowu ją odebrać i razem jedziemy na salę .W między czasie czekam na męża aby zajął się Gabrysią .Normalnie można oszaleć
Baśka_28
joli on to małolat bo ma 20
a ja miała cytologię robioną w marcu a w czerwcu mi NFZ wysłał zaproszenie na cytologie do Opola no to ja się wystraszyłam że może coś nie tak było ze mi wysłali ale jakoś wtedy miałam iść po anty i powiedziałam ginkowi a on że tym mam się nie przejmować że oni wysyłają tak co dwa lata.A wynik miałam wtedy dobry.
a ja miała cytologię robioną w marcu a w czerwcu mi NFZ wysłał zaproszenie na cytologie do Opola no to ja się wystraszyłam że może coś nie tak było ze mi wysłali ale jakoś wtedy miałam iść po anty i powiedziałam ginkowi a on że tym mam się nie przejmować że oni wysyłają tak co dwa lata.A wynik miałam wtedy dobry.
Ostatnia edycja:
Kania78
...
Basia to dobrze, że się wyprowadzi, nie po to zmieniałaś lokum by wpaść z deszczu pod rynnę.
Wioli aż tak biegusiem to się nie poruszam :-) Ty może zwolnij, co? Co też Twoje "łobuzy" wymyśliły?
Joli tak szybko zajęcia skończyłaś? Takiej to dobrze, widzę że intensywnie się popołudnie u Ciebie zaczyna.
A gdzież zapodziała się Makuc, Doris, Sarisa, Ida i Alicja, której sto lat na głównym nie było ???
Wioli aż tak biegusiem to się nie poruszam :-) Ty może zwolnij, co? Co też Twoje "łobuzy" wymyśliły?
Joli tak szybko zajęcia skończyłaś? Takiej to dobrze, widzę że intensywnie się popołudnie u Ciebie zaczyna.
A gdzież zapodziała się Makuc, Doris, Sarisa, Ida i Alicja, której sto lat na głównym nie było ???
Baśka_28
Kania dokładnie.A może i będzie ciężko na początku ale wolę sama siedzieć i jakoś przemęczyć te pierwsze miesiące ale damy radę.Ja powoli szukam pracy małemu już przedszkole znalazłam wiec jak tylko jakaś praca się trafi to idę go zapisać i wyjdzie na prostą.
A mąż to tak się wnerwił na niego że aż mi go szkoda było i pomyślałam że jakbym wiedziała że on taki będzie to bym w życiu go nie wzięła żeby szedł z nami mieszkać.Pewnie teraz rodzinka będzie gadała a niech gadają mam to w d....
A mąż to tak się wnerwił na niego że aż mi go szkoda było i pomyślałam że jakbym wiedziała że on taki będzie to bym w życiu go nie wzięła żeby szedł z nami mieszkać.Pewnie teraz rodzinka będzie gadała a niech gadają mam to w d....
Hej!
Gardło mnie nadal boli okropnie. Jutro pewnie w pracy wymarznę, bo ma nie być prądu, czyli ogrzewania też. A dziś miałam fajną niespodziankę, tzn herbaty, ręcznik i mydełka dostałam. Ładowarka do aparatu się na szczęście znalazła.
Baśka no to nieźle sobie szwagier poczyna. Dobrze, że się wyprowadzi to spokój będziecie mieć.
Joli Ty byłaś w południe po zajęciach, a ja dopiero o 11.40 zaczęłam.
Wioli u mnie też oboje urwisów w domu, bo Daniel w tym tyg do przedszkola nie pójdzie. Dobrze, że Laura większa i się chociaż trochę razem pobawić mogą.
Dziulka a co te nianie na szkoleniu mają?
Kania moje dzieciaki też bez butów zimowych. Może w środę uda mi się pojechać i kupić.
Gardło mnie nadal boli okropnie. Jutro pewnie w pracy wymarznę, bo ma nie być prądu, czyli ogrzewania też. A dziś miałam fajną niespodziankę, tzn herbaty, ręcznik i mydełka dostałam. Ładowarka do aparatu się na szczęście znalazła.
Baśka no to nieźle sobie szwagier poczyna. Dobrze, że się wyprowadzi to spokój będziecie mieć.
Joli Ty byłaś w południe po zajęciach, a ja dopiero o 11.40 zaczęłam.
Wioli u mnie też oboje urwisów w domu, bo Daniel w tym tyg do przedszkola nie pójdzie. Dobrze, że Laura większa i się chociaż trochę razem pobawić mogą.
Dziulka a co te nianie na szkoleniu mają?
Kania moje dzieciaki też bez butów zimowych. Może w środę uda mi się pojechać i kupić.
reklama
Baśka_28
Mały mi właśnie zasnął a mąż dalej w pracy i nie wiem o której dziś wróci bo mają betonowanie mostu
A mi coś z netem się dzieje bo antena zewnętrzna została u teściów i nie ma kto na razie ją tutaj przywież ale co z tego że prawie codzień ktoś nas odwiedza nawet na kilka minut
A mi coś z netem się dzieje bo antena zewnętrzna została u teściów i nie ma kto na razie ją tutaj przywież ale co z tego że prawie codzień ktoś nas odwiedza nawet na kilka minut