reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja juz po wizycie. Zapalenie mineło i dostałam wreszcie skierowanie na USG. Jutro bede dzowniła sie zapisac. Ciekawe kiedy termin. A po USG dostane juz skierowane na badania.

reklama
Hejka,
Ja rodziłam w Narutowiczu bo tam też pracuje moja Gin Maria z Mediciny na Barskiej. (nie wiem czy można podawać nazwiska :-))
myślę, że można :-)

a ja juz po wizycie. Zapalenie mineło i dostałam wreszcie skierowanie na USG. Jutro bede dzowniła sie zapisac. Ciekawe kiedy termin. A po USG dostane juz skierowane na badania.

suuuper, wiedziałam, że wszystko będzie OK. :-D

A ja bym się chciała przedstawić. Mam 29 lat i to moje pierwsze dziecko, ale druga ciążą. Mam nadzieję, że nie powtórzy się historia sprzed roku...
O ciąży wiem od wczoraj :-D

Mieszkam w Sopocie ze Sprawcą :laugh2: i z kotem

Pozdrawiam wszystkie październikowe mamy;-)

O żesz się upisałam i poklikałam za szybko i buuuuuu uciekło...

bira mój lekarz tak samo podchodzi do grzebania (usg transwaginalne a później badanie w 3 trymestrze). Ciesze się, ze jesteś zadowolona i spokojna ;) Oby tak dalej :-)

kasiadove spytaj lekarza o seks. Mój powiedział, ze bez gwałtownych stosunków więc jesli nie ma zagrożenia to czemu nie?!?!

agnieszka dzięki za info. Będę pytac w razie czego. Narutowicza nie brałam pod uwagę ale dużo czytania jeszcze przede mną...

Dzięki dziewczyny, na pewno zapytam :tak:
Myślę tylko czy te lekkie bóle podbrzusza to norma czy jednak już nie ;-)

Dawidowe no oby, oby ;-)

Zauważyłam ze jest kilka mam z dzieciaczkami z 2005 tak jak moja córa :-) miałam być październikówką 2005 ale zostałam wrześniówką
Miło mi poznać mamusie pracujące w oświacie ;-)
Widzę ze część dzieciaków już poinformowana o rodzeństwie, ja poczekam na bijące serduszko, zresztą rodzina też jeszcze nie wie. A moja palpa-gaduła rozgada i na drugi dzień całe przedszkole będzie wiedziało :-D

Edit Doczytałam wszystko - mam totalny misz masz:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku pelno nowych twarzy!
Witaj Sopocka !!! Mamy nadziej ze szybko w drozysz sie w nasz swiat bo za naszymi mamusiamy trodno nadazyc juz po jednym dniu !!!
Filip po zabiegu i dobze ze Arti dostal wolne bo bym niedala rady.Mdlosci mdlosci i mldlosci! Do tego przy glopim Jasiu wyrywal sie kopal wiec musialm uciekac z pod jego nozek ;-) Po wybudzeniu to samo.Dobrze ze Arti sie wszystkim zajal! :tak: Jutro se popisze bo mi juz klawiatura sie pali ! :-D

Do góry