reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

nie wytrzymam... będziesz drążyć aż jakimś cudem wyjdzie "na twoje"?!?!?!
ok
1) na pewno nie zawsze, ale sie staram i Bóg (ten w którego wierzę) mi świadkiem
2)to na pewno nie - i w ogóle sugestia nie na poziomie
3) w mojej "pytanio-odpowiedzi" była zawarta jasna odpowiedź
dziewczyno, obudź się!!!!!!!! tu nie chodzi o to, żeby cie wszyscy znielubili!!!!!!!! tylko o to, że na razie walczysz zażarcie o to zeby być pępkiem forum. ranisz inne osoby, a siebie robisz za ofiarę. nie mogę..... znowu wszystko mam powtarzać!?!?!?!?!

reklama
a kiedy ja byłam złośliwa?
mogłam napisać coś przykrego, ale kiedy byłam złośliwa?
Ty jesteś dokładnie w każdym zdaniu wypowiedzianym do mnie.

Nat- a wciąż nie dotarłysmy do sedna sprawy,czy moze jej drobnego aspektu.Nie odpowiedziałaś,PO CO drążyłas z tymi fotkami i lukrem,gdy na BB zaczynało z powrotem robić się miło?

reklama
Happybeti po co mam odpowiadać, jeżeli Ida już wie, że to była złośliwość z mojej strony.
To co bym nie napisała to i tak będzie wyśmiane, wyszydzone jak każde zdanie napisane przeze mnie tego wieczoru.

Ida jeżeli Cię interesuje polemika ze mną to dzisiaj.

Ostatnia edycja:
Do góry