reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ma podejrzenie astmy :crazy: nie wiem czy ma cały czas duszności ale lekarz mówi że jeśli wymiotuje i nic poza tym nie dolega mu to może to być związane z dusznościami i często wymiotuje ostatni tydzień raz na dzień wymiotował:confused2: Na weekend było bez ale dziś znowu zrobiłam mu inhalacje i już ok.Kazał dwa razy na dzień robić:confused2:
No i muszę czekać do marca na wizytę u pulmologa bo na marzec są terminy z tym ze tam będziemy musieli spędzić tydzień.
A tak w ogóle to nawet nie wiem czy te badania mu wszystkie porobią bo znajoma była tam w tamtym miesiącu i podobno badania robią dzieciom które skończyły 5-6lat.

Ostatnia edycja:
no to me dziecię się wyspało :szok::crazy: usnęła o 12 a o 12.40 już płakała, żeby ją z łózka zabrać, bo katar jej przeszkadzał w oddychaniu.
KANIU Alicja ma katar, kasze i gorączkę :eek: pewnie jakieś przeziębienie ją dopadło, tym bardziej, że wczoraj mój mąż za cieńko ją ubrał a do późna na dworze siedzieli :wściekła/y: mam nadzieję, że tylko na przeziębieniu się skończy... póki co siedzimy w domu i dostajemy fioła, bo młoda jest bardzo marudna. P.S. cieszę się, że wszystko dobrze wczoraj poszło i urodzinki się podobały. O jakim filmie piszesz? "Jesteś Bogiem"?
BAŚKA w szoku jestem z tymi wymiotami Kamila... poza tym w głowie się nie mieści, że tak długo trzeba na badania czekać. "Uwielbiam" naszą polską służbę zdrowia.
DZIULKA spoko są te układy. Poza tym jestem zdecydowana przeciwniczką takiego karania dzieci, bo to raczej wyrabia w dziecku strach przed karą, a nie zabija złego zachowania... no ale każdy robi jak chce. Wiedz tylko, że ja tu zdecydowanie stoję po stronie Twojego męża i nie dziwię się, że mu się nie podobało to co zrobiłaś. Może Leane była zmęczona? Może bolały ją nóżki? Skąd wiesz, że to był tylko kaprys? :-(
WIOLI, E-LONA, KROMA ZDRÓWKA!!! coś nam przez tą jesienną aurę wszyscy chorują :no:

Z tego co wiem to badania mu zrobią na pewno ale nie wiem czy wszystkie:eek:
Ja czekam od tamtego tygodnia na marzec a kuzynka męża z synem 6latkiem już rok czekała i miała termin na jutro a dziecko anginy dostało no i termin musiała przełożyć ale nie wiem na kiedy jej dali:confused2:

makuc zdrówka dla Alicji.

PS.a mój zamiast spać śpiewa mi koty bule:sorry:

A tak w ogóle to na temat bólu nóżek napisałam coś na innym wątku(ZBUNTOWANI..) bo jakoś tak akurat wyszło:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry kochane zacznę od tego nie wiem czy czytałyście i nie wiem czy w dobrym wątku ale wklejam
Bakterie w płynie dla dzieci w znanej sieci sklepów! Oddaj go - Finanse - WP.PL

Długo mnie nie było ale już jestem:-)
Widzę że choróbsko panuje makuc,wioli,kroma,e-lona duuuuuużo zdrówka zyczę.
U nas już przeszło i jest ok i ze zdrowiem i z S tylko moja mamuśka coś ostatnio nie w sosie.

Do góry