reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Rysia elona ma racje idz na masaz ale min godz mi sie zdarzylo pierwszy raz nie myslec o niczym ani co musze zrobic ani kto mnie wkurza:-D albo wakacje w jakims deszcziwym miesvie w uk?
Dziewczynki ja masaże mam dość często (bo kręgosłup od dawien dawna mi nawala)i mam również łóżko do masażu (i co jak co,ale to mnie już nawet nie relaksuje:eek:).

Makucku Alicja jest super i ma cudne blond włoski:-D
Ragna,E-lona ja tam Was lubię dziewuszki...a co do wdrożenia to ja czuje się tak jak Wy (ale żeby nie było-nie mam pretensji:sorry:że nie mam kontaktu prawie z żadną z Was poza bb. Po prostu tak już jest że jedne mają bliższe kontakty,inne trochę mniej:eek:).

A ja własnie po obiadku (placki kabaczkowe) czekam aż kawa się zaparzy (tzn.woda zagotuje)i biorę się za małe (duże)poprawki w swojej pracy mgr.bo wypadało by się w końcu we wrześniu obronić:crazy:

RYSIA bo ty to dupencja jestes, zbier sie i w niedziele przyjedz na zlocik:))))))))))))))

no nic spadam teraz bo nie zypada na kompie z gosciach siedziec

Ala naprawdę śliczna!!! Nawet mimo dodupnej rozdzielczości w tel;)
A wy jak zwykłe zwariowane:p ;))) ale i tak najlepsze teksty były autorstwa takich trzech:/z tel w dupy kopać nie będę ale z domu to kto wie, więc watch out:p

Witam.Nawet nie mam siły czytać Was przedtem trochę poczytałam wątki tematyczne i mały zaczął płakać i ciągle na rękach dopiero co zasnął:confused2::baffled: Padam z nerwów i z głodu:sorry:
Ehh jeszcze była u Nas dziewczyna kuzyna męża i gadała że niby ten znajomy co mamy iśc do niego na mieszkanie daję je bratu to sobie wyobrażcie jak ja się wściekłam to tu 3dni temu mówił co innego a teraz mam wała chce wykręcić:wściekła/y: ale nic no ochłonęłam i zadzwoniłam do niego i mówi ze brat miał iść kiedyś ale on nie chce a raczej ta jego żona bo nie chce bo chce być u mamy i jak tamci oddadzą mu klucze to do nas zadzwoni:baffled: ale i tak jakoś czuję nie pewność:confused2: My to zawsze mamy pod górkę:crazy::no:

Było nas trzech w każdym z nas inna krew, tralalalalalala :-)

Rysia a Tobie to jedno w głowie. Hahaha
Nie chodziło erotyczny, ani leczniczy tylko relaksujący, taki, żebyś zapomniała jak sie nazywasz. :-p:-D

Baśka a co to się z Kamilkiem dzieje?
Z mieszkaniem mam nadzieję, że jednak się uda chociaż wiem jak się czujesz w obecnej sytuacji.

No i z wizyty u pediatry nici, bo zmieniły się godziny przyjmowania i akurat dzisiaj do 13.00. :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry