reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Nastepna od rzeczy gada:crazy: elona mam nadzueje ze to tylko z niewyspania:-) u mnie pada i pada na obiad zaplanowalam sobie chili con carne pierwszy raz robie wiec moze byc roznie:sorry: zdrowka dzie dzieciaczkow bo dwoje chorych w domu to istny kosmos:-(

Rysia elona ma racje idz na masaz ale min godz mi sie zdarzylo pierwszy raz nie myslec o niczym ani co musze zrobic ani kto mnie wkurza:-D albo wakacje w jakims deszcziwym miesvie w uk?

reklama
stem że i ja ;-) jakoś czasu mi na BB brak. Ostatnio zdecydowałam wrzucić na luz i komputer tylko w nagłych przypadkach włączam, a tak to z tel. pracuję :-D bo i tak się nic nie dzieje (jeszcze) za bardzo. Poza tym o 21 już spać chodzę :szok: chyba mój organizm jakiejś regeneracji potrzebuje albo coś :ninja2:

czytam od końca, więc mogę wszystkiego nie nadrobić - ale spróbuje, co by nie było, żem zła :-p

RAGNA
WIOLI mądrze pisze z tym przezywaniem. Dzieci podświadomie wyczuwają niepokój rodziców i może tak jest z Hanią właśnie? Poza tym co Ty za głupotki o tym "zżyciu" piszesz? :no: nawet mnie nie nerwuj, bo Ci poopsko zleję i ło. Poza tym mam nadzieję, że gorącka Hani szybko minie i że to nic takiego w gruncie rzeczy :* będzie dobrze! zobaczysz!
DZIULKA u nas dzisiaj słonko wyszło, więc jakby coś to w okolice Lbn zapraszam :rofl2:
RYSIA truj ile wlezie (to może i się samotna w swym ględzeniu czuć przestanę)! Ze ślubnym jakotako, więc temat przemilczę, co by złego z lasu nie wywołać ;-)
SHEENEY mam nadzieję, że pokarzesz chociaż kilka zdjęć z wakacji? ale Wam zazdroszczę tej plaży, słonka i kąpieli :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i zastanawiam się kiedy nam się na podobną wyprawę wybyć uda (a raczej kiedy mój ślubny wyrazi chęci takowe :sorry: bo mi ich nie brakuje, a wręcz przeciwnie)
E-LONA jaki członek rodziny nowy? no weee. Zdradź tajemnicę! Byłaś z Laura u pediatry dzisiaj?

i póki co tyle. Może jeszcze coś mi się później doczytać uda.

[edit]

doczytałam E-LONA oby ten kaszel nic złego nie oznaczał. Daj znać jak po wizycie. A mój ochroniarz już na swój rewir wybył, więc znowu samotna jestem :-(

Makuc jak maz nie wyraza checi to jedz sama zreszta po co ci drzewo do lasu?;-) A bb to nie nagly przypadek?my tu myslimy czekamy martwimy sie a makuc na luz wrzuca toz to wojna polsko polska:-D

Ragna wlasnie mialam pisac zeby lepiej maz poszedl z hania:-) dla was obu lepiej bedzue jak zostaniesz w domu ja np niechodze z bartkiem do dentysty zeby mu iszczedzuc stresu dla mnie to wyzwanie a jeszcze z dzueckiem never

RAGNA ty po dupie dostac chcesz??? jak sie nie wdrozylas?? ty??? a poza tym to na rzesach stane a sie jakos musimy zobaczyc, telefon twoj mam to zatyrkam po niedzieli.

ELONKA cieplo jest nazet bardzo ale te chmury to ja rozdmucham i dla nas ma byc piknie i jussszzz:)

MAKUC oj daleko tam do ciebie:///

EMILIAB odzywam sie bomnie teskno i co nqlog to nqlog:p

wlanie mloda pojedzona poszla lulu. bawi sie ladnie z chrzesnej synem (8 lat) ipsem yorkiem. nienwidze poslich klawiszy wrrrrrrrr

XXXXXXXX

no i jeszcze Ala pzdrwienia śle ;-) i spadam.

[edit]

WIOLI mówisz - masz. Daj tylko adres :-D
E-LONA oj od razu byś mój biedny tyłek kopała :-( tajemnicę lepiej zdradź :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry