reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Sheeney aaa to więcej chciałaś. :-) To tak bardziej zagłębiając się w szczegóły to Laura się rozchorowała i miała ponad 39 st temperatury i potem ja od niej podłapałam choróbsko. Zimno mi było okropnie, gardło bolało, głowa też i takie tam, więc pewnie Laura podobnie się czuła. Poza tym dostała w tajemniczych okolicznościach jakiejś tajemniczej wysypki na udach, która się zaczęła dalej na nogach rozsiewać. Teraz jest już lepiej, ale dermatolog skasował stówkę, a kolejna stówka została w aptece. Wcześniej też tam sporo kasy zostawiłam. A oprócz tego wybraliśmy i wysłaliśmy do wywołania całą masę zdjęć. Szukam też prezentu dla L. na urodziny, bo dziadki nie wiedzą co kupić. I tak dni jakoś lecą jeden za drugim nawet nie wiem na czym.

siemanko niezłe wdzianko
Może pójdziemy na sianko....

E-lona ale juz wszyscy zdrowi? Ty wiesz,ze u nas podobnie.Tez byly katary,wywolane zjecia i wymyslanie prezentu na urodziny:-p:-D

Dawidowe a co u Was??

sheeney czas leci jak szalony. Chodze przemeczona i kłade się spać o 20. Nic czasu dla siebie. Mam ochotę na tydzień przerwy ale chyba musze pozekać na 1 listopada to wezme 2 wolny i bede 4 dni. Ale nie wiem jak długo tak pociągne.

reklama
Do góry