reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

nie wytrzymam... będziesz drążyć aż jakimś cudem wyjdzie "na twoje"?!?!?!
ok
1) na pewno nie zawsze, ale sie staram i Bóg (ten w którego wierzę) mi świadkiem
2)to na pewno nie - i w ogóle sugestia nie na poziomie
3) w mojej "pytanio-odpowiedzi" była zawarta jasna odpowiedź
dziewczyno, obudź się!!!!!!!! tu nie chodzi o to, żeby cie wszyscy znielubili!!!!!!!! tylko o to, że na razie walczysz zażarcie o to zeby być pępkiem forum. ranisz inne osoby, a siebie robisz za ofiarę. nie mogę..... znowu wszystko mam powtarzać!?!?!?!?!

reklama
a kiedy ja byłam złośliwa?
mogłam napisać coś przykrego, ale kiedy byłam złośliwa?
Ty jesteś dokładnie w każdym zdaniu wypowiedzianym do mnie.

Nat- a wciąż nie dotarłysmy do sedna sprawy,czy moze jej drobnego aspektu.Nie odpowiedziałaś,PO CO drążyłas z tymi fotkami i lukrem,gdy na BB zaczynało z powrotem robić się miło?

reklama
Happybeti po co mam odpowiadać, jeżeli Ida już wie, że to była złośliwość z mojej strony.
To co bym nie napisała to i tak będzie wyśmiane, wyszydzone jak każde zdanie napisane przeze mnie tego wieczoru.

Ida jeżeli Cię interesuje polemika ze mną to dzisiaj.

Ostatnia edycja:
Do góry