reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dawidowe ja bym chetnie sie z Toba zamienila a Ty bedziesz sie nudzic za mnie..Oczywiscie nie liczac zajmowania sie chlopakami;-)

E-lona no myslalam,ze sie wszyscy rozchoruja ale na katarach sie skonczylo i juz wszyscy zdrowi

hejka

Tak to jest jak się nie ma czasu na bb, to się pomyłki zdarzają :-) Mój Arek ma 2 latka ale 28-10 :-) Dziękujemy na zapas.
Jestem chora, a raczej przeziębiona, dzieciaki też ciągle katar mają i kaszel, ale bez poważnych jakiś objawów, jedynie co córa mnie martwi bo ma zapalenie spojówek i już dzisiaj rozpalona na wieczór była. Uroki przedszkola.
Jak się ogarnę kiedyś z pracą to będę częściej,a tak nie mam jak i chęci.
Pozdrawiam was.

E-lona no wasnie nie wiemy ..jakis badziewnych zabawek nie chcemy kupowac a nic sensownego nam do glowy nie przychodzi..:baffled:Bedziemy w Krakowie na jego urodzinach wiec moze tam mu cos wymyslimy,po cichu licze,ze mozee dziadkowie(jedni albo drudzy) zrobia niepodzianke i wpadna do Krakowa co bylo by najlepszym prezentem mysle sobie...

Dziewczynki witam się z Wami i ja... i siankiem i za.pierd.dalankiem:-D

edit: ale żesta już chyba wszystkie poszły spać,więc grzecznie powiem tylko dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
wypiłam 3 łyki wina i o 21.30 usnęłam na podłodze przed kompem :confused::-D:szok:

tyyy to ja cie do francji nei zapraszam... co z ciebie kompan do picia??:)

witam wieczorem i leje z waszych tekstow:)) oj brakowalo mi takich klimatow na forum:p

ISIA od ALICJI dwa latka dzisiaj ma - ciocia DZIULA sle ci kochaniutka mase buziaczkow i Leane tez:)))))))))))))))

RYSIEK ja jestem i doje TATRE:))))))))))))))

a poza tym to jestem debilem.... rano zakupy, potem obiad i do pracy na popoludnie wrocilam , zrobilam pizze i co?? no zrobilam salatke jarzynowa z majonezem... trza byc debielm coby kroic warzywka wk soteczki o 23h!!!!

no am oj malzonek oglada jakze "podneicajacy" program naukwoy o wampirkach itp... kocham takie cos masakaraaaaa...

jutro ide z Leane i malzem do mamy na obiad wiec mam temat z glow i pewnei niezla walowke nam szykuje:)))

reklama
Melduje się weekendowo by złożyć Isi wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin. Oliwia pierwsza nocke na nowymm łożu przespala aż do 4 po czym wylądowała u Nas w łóżku. Nie śpimy w sumie od 5. Dziś wyprawiamy jej małe urodzinki. Zamówiłam tort dla Niej. Przyjdą moi rodzice, brat z rodzinka i siostrzyczka z rodzinka. A reszta gosci w przyszłym tygodniu bo w swoim m3 nie jestem w stanie pomieścić wszystkichw jednym czasie na jednej imprezie. Ale poza tortem i kawa nic nie szykuje bo nie mam na to sił i energii. Oliwia tak oostatnio daje mi popalic że nerwa czasami mam od 5 rano.... Teraz siedzi i układa klocki a ją pisze z telefonu. Mąż dosypia w drugim pokoju. Miłej niedzieli Wam życzę. Buziakow sto dwa dla każdego Maluszka.

Do góry