reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej ho!
Na początek zdrówka wszystkim chorowitkom. Ciekawe kiedy i mnie dopadnie jakiś wirus.
Agnieszka szkoda, że się pojawiły problemy mieszkaniowe. Może jakoś się uda je rozwiązać.
Agusinka fajnie z tym szczepieniem w Warszawie.
Dawidowe i jak ciasteczka? A ja dzisiaj na obiad pomidorową zrobiłam, dla dzieciaków z makaronem gwiazdkami i od razu syn dokładkę chciał. :-)
Kania po szczepieniu ok. A hodowla to chyba za rok jeśli mi się jeszcze będzie chciało. Z robotą papierkową w 30% się odrobiłam. Fanie, że wczorajszy wieczór udany miałaś.

Pochwalę się, że Laurze ostatnia trójka się przebiła także czekamy jeszcze na piątki.
Cieszę się, że w końcu weekend. Pogoda się poprawia. Ciekawe czy uda mi się w ogóle odpocząć. Na pn rano z koleżanką z pracy umówiłam się na odwalanie kolejnej roboty papierkowej.

reklama
hej
a u nas choróbsko na dobre sie rozniosło od wczoraj ja ,bolą mnie mięśnie,ogólnie oslabiona jestem i mam ochotę leżeć cały dzien,borek kaszle i smarki matko nienawidzę tej pogody

Kania u nas smoka od soboty nie ma,a wyszlo tak z przypadku bo nie moglam znaleźć i stwierdzxiłam że nie bedę nocą na kolanach latać i szukać,pamięta jeszcze codziennie i jak ma chwilę slabości to przychodzi i prosi a ja mu mówię że zgubił w samolocie i juz go nie znajdziemy,nocki czasem cięzko bo jęczy że chce tak bym dała i by spał a tak musimy to przetrwać,życzę powodzenia.

Strip, Renata zdrówka dla Was dużo, oraz dla Boryska i Kamila Basi.
Happy
a jak u Was? Lepiej już?
E-lona i już się nie dopomina?
Renata a jak pierwsza nocka bez smoczka wyglądała?
Dziś mąż ją usypia ale od kilkunastu minut jest płacz o smoka...boję się, że to ja prędzej się złamię niż mąż :-(
Przeziębienie powoli mija, oby jak najszybciej bo już mam dość.

Edit...Wieczorna walka trwała max 5-10 minut po czym zasnęła bez ryku, były jęki, prośby zapytania ale nie chwalmy dnia przed zachodem Słońca.

Ostatnia edycja:
Kania to super, może wcale nie będzie tak źle. Laura o smoku może przez 3 dni wspominała, a teraz już całkiem o nim nie pamięta. W urodziny planuję wywalić butlę z mlekiem i kubek wprowadzić.

E-lona ale przy spaniu się dopominała o niego? Podobno 3 dni trwa to odzwyczajanie, że po 3 dniach już nie pamięta więc mam nadzieję że weekend jakoś przetrwamy. My butlę wywaliliśmy jakieś pół roku temu, pije z tego kubka lovi360 mleko i jesteśmy strasznie z niego zadowoleni.

Mam nadzieję że "najgorzej" będzie dziś a reszta weekendu jakoś minie... A ze zwykłego Oliwia też pije ale wodę albo sok, mleka jej nie dawałam jeszcze z takiego.

Dobry wieczor
Pije ktos cos??Bo my z Tomkiem pijemy 50% smirnoffa z pepsi :-p gdzie jest Rysia ona na pewno sie przylaczy chetnie

A wiecie ,ze u nas nigdy smoczka nie bylo...ale Tymek za to nadrabia :-D Tak w ogole to bylismy dzis w figloraju i synek szalal jak wariat:-):tak:

reklama
Do góry