reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Rysia wiosna już idzie do Ciebie !!!
Ragna to mąż niech się na nocne alarmy przygotuje a Ty browarek wyciągaj.
Mała_mi rozumiem Twoje obawy ale póki co jest wszystko dobrze i tak pozostanie, trzeba w to wierzyć.
Ida ignorujesz mnie :-p

Kończę herbatę i pewnie do łóżka się położę, w końcu dziś dyżur mam :-D

reklama
Kahaa dzięki. Przecież ja nie chciałam tego robić publicznie.
I powiem jeszcze jedno.
Zanim napisałam do sarisa długo się nad tym zastanawiałam i gdyby nie to, że wcześniej trzy osoby utwierdziły mnie w tym co obserwowałam to pewnie bym tego nie zrobiła myśląc, że to jakieś moje przewrażliwienie może.

kahaaa, :-( wciąż źle ci sie wydaje... sama powinnaś wiedzieć że być "widzianym" nie równa się z "być". patrz nawet post Emilii. ja cie proszę, czytaj dokładnie co piszemy i pomyśl. nie obrażaj się tylko, bo nie chcę tego. a o co pytałaś?:confused2:

edit: nat, "sarisy" to sie odmienia, bez urazy w tym momencie.

nie jestem w stanie przeczytać dokładnie wszystkiego i zrozumieć jednak mam nadzieję, że te które macie do mnie nr tel lub gg będziecie się czasem odzywać bo lubię z wami pisać ale to co tu się dzieje mnie przerasta i nie z winy jednej czy dwóch osób ale chyba przynoszę tu pecha bo zawsze jak nie mam czasu na bb tu się wszystko wyjaśnia i jest ok a jak tylko zaczynam być w miarę na bieżąco to...:-( pozdrawiam was wszystkie bez wyjątku i męża idy też bo pewnie podczytuje. naprawdę liczę, że czasem się odezwiecie bo bardzo się do was przywiązałam.

Ragna krewetki Ci mąż kupił? a fujj... Nie lubię owoców morza i podziwiam tych którzy to jedzą :-) Mój gdyby mi je kupił to w sekundzie byłby je w sklepie oddać ehe:-D

mała mi, drina kurierem sle :) no i zycze miłego wyjazdu w rodzinne strony!

dawidowe, odpukac zdrowy, jeszcze ;)

a ja uwazam ze wioli miala prawo napisac cos teraz na temat calej tej sytuacji, jezeli cos miala do dodania ... Na tym polega forum. Ja czesto nie mam czasu na pisanie i przez to nie odnosze sie do wielu rzeczy, nawet jak nadrobie to juz sie nie cofam, mysle sobie nieaktualne ... Czasem załuje ...

ida, 100% sie zgadzam!

nat, najbardziej dziwi mnie to ze nie widzisz zadnej swojem winy w całej tej sytuacji :(

kahaaa, to mozemy sobie podac łapki w trudzie pisania na telefonie ;)

a tak wogole to moim zdaniem takie rzeczy powinny byc wyjasniane własnie na forum, publicznie a nie na privach, bo wtedy ma sie cały oglad sytuacji, a nie tylko wycinki, wiadomo co kto i dlaczego ...

Patryk znowu sie obudził :/

Kania, nim mój mąż się zbudzi, to ja już jestem w pokoiku Hani, przynajmniej w pierwszej części nocy. Nad ranem jest odwrotnie i to on rano daje jej mleko. Teraz popijam Nałęczowiankę;-)
Mała Mi, a ja bardzo lubię owoce morza i żałuję, że jadam je tak rzadko...

reklama
Mamaagusi przestań gadać głupotki, przecież nie ma w tym Twojej żadnej winy, i w ogóle co to za myślenie, że pecha przynosisz??? Kobieto !!!! (teraz Tobą wstrząsam) czujesz??? No więc masz tu być i już, ja też mogę zaraz tu napisać że znikam i mnie nie ma...Ucieszyłybyście się nie??? :-D:-D:-D:-D
Mała_mi, Ragna krewetek i innych "owoców" morza nie tknę, choćby mi płacono.
Roxannka focha strzelę, bo oczywiście do mnie nic nie było a ja tak się starałam, żeby Ciebie nie pominąć.

Ostatnia edycja:
Do góry