reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ragna będzie dobrze. Każde dziecko w końcu się przyzwyczai. A jak będzie Hania wiedzieć, ze się po nią wraca to nie będzie się bała, że się nie zjawicie i ją zostawiliście.
Kania Laura wyciągała smoczek i wkładała paluszki, a ja wtedy wyciągałam je i wkładałam smoczek i tak w kółko. Najgorzej było w nocy, bo jak zasnęła mocniej i smok wypadł to palce do buzi szły, a ja uparcie podmieniałam.
Jak po wizycie?

może i ja się rozpisze trochę? :-p dawno mnie tu na dłużej nie było, a tęsknię przeogromnie. co u nas? Tak w skrócie:
wypłaty dalej niet, chęci do pracy dzięki temu tym bardziej, przez co staram się jak najmniej przed kompem siedzieć i jak najwięcej na dworze z Alicją, z mężem się kłócę i zastanawiam się jak to jutro będzie, bo ma urodziny a ja zero weny na bycie miłą :baffled: prezentu dla niego też nie mam :-( kupiłam jakieś %, zrobię ciastko ale to chyba za mało... sama nie wiem :confused:
tyle z działu "maqc marudzi".

I chyba tak niekulturalnie zakończę posta, bo pies na dwór mnie goni a mąż :no::wściekła/y::angry::crazy: br

Ostatnia edycja:
oj bo jakoś tak mi głupio.
Zawsze dawaliśmy sobie raczej wypasione prezenty a teraz, ani nie mam pomysłu, ani za bardzo możliwości łażenia po sklepach (wczoraj chodziłam 3h po centrum handlowym a i tak nic nie znalazłam), mój mąż oczywiście mówi, że WSZYSTKO ma a jedyną rzeczą, która by go ucieszyła to nowa gra, której (jak wiadomo) mu nie kupię :baffled::crazy:
najwyżej powiem mu, że w ramach prezentu pojedziemy razem do sklepu i sam sobie coś będzie musiał wybrać :-D

Makuc kup wstazke rezty sie domysl:-)a co to za gra?

Kania nie ladnie oj nie ladnie foch jak stad do krosna

Ostatnia edycja:
WIOLI nooo, no domyślam się co dalej z ta wstążką :-):-):-) a gra? kolejne jakieś nowe badziewie na konsolę. Przez te gry mój mąż ma wieczory i noce z życiorysu wyjęte, więc to jest coś czego na bank mu nie kupię, bo jak by nie patrzeć gry stają się przyczyną tego, że wieczorem każde z nas samo sobie siedzi :baffled:
a co ci KANIA miała napisać, że tak czekasz i czekasz i jeszcze fochy strzelasz? :-p

reklama
Wioli nie fochaj się, też Cię lofciam :-)
Wszystko jest ok, śmiałam się że ma długie nogi bo tylko nimi non stop fikał/ła. Zdjęcie może jutro wstawię mojego Okruszka. Zbadał mi przezierność karkową i jest wszystko dobrze 1,3. Poza tym termin nadal się utrzymuje 9-10 marca. A co do płci to nie wiadomo jeszcze na tym etapie ale by/łał zwrócony do nas i nic nie było w kroku widać
wink2.gif
A żadnych dodatkowych badań mam nie robić, coś wspomniał że hemoglobina kiepska ale jakieś tam krwinki czerwone w normie więc anemii nie ma. Pytał czy chcę l4, ale ja mu mówię póki co że nie
biggrin.gif
Ciśnienie 100/74 a waga 60,8 czyli w sumie jakiś niecały kg na plusie. Więc Pusia się zrobię hahaha :-)
Makuc ja na Twoim miejscu to bym mu buziaka posłała i powiedziała że na tyle póki co sobie zasłużył.
E-lona dzięki za radę.

Do góry