reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

oo to już wiem o co WIOLI chodziło :-) KANIU cieszę się, że Fasolinka tak dobrze się rozwija!

[edit]

miałam iść z piesem? I co? i siedzę z Wami. Ech, kto mi pomoże tyłek z dywanu podnieść i psa wyprowadzić?

[edit2]

wogóle gdzie się podziewa DORIS, EMIŚ, MAŁA_MI, IKAA, ALICJA, HAPPY? no gdzie? :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Mąż i synek śpią już po 20 zasnęłi a ja w świetle tv sprzątałam i nawet firankę zmieniłam bo w dzień jakoś nie było czasu :dry: Sąsiadka fryzjerka wpadł do mnie podciąć mi włoski i jakoś mnie kusi żeby zrobić sobie blond ale to będzie trudne bo mam ciemne włosy:baffled:
Potem mały wstał i cały dzień przesiedzieliśmy na ogrodzie on się bawił a ja zastanawiałam się co zrobię jak z tą chatą nie wypali bo na razie to takie niepewne jest wszystko:no::crazy:
Do domku wróciliśmy ok.19 to kolację zrobiłam mąż akurat wrócił z pracy zjedliśmy i myciu i do pokoju do łóżka no i od razu chłopaki zasneli:sorry2:

makuc ja też tak miałam że mąż jak grał to w ogóle nie spędzaliśmy czasu z sobą to mu skasowałam((zanim Kamil przyszedł na świat,w ogóle zanim była mowa o nim:sorry2:)) teraz znowu ma jakąs ale już go upominam i stara się mniej siedzieć ale i tak mi to przeszkadza z tym że ja wiem że cały tydzień pracuje to chociaż w niedziele pozwalam mu trochę pograć:sorry2::confused:

Makuc niech maz idzie w ramach prezentu:-)

Kania a ty w tylek niechcesz dostac?gdzie sie napoczatku relacje zdaje co?nununu;-) ciesze sie ze wszystko ok oczywiscie nie powiem "a nie mowilam" maz juz wybyl?

Wioli już przybył, miałam pisać wiadomogdzie ale nie było czasu, bo musiałam Oliwii bajki na dobranoc poczytać i tak nam zeszło :-) Ale na tel tyle bym nie napisała a tu masz relacje pełno obrazową tyle że bez obrazu :-D
A co do gier to mój nie gra ale ma swojego bloga i też dużo czasu mu pochłania.
Jutro też podobno wybywa :baffled::baffled::baffled::baffled:
Idę spać, bo jutro do pracy trzeba rano wstać.
Kolorowych :-)

Ostatnia edycja:
ja szybciutko: Kaniu, ogromnie się cieszę!!!:-):-):-)oby tak dalej:tak::-):-):-)ucałowania dla Was:***
wioli, Tobie też gorący buziol:***
sarisku, bo system pokręcił coś i o... za to z tej okazji znowu w sobotę mnie czeka pobudka o 2.30:baffled:coby towar odebrać - mam nadzieję że tym razem faktycznie odbiorę:crazy:
e-lona, weź ty sobie może jakiegoś pieska, kotka albo gekona, bo Makary to jakoś mało pupilowaty jak dla mnie;-):rofl2::-D
Basia, myśl pozytywnie!!!
a Emisia już pracuje???
Ragna, odebrałam:tak::***operator jak wynika z początku czy może zmieniany? bo nie wiem czy mnie stać na ew. rozmowę;-)

ktoś wie jak tam Dziulas? ile hektolitrów już pochłonęła?:-D:-D:-D

nie do wszystkich ale padam na pyszczek... spadam bo nie wiem czy mąż mnie z podłogi pozbiera jakby co;-)
aaaaaaaaaaa, makucek, weeeeeeeeeeee, jak nie zasłużył to zapomnij o wyrzutach!!! albo kup mu coś nawet wybranego już przez niego osobiaszczo ale daj mu odczuć że to gift z obowiązku a nie z serca (ja tak robiłam:-p:rofl2:);-)

KANIA kolorowych :*

u mojego męża jest to coś więcej niż granie. mogłabym nawet śmiało powiedzieć, że to uzależnienie, bo on nie kończy na jednej grze miesięcznie ale na jednej na taks. tydzień. To wygląda tak, że przechodzi jedną i zaczyna kolejną. non-stop :baffled:
Ja jutro mam zajęcia od 6.00 więc tej idę lulać. DOBRANOC.
o IDEK :* doczytam jutro ale końcówkę do mnie widziałam i migiem czytnęłam. thx :*

ida staram się pozytywnie myśleć ale ciężko z tym:dry: tym bardziej że modlę się o te mieszkanie bo ono by mi życie ułatwiło:confused: tzn bym psychicznie odpoczęła od tego haosu co tutaj w domu jest i w ogóle bym spokój miała:baffled:

A ja czekam aż pranie skończy prać, wywieszam i mykam do łóżka ale to dopiero ok.23:szok:

Halo halo i ja się na chwilę przywitam :-).....
Kaniuś bardzo się cieszę, że wszystko ok z fasolinką :-). A Ty nie za szybko byś chciała wiedzieć kto tam siedzi ;-). Ja się dowiedziałam z Zuu w 17 tyg , a z Polcią 20 :-) i dałam rade więc jeszcze chwilke wytrzymasz. Aaaa na archiwum opowieści z pordówek..no przecież chciałaś wiedzieć jak to teraz było ;-)
Maqc,Kania dobranoc
Ikaa witam :-)

reklama
Hejka:)
Tak szybko chciałam tylko napisać że bardzo się cieszę Kaniu że z Okruszkiem wszystko w porządku:tak::-)Oby tak dalej (hihi po następnej Twojej wizycie u gina pewnie poznamy płeć Maleństwa;-)).Tobie Iduś życzę by wszystko już było w porządeczku z Twoim interesem...i żeby dostawa doszła na czas:tak::-)A Tobie Makucku dam dobrą radę-jak Cię chłopina wkur.wia to po co się głowisz nad prezentem (hihi najlepszym będzie jak mu w dzień urodzin odpuścisz kłótnie i dasz mu grać do białego rana:-D).A kasę na prezent poświęcisz na ubranka (te które są Twoim marzeniem na wątku modowym);-):-).
Więcej Was niestety nie dałam rady "przelecieć"...może kiedyś się poprawię w tym względzie...
O sobie pisać też nie będę (bo mam ostatnio...bardzo długie ostatnio) ciężkie dni i nie nadaje się do ludzi...
Dobranoc i do "pogadania" w lepszym dla mnie czasie :tak:

Do góry