Dzień Dobry ... przynajmniej taką mam nadzieje
Dzisiaj był dyżur męża więc ja pospałam do 10:30
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ale nie żebym się jakoś bardziej wyspana czuła niż zwykle
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Mąż teraz zabrał Ptyśka na spacer a ja musze ogarnąć mieszkanie bo jest niezły bajzel
Tylko zamiast sprzątać to na forum siedze i tak myśle jak tu by ubrać w słowa to co mam do powiedzenia i chyba sobie daruje bo z tego co widze to nikt tutaj i tak myślenia już nie zmieni, każdy "zakopał" się w "okopach" swojego zdania. Zresztą wszystko co napisała
ida, happy, wioli, alicja równie dobrze ja mogłam napisać tylko że ja tak nie potrafie ... niestety. To co napisała
mamaagusi też bardzo dobrze rozumiem, nawet nie wiecie jak bardzo, ale staram się żeby to nie wpływało na moje relacje z innymi ludźmi. I uważam, że nikt tutaj nikogo nie "linczuje", poprostu wiele osób napisało jak widzi tę całą sytuacje, a że zdania mają podobne to wszystko zostało potraktowane jako jeden wielki spisek. A co do samej
nat, to ja już wcześniej pisałam że bardzo razi to że w żadnym poście nie było nawet cienia skruchy za to co napisała i nie mówie o jednej sytuacji bo jak dla mnie to zaczeło się juz od nazwania nas wszystkich zakłamanymi. Nie wspomne już o privie do
sarisy czy do innych osób, które uważam za nieporozumienie. Ja to odbieram jakby obrażanie na privie było ok. byle by tylko nie robić tego publicznie. Zresztą przekonała się o tym
wioli, która dostała ostrzeżenie, mimo że wg mnie nie obraziła
nat ale napisała coś niemiłego publicznie. Gdyby napisała dużo obelg na privie to by było ok ? ....
no i wiem
makuc że napisałaś że nie bedziesz się już w tej kwestii wypowiadać, ale pytam ciebie jako moderatora, który uważam że powinien być obiektywny, w jaki sposób posty
wioli naruszyły regulamin ? Pytam bo nie wiem.
a teraz z innej beczki
alicja, strasznie współczuje nocnych rewolucji Isi :-( Patryk ma bardzo wrażliwy żołądek i często ma jakieś problemy które w nocy się nasiliają, często nawet nie wiem od czego :/ Dobrze, że już się czuje ok i że rozrabia jak zawsze tzn nie dobrze ze rozrabia hihi ;-)
kroma, ja za kingiem nie przepadam, przeczytałam tylko "miasteczko salem". Zdecydowanie wole Koontza, ale sto lat go już nie czytałam.
makuc, super, że byliście na imprezce i się wybawiliście :-) a kacyk minie, zapewne już jutro ;-)
ida, Misia tak długo spała ?? fajnie że wyspana jesteś mimo buju buju nocnego i dysput forumowych prawie do białego rana
e-lona, "za rok może dwa schodami na strych ... tralalaal" ty się nie wygłupiaj tylko pisz jakie plany na weekend macie ?
sarisa, podeślij troche tego słoneczka do mnie ;-) bo u mnie szaro buro i ponuro
Dobra ide sprzątać bo coś czuje że chłopaki ze spaceru wrócą i zastaną taki sam bałagan jak przed wyjściem
Buziaki wszystkim przesyłam :***