reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka ja też o sobie tylko.

Pozdrawiam i nie wiem kiedy będę miała tyle czasu, że posiedzieć na bb.
Za nim wrócę z pracy komunikacją podmiejską to jest 18 i jeszcze trzeba przygotować wszystko dla dzieciaków. No ale ważne, że dzieciakom się podobają podróże tramwajem i autobusem i jeszcze zaliczają po drodze osiedlowe place zabaw.
Ja się też lada moment wyprowadzam i nie mam kiedy pakować. Dzisiaj idę farby kupić. Pozdrawiam laski.

reklama
Dzień dobry.
Dawidowe to fajnie, ze się wszystko wyjaśniło i niedlugo przeprowadzka :-)
Iduś początki w biznesie na pewno są trudno ale kto jak nie Ty sobie poradzi ???
Współczuję wirusa, jak widać szybko się rozprzestrzenił wiec jakaś ciężka odmiana,najważniejsze że już po wszystkim. Strasznie brakuje tu Ciebie wiesz o tym ???
Nie no Sarisa luz blues 20.30 córcie śpią więc dużo czasu macie dla siebie :-) Oby jak najwięcej takich chwil.
Kroma to faktycznie zabiegana jesteś, praca, dzieciaczki i jeszcze przeprowadzka, zatem trzymam kciuki by wszystko sprawnie szło :-) Zadowolona z pracy jesteś? Efektami nowego lokum mam nadzieję, że się pochwalisz :-)
Ciekawa jestem jak upływają dzionki w pracy Czarodziejce i Emilii :-)
Roxannka, Doris, Wioli meldować się !!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kania melduje sie:-)

Niemam sily czytac co pisalyscie:zawstydzona/y: wczoraj caly dzien chodzilam niewyspana a jak juz sie poloxylam to nie mogkam usnac ogladalam tv do 1 a kuba obudzil mnie o 6 :crazy: Probowalam go przetrzymac ale wolal mleko wuec trzeba bylo ruszyc tylek

Wioli a ja musiałam dziś moją z łóżka zdzierać, bo teraz mąż ją odwozi do żłobka po 6 już godzinie więc jest pierwsza ale na szczęście ostatnia nie wychodzi :-) Jak Kuba pójdzie na drzemkę, to Ty siup do łóżka, chyba że już w dzień nie sypia.

Kania tak zamierzam zrobic:-) o ktorej masz wizyte?
Chwile posiedze jeszcze i ide do sklepu polaze zeby czas szybcuej zlecial bo w domu z nim mozna zwariowac:crazy:

Halo się przywitam....dziś jest taki dzień, że mimo wyspania spać mi się chce......noż chyba taki lipny dzień więc idę sobie kawkę strzelić. Zuu na spacerku z babcią, a ja z Polcią w domku, bo jak już usnęła w łóżeczku to nie chciałam jej wybudzać i do wózka przenosić, więc my na spacerek pójdziemy później.
Kroma a wiesz, że ja nawet nie wiedziałam, że Ty prace dostałaś :-(. Gratulacje Kochana i jak Ci się podoba? Co robisz? I przepraszam
Idek no właśnie o to zamówienie pytałam co się stało, że nierealizowane hmmm? Ojej rota u Was ehh to współczuję mam nadzieję, że już lepiej się macie?
Kaniuś trzymam mocno kciukasy :-)....
Wioli ojoj to ja dziś mam taki dzień jak Ty wczoraj.
Ragna a Ty jak tam w pracy?

Hej!
W takim razie nie będę Was trzymać w niepewności. Pozwólcie, że przedstawię sierotkę, którą znalazłam błąkającą się w ogródku bez mamy. ;-):-D:rofl2::-p
Oto Makary (moje brzydkie kaczątko i nikt nie wie co z niego wyrośnie):
sierpien 683.jpg

Witam.Ja nie mam humoru bo okazało się że jednak będzie wałek z tym mieszkaniem:baffled: tzn mamy niby czekać na odp do 29:wściekła/y: a teraz słyszałam że brat tego właściciela tam maluje:angry::crazy::wściekła/y: straciłam humor normalnie bo tak liczyłam na to mieszkanie aż płakć mi się chce normalnie:-:)baffled:

reklama
Do góry