reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam witam i o zdrówko pytam:-D:-D:-D:-D
Najlepsze życzonka dla wszystkich dwulatków i obecnych i minionych i przyszłych też:-);-)
u nas wszystko ok, odpukać zdrowi jesteśmy i co najważniejsze ODPIELUCHOWANI:-):-):-):-):-):-) i to na dobre:tak::tak::tak::tak:
A moje dziecko właśnie siedzi na nocniku wsuwa chrupki i gromkim głosem przegania muchę "mucha spadaj idź tam!!!!!!!!":-D:szok::confused2::-D
a my zaraz po Kubulka wybywamy-i się pochwale moje dziecię ma na razie same 5 i jedną 4 i w czwartek został klasowym mistrzem ortografii:-D;-)

Halo przywitam się :-)
Kaniuś,Basiu, Strip wszystkiego naj naj dla Waszych pociech :-)
Kaniuś a czemu lekarz Cię wkurzył??
Wioli,Idek klub myszki Miki to chyba każdy 2 latek lubi :-). Chociaż moja teraz kompletnie nic nie ogląda. Nawet 5 minut ją TV nie zatrzyma ehhh
Agnieszka brawo dla mistrza ortografi :-) i brawo, że pieluch juz nie macie :-). To cudowne uczucie jak już się pieluch nie używa.

A ja zniknęłam, bo pojechaliśmy do STW, ale wróciliśmy już, a teraz zabiegana jestem. Cały czas na polku siedzimy bo jest pięknie bardzo ciepło aż się wierzyć nie chce. Polcia na spacerku, a Zuu smacznie śpi. Ten miesiąc mam strasznie napiety. Za tydzień wesele, potem jedziemy na chrzciny, urodzinki Zuu i mojej chrześnicy ehh. I mam nadzieje, że uda mi się zobaczyć z Sheeney i WIoli

hej, hej. dopiero na pupie siadłam :eek::szok::cool2: tak, więc niestety nie dam rady Was nadrobić :-(

KANIU, BAŚKA wszystkiego dobrego dla Waszych 2-latków!!

images

i zmykam :cool:

Agnieszka81 gratuluję mistrza ortografii i całkowitego odpieluchowania, w nocy wstaje do sikania???
Sarisa wiesz jak to jest z tymi dr, już Ci wyjaśniłam :-) A Tobie odpoczynku w tym intensywnym miesiącu życzę.
Basia torcik sama piekłaś??? Kamil świeczki zdmuchnął?
Makuc to się nasiedziałaś ;-)
Dziękuję w imieniu Oliwii i swoim za życzenia urodzinowe.

Ostatnia edycja:
Sariska,Kania na noc jeszcze używamy i jak wychodzimy z domku-na dwór po Kubę do szkoły i na zakupy-tak dla bezpieczeństwa,ale z reguły wraca suchy tylko po nocy jest przesiusiany ale nie mam serca go zrywać jeszcze w nocy na sikanie.
ale i tak nam wychodzi 1/maks 2 pieluchy na dzień:tak::tak::tak::tak: po domu lata bez sam ściąga gacie i robi:-Da jaki mega dumny:tak: zajęło nam to tydzień załapał o co chodzi po 2 dniach:-)

Witam wieczornie.Kamil zasnął a ja siedzę wkur....:crazy: urodzinki trochę nie wyszły moim zdaniem ale cóż poradzić.Przyjechała chrzestna z rodzinką,żona chrzestnego,szwagierka(Kaniu co piekła tort-ja nie umiem).W kościele Kamil ostawił szopkę i babcia go zabrała do domu i to już pod koniec mszy ale wytrzymał cały różaniec i prawie całą mszę.Na różańcu śpiewał "Maryjo maryjo" (jak się modlili Zdrowaś Mario on sobie śpiewał):eek:
wróciłam z kościoła wyjęłam tort a Kamil płakał że on się boi zdmuchnąć świeczki więc kuzynka za niego to zrobiła.No i idę po talerzyki i słyszę jak oni sobie mówią "co niech stawia flaszkę łaski nie robi" mi oczy wyszły na wierzch tymbradziej że mówiłam że tylko tort i kawka bo kasa poszła na zaliczkę mieszkania i zostało tyle co by starczyło do wypłaty ale co oni dalej i to już przedemną że by się napili itp w końcu się tak wkurw..... i poszłam do sklepu wzięłam 0,7 i napój weszłąm do domu postawiłam im na stół dałąm kieliszki i szklanki i mówię teraz se pijcie wziełam małego i poszłam do pokoju.Zeszłam dopiero jak mąż wrócił ale on im tylko cześć i nic więcej i pytają go czy pije on że nie bo idzie spać i go pytają że co on wkurzony a on że tak i poszedł się kąpać z małym ja pomyłam talerzyki i też poszłam.Zachowałam się trochę chamsko ale oni wiele bardziej moim zdaniem i trochę nawet mi się chciało płakać :crazy:

Agnieszka81 my też tylko do spania zakładamy i różnie jest, są dni że sucha rano pielucha a za kilka dni tak przesikana że szok.
Baśka wcale się nie dziwię że się wkur... u mnie na urodzinach dziecka alkoholu nie ma i nie będzie, taką mam zasadę. To jest dziecka dzień a nie mój czy gości. Chcą to niech idą gdzieś i się napiją :-)

reklama
Kaniu nawet mąż się wkur.. i to porządnie bo po pierwsze tak jak napisałaś dziecka dzień a nie gości a po drugie dobrze wiedzieli że nie mam za dużo kasy więc co ale niech maja niech się nią nawet pożygają że tak brzydko napiszę :wściekła/y::wściekła/y:Im tylko wódka w głowie!!!!

Było mi b.przykro że tak się zachowali i normalnie żałuję że mąż ma taka rodzinkę!

Ostatnia edycja:
Do góry