reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
O kurczę to nam się dzieciaczki i nie tylko pochorowały U Nas minęło ale nie wiem czemu Kamil jak chociaż raz na dzień nie zwymiotuje to nie ma co I tak naprawdę nic mu nie ma
Baśka_28
Kaniu byłam już u lekarza on mówił że on wymiotuje jak ma duszności i dlatego i tylko mi zalecił robienie inhalacji i nawet w weekend nie zwymiotował a dziś rano zanim mu zrobiłam inhalacje niestety tak
Baśka_28
Ma podejrzenie astmy nie wiem czy ma cały czas duszności ale lekarz mówi że jeśli wymiotuje i nic poza tym nie dolega mu to może to być związane z dusznościami i często wymiotuje ostatni tydzień raz na dzień wymiotował Na weekend było bez ale dziś znowu zrobiłam mu inhalacje i już ok.Kazał dwa razy na dzień robić
No i muszę czekać do marca na wizytę u pulmologa bo na marzec są terminy z tym ze tam będziemy musieli spędzić tydzień.
A tak w ogóle to nawet nie wiem czy te badania mu wszystkie porobią bo znajoma była tam w tamtym miesiącu i podobno badania robią dzieciom które skończyły 5-6lat.
No i muszę czekać do marca na wizytę u pulmologa bo na marzec są terminy z tym ze tam będziemy musieli spędzić tydzień.
A tak w ogóle to nawet nie wiem czy te badania mu wszystkie porobią bo znajoma była tam w tamtym miesiącu i podobno badania robią dzieciom które skończyły 5-6lat.
Ostatnia edycja:
makuc
no to me dziecię się wyspało usnęła o 12 a o 12.40 już płakała, żeby ją z łózka zabrać, bo katar jej przeszkadzał w oddychaniu.
KANIU Alicja ma katar, kasze i gorączkę pewnie jakieś przeziębienie ją dopadło, tym bardziej, że wczoraj mój mąż za cieńko ją ubrał a do późna na dworze siedzieli mam nadzieję, że tylko na przeziębieniu się skończy... póki co siedzimy w domu i dostajemy fioła, bo młoda jest bardzo marudna. P.S. cieszę się, że wszystko dobrze wczoraj poszło i urodzinki się podobały. O jakim filmie piszesz? "Jesteś Bogiem"?
BAŚKA w szoku jestem z tymi wymiotami Kamila... poza tym w głowie się nie mieści, że tak długo trzeba na badania czekać. "Uwielbiam" naszą polską służbę zdrowia.
DZIULKA spoko są te układy. Poza tym jestem zdecydowana przeciwniczką takiego karania dzieci, bo to raczej wyrabia w dziecku strach przed karą, a nie zabija złego zachowania... no ale każdy robi jak chce. Wiedz tylko, że ja tu zdecydowanie stoję po stronie Twojego męża i nie dziwię się, że mu się nie podobało to co zrobiłaś. Może Leane była zmęczona? Może bolały ją nóżki? Skąd wiesz, że to był tylko kaprys? :-(
WIOLI, E-LONA, KROMA ZDRÓWKA!!! coś nam przez tą jesienną aurę wszyscy chorują
KANIU Alicja ma katar, kasze i gorączkę pewnie jakieś przeziębienie ją dopadło, tym bardziej, że wczoraj mój mąż za cieńko ją ubrał a do późna na dworze siedzieli mam nadzieję, że tylko na przeziębieniu się skończy... póki co siedzimy w domu i dostajemy fioła, bo młoda jest bardzo marudna. P.S. cieszę się, że wszystko dobrze wczoraj poszło i urodzinki się podobały. O jakim filmie piszesz? "Jesteś Bogiem"?
BAŚKA w szoku jestem z tymi wymiotami Kamila... poza tym w głowie się nie mieści, że tak długo trzeba na badania czekać. "Uwielbiam" naszą polską służbę zdrowia.
DZIULKA spoko są te układy. Poza tym jestem zdecydowana przeciwniczką takiego karania dzieci, bo to raczej wyrabia w dziecku strach przed karą, a nie zabija złego zachowania... no ale każdy robi jak chce. Wiedz tylko, że ja tu zdecydowanie stoję po stronie Twojego męża i nie dziwię się, że mu się nie podobało to co zrobiłaś. Może Leane była zmęczona? Może bolały ją nóżki? Skąd wiesz, że to był tylko kaprys? :-(
WIOLI, E-LONA, KROMA ZDRÓWKA!!! coś nam przez tą jesienną aurę wszyscy chorują
Baśka_28
Z tego co wiem to badania mu zrobią na pewno ale nie wiem czy wszystkie
Ja czekam od tamtego tygodnia na marzec a kuzynka męża z synem 6latkiem już rok czekała i miała termin na jutro a dziecko anginy dostało no i termin musiała przełożyć ale nie wiem na kiedy jej dali
makuc zdrówka dla Alicji.
PS.a mój zamiast spać śpiewa mi koty bule
A tak w ogóle to na temat bólu nóżek napisałam coś na innym wątku(ZBUNTOWANI..) bo jakoś tak akurat wyszło
Ja czekam od tamtego tygodnia na marzec a kuzynka męża z synem 6latkiem już rok czekała i miała termin na jutro a dziecko anginy dostało no i termin musiała przełożyć ale nie wiem na kiedy jej dali
makuc zdrówka dla Alicji.
PS.a mój zamiast spać śpiewa mi koty bule
A tak w ogóle to na temat bólu nóżek napisałam coś na innym wątku(ZBUNTOWANI..) bo jakoś tak akurat wyszło
Ostatnia edycja:
reklama
ikaa29
Dzień dobry kochane zacznę od tego nie wiem czy czytałyście i nie wiem czy w dobrym wątku ale wklejam
Bakterie w płynie dla dzieci w znanej sieci sklepów! Oddaj go - Finanse - WP.PL
Długo mnie nie było ale już jestem:-)
Widzę że choróbsko panuje makuc,wioli,kroma,e-lona duuuuuużo zdrówka zyczę.
U nas już przeszło i jest ok i ze zdrowiem i z S tylko moja mamuśka coś ostatnio nie w sosie.
Bakterie w płynie dla dzieci w znanej sieci sklepów! Oddaj go - Finanse - WP.PL
Długo mnie nie było ale już jestem:-)
Widzę że choróbsko panuje makuc,wioli,kroma,e-lona duuuuuużo zdrówka zyczę.
U nas już przeszło i jest ok i ze zdrowiem i z S tylko moja mamuśka coś ostatnio nie w sosie.