reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Idus pogadamy jak juz ci sie zachce podejrzewam ze jeszcze mi doplacisz:-D! Co z tym biznesem!mialas napisac i echo:-(

Ikaa a co sie stalo ze bylas z odzicami u lekarza?:dry:

reklama
witam sie ieczornie, ja nerwus?? eeeeeeeeee co wy!!! ja tylko nie pozwole zeby ktos po mnie se jechal i ponizal....

u nas dzis spoko, tesciwoa pomogla mi troche w domu podgonila prasowanie szczegolnie poscieli ktorej nienawidze prasowac... pomyla gary po obiedzie jak psozlam do pracy i odwiedzila mnei w pracy z Leane. moje dziecko jak zobaczylo moj wysoki stolek na kasach automatach to od razu drze sie zeby wjesc wiec wzielam ja na kolana palcem naciskala ekran ze mna i piszczala z radosci na caly skelp ze ludzie sie hihrali:))))))))

a leane mnei dzisiaj przyprawila o szok... wchodze do domu o 21h patrze a moje dziecko sery wyzera kozie smierdziuchy,ostre ismierdzace i zarla az na fotelu podskakiwala ze chce jeszcze:)

poza tym mialam dzien dzisiaj ciekawy od rana...najpierw podlewajac kwiatki zalalam wieze hifi, a potem tesciwoa poszla ubrac leane po sikaniu a ja do lazienki i garnek sie ogniem zajal az czujnik sie wlaczyl i darlo morde.... kurna szok

normalnie tesciwoa ze mnei boki zrywala ze powinnam uwazac jak se dupsko podetre coby se reki nie zlamac w lokciu...:)))))

IDA co ja mam zrobic jak KOCHAM tanczyc a to dla mnie jest sport i oderwanie od codziennosci jakiego trzeba mi bylo od dawna??:))) samo to ze robie cos dla siebie -dobrze mi robi:)

hejka

ja na chwilkę z pracy, nie chcę przeginać, mam w sumie roboty troszkę.
Jak ja tęsknie za siedzeniem w domu z dzieciakami, niby pracy nie mam ciężkiej, ale jednak 8 gdzin bez nich mnie dobija, wracam i nie umiem się pozbierać, one rozkapryszone, stęsknione, dają czasu i płaczą, a ja nie mam sposobu, żeby im wynagrodzić te 8 godzin. Więc się tłuką o mnie. No to tyle, Arek ma biegunki, no ale SMECTA mu pomaga, nie ma apetytu biedny. Ale siły do rozrabiania i pyskowania ma.

Wiem, że dawno nie było tu Dobranocki, ale jej Justyś dziś obchodzi drugie urodziony, zatem życzę jej Wszystkiego Najlepszego !!!
Baśka sprawnego pakowania :-) Domyślam się, ze robisz to z największą przyjemnością.
Wioli, Ida raczej jak dziewczynka, bardzo delikatnie a z mężem "jakotako", bywało gorzej więc jeszcze się nie pozabijaliśmy ;-)
Wioli a Ty jak się czujesz? Przeszło Wam to przeziębienie? Też bym była dumna z takiego syna :-)
Ida a Wy już zdrowi? Coś za często Was dopada ta jelitówka...no i jeszcze grypsko oby był spokój do wiosny !!! I nawet nie strasz takimi nowinami Kobieto !!!
Ikaa29 aż tak Was wkurza???
Dziulka ale Twoja córa ma spust :-) heh a Ty może przez jakiś czas nie dotykaj żadnych urządzeń.
Kroma już zdrowe jesteście z Olcią???? Biedny Arek, żeby mu te biegunki szybko przeszły. Praca nie zając nie ucieknie :-)
Pozdrowienia od Roxannki dla każdej z Was !!!

Przemokłam dziś strasznie i teraz katar mnie dopadł a wieczorem mam wizytę u endo. Kiepski mam wynik tsh ale mam nadzieję, że coś na to zaradzi. U Was też tak pada??? Ehhh jesień, paskudna pora roku jak taka deszczowa i szarobura :-(

Ostatnia edycja:
ja sie melduje, dzis wolne, wlasnie ogarnelam kuchnie po mega zakupach, jak co miesiac z tym ze dzisiaj zrobilam je sama bo wolalam jechac sama niz w sobote po poludniu jak beda dzikie tlumy... lodowka dopchana na maksa, w niedziele ostatni raz robimy urodizny Leane ( juz 4!!!raz) bo przyjezdza jej chrzesny. tak wiec zarcie znowu trza robic na 9 ludzi :)))

poza tym leane dzis nei dala mi pospac i 8h wstawaj stara rob butle bo jak nie to bede pyskowac:)))

KANIA serio wczoraj mialam dosc tego pecha i tych wydarzen....

Witam:-) Dziękuję dziewczynki za miłe słowa związane z przeprowadzką itp:-);-)

Dziś od rana z teściową i szwagierką siedzieliśmy na ogrodzie bo one tam marchewki,buraczki,selery,pietruszki itp zrywały a ja przy okazji z nimi sobie do zamrażalki:sorry:
A mały z wujkiem i dziadkiem traktorem w polu jeżdził więc miałam spokój,Potem pojechaliśmy do mojego pulmologa i jeszcze z szwagierką po jakiś tam jej potrzebny papierek na alimenty.Teraz wróciliśmy mały zjadł butelkę i zasnął ja sobie zrobiłam kanapki w końcu od rana nic nie jadłam:confused2:
Ale co tam dużo zrobiłam to czasu nie miałam.
Ida ja zawsze mieszkałam w bloku tylko jak zamieszkałam z mężem to w domu więc ja tam się przestawię gorzej z moimi chłopakami:eek:
Kaniu oj tak tak pakowanie sprawia mi taką ogromną przyjemność że prawie się całą spakowałam już :laugh2:
Tylko teściu już coś tak jakby marudził że chcemy się wyprowadzić:baffled:

Dziulka to miałaś niezły dzień :szok::laugh2:Wow 4 przyjęcia urodzinkowe no to szczęściara z Leane;-)

A Kamil jutro ma msze św. na 16.30 i potem małe przyjęcie z torcikiem i kawką:sorry:

Kroma to Arek jak mój Kamil do tego co trzeba sił nie ma ale do pyskowania i uciekania bez kapci na podwórko ma:baffled:

ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHORYCH!!!
i STO LATEK DLA JUSTYSI DOBRANOCKI!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry