reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Rysia wiosna już idzie do Ciebie !!!
Ragna to mąż niech się na nocne alarmy przygotuje a Ty browarek wyciągaj.
Mała_mi rozumiem Twoje obawy ale póki co jest wszystko dobrze i tak pozostanie, trzeba w to wierzyć.
Ida ignorujesz mnie :-p

Kończę herbatę i pewnie do łóżka się położę, w końcu dziś dyżur mam :-D

reklama
Kahaa dzięki. Przecież ja nie chciałam tego robić publicznie.
I powiem jeszcze jedno.
Zanim napisałam do sarisa długo się nad tym zastanawiałam i gdyby nie to, że wcześniej trzy osoby utwierdziły mnie w tym co obserwowałam to pewnie bym tego nie zrobiła myśląc, że to jakieś moje przewrażliwienie może.

kahaaa, :-( wciąż źle ci sie wydaje... sama powinnaś wiedzieć że być "widzianym" nie równa się z "być". patrz nawet post Emilii. ja cie proszę, czytaj dokładnie co piszemy i pomyśl. nie obrażaj się tylko, bo nie chcę tego. a o co pytałaś?:confused2:

edit: nat, "sarisy" to sie odmienia, bez urazy w tym momencie.

nie jestem w stanie przeczytać dokładnie wszystkiego i zrozumieć jednak mam nadzieję, że te które macie do mnie nr tel lub gg będziecie się czasem odzywać bo lubię z wami pisać ale to co tu się dzieje mnie przerasta i nie z winy jednej czy dwóch osób ale chyba przynoszę tu pecha bo zawsze jak nie mam czasu na bb tu się wszystko wyjaśnia i jest ok a jak tylko zaczynam być w miarę na bieżąco to...:-( pozdrawiam was wszystkie bez wyjątku i męża idy też bo pewnie podczytuje. naprawdę liczę, że czasem się odezwiecie bo bardzo się do was przywiązałam.

Ragna krewetki Ci mąż kupił? a fujj... Nie lubię owoców morza i podziwiam tych którzy to jedzą :-) Mój gdyby mi je kupił to w sekundzie byłby je w sklepie oddać ehe:-D

mała mi, drina kurierem sle :) no i zycze miłego wyjazdu w rodzinne strony!

dawidowe, odpukac zdrowy, jeszcze ;)

a ja uwazam ze wioli miala prawo napisac cos teraz na temat calej tej sytuacji, jezeli cos miala do dodania ... Na tym polega forum. Ja czesto nie mam czasu na pisanie i przez to nie odnosze sie do wielu rzeczy, nawet jak nadrobie to juz sie nie cofam, mysle sobie nieaktualne ... Czasem załuje ...

ida, 100% sie zgadzam!

nat, najbardziej dziwi mnie to ze nie widzisz zadnej swojem winy w całej tej sytuacji :(

kahaaa, to mozemy sobie podac łapki w trudzie pisania na telefonie ;)

a tak wogole to moim zdaniem takie rzeczy powinny byc wyjasniane własnie na forum, publicznie a nie na privach, bo wtedy ma sie cały oglad sytuacji, a nie tylko wycinki, wiadomo co kto i dlaczego ...

Patryk znowu sie obudził :/

Kania, nim mój mąż się zbudzi, to ja już jestem w pokoiku Hani, przynajmniej w pierwszej części nocy. Nad ranem jest odwrotnie i to on rano daje jej mleko. Teraz popijam Nałęczowiankę;-)
Mała Mi, a ja bardzo lubię owoce morza i żałuję, że jadam je tak rzadko...

reklama
Mamaagusi przestań gadać głupotki, przecież nie ma w tym Twojej żadnej winy, i w ogóle co to za myślenie, że pecha przynosisz??? Kobieto !!!! (teraz Tobą wstrząsam) czujesz??? No więc masz tu być i już, ja też mogę zaraz tu napisać że znikam i mnie nie ma...Ucieszyłybyście się nie??? :-D:-D:-D:-D
Mała_mi, Ragna krewetek i innych "owoców" morza nie tknę, choćby mi płacono.
Roxannka focha strzelę, bo oczywiście do mnie nic nie było a ja tak się starałam, żeby Ciebie nie pominąć.

Ostatnia edycja:
Do góry