reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Do monimoni trzeba napisać o dostęp i później mail z prośba o akceptację przychodzi (a będzie to widoczne w grupach).

Dziewczynki, bo to nie jest typowy zamkniety watek, bo o zamknietty trzeba by Bestyje poprosic zeby utworzyla i wtedy mamy tak jak tutaj zamkniete forum.Zeby otrzymac dostep do zamknietego forum trzeba poprosic Admina by ta osobe dodal.

Sadze ze z tworzeniem typowo zamknietego watku mozna jeszcze poczekac, az sie bardziej zzyjemy, az sie wyklaruje pewna grupa osob i jak dojdziemy do etapu, kiedy tylko m-dzy soba bedziemy chcialy sie pewnymi sprawami dzielic:-)

Aktualnie mamy zamknieta grupe pazdziernik 2010

onesmile, Edynburg to jest jedno z naszych ulubionych miejsc w UK, choc tylko dwa razy nam sie udalo tam dojechac za czasow pobytu na wyspach,

a do kina juz w srode, jupi!

Ja kocham to miasto, jest piekne, zadbane, ukwiecone,caly rok zielone...A Edynburg w maju to uczta dla oczu i duszy - cale wzgorze zamkowe w kwiatach, kwitnace wisnie... jest jak w bajce, nierzeczywiscie...Jak wracam do Lodzi to robi mi sie tak strasznie smutno, bo Lodz to chyba najbardziej zniszczone, smetne i brudne miasto w Polsce. Owszem, klimat swoj ma, ale ten syf...ta bieda...to niechlujstwo na kazdym kroku...Wstyd. Marze, by Lodz mogla kiedys dorownac pieknem i zadbaniem Edynburgowi. Moze za naszych prawnukow...

A gdzie mieszkaliscie w UK?

No i gratuluje udanego usg, tobie i dziulce.

Co do grup zamknietych, to powiem, ze ja kompletnie nie wiem o co chodzi. Zupelnie niekumata jestem, jesli chodzi o takie forumowe zakrecone dojscia,przejscia,zakamarki :-)

Woodbridge, Suffolk jedne wakacje, a pozniej dziekanka w Leeds a do Edynburga udalo nam sie wybrac podczas festiwalu, robi wrazenie, ale wiem, ze jeszcze kiedys sie tam wybierzemy :) zwlaszcza, ze ja fanka teatru jestem

Onesmile niestety masz racje co do Lodzi, jest bardzo zaniedbana, lodzianie mowia, ze najwiekszym pechem Lodzi jest to, ze jest za blisko Warszawy. mi Lodz przypomina bardzo Wroclaw jak jeszcze nie byl zrobiony, na Lodz tez przyjdzie kolej, choc ciezko patrzec na co poniektore ulice, choc w Gdansku tez sie niestety takie znajda

reklama
Do góry