reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ragna to widzisz Kamil to nawet w domu za mną chodzi krok w krok no chyba że już się tak zabawi na dobre to mam chwilkę spokoju ale tak to 24h zemną.
A powiedz mi czy Ty od razu zostawiłaś Hanię w tym klubiku czy na początku z nią chodziłaś?bo ja znalazłam u Nas niedaleko nowo otwarty i się tak nad nim zastanawiam.NO i czy można tylko np. na dwie godzinki lub trzy tylko zostawiać dzieciaczka?:dry::sorry2: Bo ja bym tak chciała Kamilka troszkę odizolować od siebie tzn żeby nie był ciągle zemną go nauczyć i żeby miał kontakt z dziećmi nie tylko z domu bo on mi się nauczył przy nich przeklinać:wściekła/y::angry:

reklama
Ragna ogromnie się cieszę :-):-):-)
Baśka gratuluję zostania ciocią, a odnośnie chodzenia dziecka krok w krok za rodzicem to uważam że nie ma nic wspólnego czy dziecko chodzi do KM/Żłobka (ale to tylko moje takie skromne zdanie).
Dawidowe Wy nie macie co w nocy robić? Tylko wycieczki sobie na nózkach urządzać?
Już spakowana całkowicie?

Witam:-)

Ragna strasznie sie ciesze z postepow hani makymi kroczkami az do celu:-)
kania wczoraj nie chodzilo mi o tel a o marcowki nunu;-)
baska gratulacje

Przyszedl wozek i jestem bardzo zadowolona:-) u nas dlugi week takze rano wybywamy troche sie powakacjowac bede w poniedzialek wieczorem wiec prosze sie nie martwic hehe:-p oczywiscie dzus jeszcze jestem ale tutaj cicho jak makiem zasial

wioli kaszle juz od jakiegos czasu ale to mija prawie a dzis nagle goraczka. ALe w carrefourze śpiewała na cały sklep a juz musiała miec bo mi sie wydawała ciepła. Po powrocie zmierzyłam i jest. Teraz dostała syropek i zimny okład to ma 36,9.

reklama
Do góry