reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Rysia a ty się uczysz? Czego?
Ja też siedzę nad książkami, ale nie wytrzymałam i na bb wlazlam i jak obleje egzaminy to będzie to tylko wasza wina, bo przecież nie moja.

reklama
witam z wieczora i o dziwo mam jeszcze sile...

no to tak: po przyjsciu z pracy akurat Leane byla na przewijaku wiec jak mnie zobaczyla ze wracam to pisk radocha i smiech:) robilam jej buuuuuu a ona rechotala jak wariat:))) potem przytulaski:) moze mi nie mowia " mama" tylko bezczelnie wyzywa od dziadka tudziez tatusia, ale za to porcje przytulania dzisiaj mialam taka ze uuuu:))

HAPPY no baaaaaaa ja widze ze mnie pomijalas:))) a co do mojego ojczulka to tu jest kwestia tego zeby nei czytal mi przez ramie i sie nie wpierdzielal np " a po co ci to forum" itp itd bo on ma takie ciagutki do mieszania sie w czyjs zyciorys a ja niestety z tych co se nie dadza... odkad nauczlam sie mowic to cale zycie sie z nim zre:)))))

MAKUC- WITAMY PANIA MODERATORKE:))))))))))))))))))))))))) a jaj u siebie nei znalazlam:)))

ALICJA a ja lubie twoj jezyk perswazji:))))))))))

WIOLI ja jestem jak najbardziej za twoim przyjeciem na zamkneity:)

MALA MI gwoli wyjasnienia to powiem ci tak ze dokad Leane nie wisiala na mnie to wlazilam w ciagu dnia na bb, i jak nei pracowalam jeszcze. a teraz to w ciagu dnia szybko obiad, szybko to i tamto i do pracy -wiecej godzin robie teraz niz kiedys i nie mam mozliwosci tak caly dzien z doskoku wpadac chociaz baaaardzo bym chciala i uwierz ze jak w pracy jestem to mysle o was wszystkich i stresuje sie czy zas bedzie 19 stron czytania jak wczoraj...:ppp

KANIA patrz co pisalam do Beti odnosnie pisania na bb teraz jak tata jest.

RAGNA nie otwieraja mi sie te zalaczniki:///wyslij mi na priva jesli usunelas pliiizzzz

IDA ja cie widzialam w sukni slubnej:))))))) na zamknietym:)) i na fejsie:)))

KANIA ja twoich tezn ei widzialam bo usunelas... wez no poslij linka na priva:))

IDA uwielbiam twoja przedostatnia fotke z tych co rzucilas:)))) ogolnei wszystkie fajne ale tap rzedostatnia taka " rozmarzona":))

MAKUC ta twoja fotka "przed slubem"... hahahaha:))) przypomnialo mi sie jak zasuwalam w walkach na glowie po ulicy do fryzjera bo oczywiscie nikt nie mogl mnei podwiezc.... do tego w getrach i dziurawej ksozulce....

AGUSINKA witaj w klubie szalonych i pisz o sobie duuuzo i czesto:)

NATOLIN teraz zauwazylam ze ty tez juz oficjalnie PANI MODERATOR:)))) suuuuper:)))

wiecie cooo... zezarlam czekolade truflowa z biedronki popijam piwo... i chyba jak tatus pojedzie to zas kopenhaska pojdzie w ruch:))

no i pogode ogladam i nas strasza jakimis temperaturami 17 wp lusie :)))

KAHAAA no tak, bo najlepiej zwalić winę na bb :-p;-) podziwiam Was, że macie o tej godzinie siłę na jakiekolwiek pogłębianie swojej wiedzy.
DZIULKA a kopenhaską to nie raz na rok można stosować tylko?

Ostatnia edycja:
Kahaa tak uczę się a raczej staram się uczyć na zjadz na uczelnię (bo żem wieczna studentka-dentka)i muszę się z tego i owego podszkolić:wściekła/y:a tak mi się chce (jak mi się nie chce):-D
Natolinko a co do słodzenia to co jak co,nie przepadam za tym ale o wiele bardziej podoba mi się takie lukrowanie niż to co działo się przez ostatnie dni na tym forum:-D

edit;idę się potruć (czytać na fajkę)a później jeszcze trochę tu posiedzę z książką w jednej ręcę a z drugą ręką na klawiaturze (oczy też mam nadzieje że będę ze mną współpracować i to i owo przeczytam i na bb jak i w książce)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAKUC to co pisza a to co mozna to dwie rozne rzeczy:ppp ja kiedys na kopenhaskiej jechalam poltora meisiaca:))))))

AGUSINKA nooo masz co robic bo masz dwa lobuzy:))))

KAHAAAAAAAAAAAAA pijemy drina??? na razie mam piwo ale to juz niedlugo czas przeszly:)))

RYSIEK oooooo jesetes:)))

co??
no cieszę się, że jesteś.

Natolinko a co do słodzenia to co jak co,nie przepadam za tym ale o wiele bardziej podoba mi się takie lukrowanie niż to co działo się przez ostatnie dni na tym forum:-D
no tak patrząc to i ja wolę

A ja z Warszawy a co robię...w zasadzie nic nie robię siedzę w domku i wychowuję :)
super, witam krajankę ;-)
a ile masz lat?
i jak chcesz to napisz jeszcze czym się wcześniej zajmowałaś i w której części Warszawy mieszkasz :p

Makuc ja nie zwalam winy na bb, tylko na was personalnie.
agusinka witaj i pisz
rysiulek łączę się w bólu (albo bulu i nadziejiże tak zacytuję)
nat trochę lukru jest potrzebne w życiu.

Edit: wyedytuje posta, żeby panie moderatorki nie krzyczały
DZIULKA dziś ty stawiasz bo ja z telefonu piszę
NAT ja się też cieszę, że jestem. Ha ha.
I że ty jesteś oczywiście też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry