witam z wieczora i o dziwo mam jeszcze sile...
no to tak: po przyjsciu z pracy akurat Leane byla na przewijaku wiec jak mnie zobaczyla ze wracam to pisk radocha i smiech
robilam jej buuuuuu a ona rechotala jak wariat
)) potem przytulaski
moze mi nie mowia " mama" tylko bezczelnie wyzywa od dziadka tudziez tatusia, ale za to porcje przytulania dzisiaj mialam taka ze uuuu
)
HAPPY no baaaaaaa ja widze ze mnie pomijalas
)) a co do mojego ojczulka to tu jest kwestia tego zeby nei czytal mi przez ramie i sie nie wpierdzielal np " a po co ci to forum" itp itd bo on ma takie ciagutki do mieszania sie w czyjs zyciorys a ja niestety z tych co se nie dadza... odkad nauczlam sie mowic to cale zycie sie z nim zre
))))
MAKUC- WITAMY PANIA MODERATORKE
)))))))))))))))))))))))) a jaj u siebie nei znalazlam
))
ALICJA a ja lubie twoj jezyk perswazji
)))))))))
WIOLI ja jestem jak najbardziej za twoim przyjeciem na zamkneity
MALA MI gwoli wyjasnienia to powiem ci tak ze dokad Leane nie wisiala na mnie to wlazilam w ciagu dnia na bb, i jak nei pracowalam jeszcze. a teraz to w ciagu dnia szybko obiad, szybko to i tamto i do pracy -wiecej godzin robie teraz niz kiedys i nie mam mozliwosci tak caly dzien z doskoku wpadac chociaz baaaardzo bym chciala i uwierz ze jak w pracy jestem to mysle o was wszystkich i stresuje sie czy zas bedzie 19 stron czytania jak wczoraj...
pp
KANIA patrz co pisalam do Beti odnosnie pisania na bb teraz jak tata jest.
RAGNA nie otwieraja mi sie te zalaczniki:///wyslij mi na priva jesli usunelas pliiizzzz
IDA ja cie widzialam w sukni slubnej
)))))) na zamknietym
) i na fejsie
))
KANIA ja twoich tezn ei widzialam bo usunelas... wez no poslij linka na priva
)
IDA uwielbiam twoja przedostatnia fotke z tych co rzucilas
))) ogolnei wszystkie fajne ale tap rzedostatnia taka " rozmarzona"
)
MAKUC ta twoja fotka "przed slubem"... hahahaha
)) przypomnialo mi sie jak zasuwalam w walkach na glowie po ulicy do fryzjera bo oczywiscie nikt nie mogl mnei podwiezc.... do tego w getrach i dziurawej ksozulce....
AGUSINKA witaj w klubie szalonych i pisz o sobie duuuzo i czesto
NATOLIN teraz zauwazylam ze ty tez juz oficjalnie PANI MODERATOR
))) suuuuper
))
wiecie cooo... zezarlam czekolade truflowa z biedronki popijam piwo... i chyba jak tatus pojedzie to zas kopenhaska pojdzie w ruch
)
no i pogode ogladam i nas strasza jakimis temperaturami 17 wp lusie
))