reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

sheeney a dajesz mu coś na ten katar? bo ja tak szczerze mówiąc nigdy Kamilowi nie daję chyba że ma mocny to wtedy robię mu inhalacje z soli fizjologicznej.
A co do alkoholu to uważam że w ogóle w żadnym wieku nie powinno się dzieciom dawać:confused2: Ale cóż każdy robi jak uważa.

Ostatnia edycja:
reklama
Baska mam kroplki do nosa i goraca woda z miodem i cytryna ,poki to sam katar to nic wiecej mu nie bede dawac. To jego drugi katar w zyciu wic i tak sie nizle trzyma:tak::-)

Halo :-)
Zuu śpi, a Polcia na spacerku :-). A ja sobie siedze i odpoczywam, bo dziś mam jakiś kiepski dzień i fizycznie źle się czuję ehh.
Baska fajowo, że już niedługo na swoim będziecie :-). To jak już sie urządzicie to foteczki pokaż. Tylko nie tak jak Dawidowe która nadal nic nie wstawiła, nie wspomnę o Wioli która nadal sie kuchnia nie pochwaliła ;-). A o tej koleżance mówić nie będę, a potem się dziwimy, że tylu alkoholików wśród nas. A wytłumaczenie, że rodzice jej pili wytłumaczeniem nie jest, bo skoro wydaje dzieci na świat to o nich myśleć powinna i robić tak aby im dobrze było. Ale niektórzy dzieci mieć nie powinni oj nie powinni :-(
Kaniuś cieszę się, że wizyta udana. A na płeć poczekamy ja czekałam do 20 tygodnia ;-). A zniknęłam, bo mężus mi szafe robił do łazienki, ja zajełam się hand madem i robiłam opaseczki dla Agusi :-) ( muszę tylko jeszcze wysłać). I zabieram się jak sójka za album dla Zuu na roczek ;-) będzie miała na 2 latka hahahahahha

sariska jasne że pokaże foteczki zwłaszcza pokój Kamilka:tak:
A co do koleżanki to ja nie wiem ale tak pomyślałam że być może taka jest że nie miała innego przykładu i takie coś wyniosła z domu :eek: chociaż znam takich co rodzice pili a oni wyszli na porządnych ludzi ale nie wiem może jej podobało się takie życie:crazy:

Baska masz racje że wyniosła to z domu. Tam gdzie jest alkohol na codzień i to jeszcze oboje piją to dzieci są biedne i nie dość, że nie mają poczucia własnej watrości to jeszcze powielają to co w domu mają. Mi chodziło o to, że kobieta która urodzi dziecko mimo tego co działo się w jej rodzinie powinna się starać zmienić to co jej rodzice zgotowali. Tylko, że jak jej partner też był pijak to wsparcia ona wogóle nie miała. Żal tylko tych dzieci :-(
Sheeney biedaczek z tym katarem i oby to tylko to było nic więcej. Jak u nas jest katar to sterimar, frida i maść majerankowa i póki co oprócz kataru(może 4 razy miała) i kaszlu nic poważniejszego nie było.

witam poludniowo :) u nas ulewa jak cholera!!! normalnie pierze zabami...

wlasnie czuje ze @ bedzie jutro bo zarlabym tone czekolady i ciagle pic mi sie chce od wczoraj (zawsze tak mam na@). w kazdym razie dzisiaj wieczorem moja kochana ZOUMBA:)))))))))) cos mnie kolanko nawala ale na widok "ciacha" pewnie przestanie:pppppppp

Leane z nocnikiem coraz lepiej i w ciagu dnia. rano po butli zawolala siku, przed spacerem siku po spacerze siku , i tylko 1 pieluszka od rana poszla.

ide sie polozyc puki glizd spi bo potem prasowanie i musze zrobic obiad na jutro dla moich miesozernych glodomorkow... pieczen wieprzowa z papryczka grzybkami cebulka i przyprawami:)

Sarisa tak właśnie myślę, że za miesiąc może będzie już coś widać :-) Pochwal się szafą :-) Jakie opaski robiłaś? Masz jeszcze na to czas? Można zamówić?
Sheeney mam nadzieję, że tylko na katarze się skończy, zdrówka dla syncia :-)
Dziulka zatem udanego tańcowania dzisiaj, nie forsuj się tylko :-)
Znów mi gdzieś dni uciekają...

kamien z serca kolega poszedl na babci urodziny:happy: no to sie napije kawki w spokoju:-)

Kania ze dni uciekaja w ciazy to dobrze szybciej ci zleci czas oczekiwania:-)
dla sariski sle buziaczki:-)

reklama
Agnieszka ze tak zapytam bez zlosciwisci oczywiscie a do czego bylo mu potrzebne te smakowanie piany?

Oczywiście,do niczego mu nie było potrzebne,tak się wyrywał do tego,że daliśmy mu mając nadzieję,że to gorzkie i nie dobre mu smakować nie będzie:-p ale efekt był inny od zamierzonego:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

no i podawaniu alkoholu dwulatkom też jestem przeciwna....
buziaki i do później.............

Do góry