Concita w krakowskim mothercare przeceny były spore ale teraz już dość nieźle półki "wyczyszczone". Na przecenach była odzież ciążowa i ciuszki dla maluchów - przykładowo zestawy bodziaków 7 szt. przecenione z 70 na 35 zł więc ta cena za ich jakość naprawde super. Były też przecenione kompleciki wyprawkowe: body + półśpiochy + pajac + cieplejsza bluza i spodenki + śliniaczek, czapeczka i buciki - też po ok 30 zł były. Cos tam jeszcze u nas wisi ale znacznie mniej niż poczatkowo, poza tym jeszcze jest przeceniony zestaw pościeli z owieczką, niektóre kocyki i śpiworki, część kosmetyków, bielizna dla mam i akcesoria kąpielowe dla malucha. Ja lubie ten sklep, wbrew pozorom wcale nie jest droższy od smyków, entliczków i innych tego typu a jakość uważam lepsza, chociaz i tak kupuje tam tylko na przecenach.
Pogoda w miare, za ok godzine zbieramy sie na zakupy żeby je załatwić póki w sklepie nie ma dzikich tłumów. Mam ambitny plan zrobić dziś zapiekaną cukinie, papryke a jak mi starczy ochoty to jeszcze pizze - wykorzystam do bólu to ze włącze piekarnik Poza tym czeka na mnie pranie i prasowanie za które już 3 dzień sie zabierać bede. Weekend raczej kanapowo-spacerowy sie szykuje bo M cały weekend na dyżurze więc my Frankiem i Preclem sami na chacie
Pogoda w miare, za ok godzine zbieramy sie na zakupy żeby je załatwić póki w sklepie nie ma dzikich tłumów. Mam ambitny plan zrobić dziś zapiekaną cukinie, papryke a jak mi starczy ochoty to jeszcze pizze - wykorzystam do bólu to ze włącze piekarnik Poza tym czeka na mnie pranie i prasowanie za które już 3 dzień sie zabierać bede. Weekend raczej kanapowo-spacerowy sie szykuje bo M cały weekend na dyżurze więc my Frankiem i Preclem sami na chacie