reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja juz po wizycie. Zapalenie mineło i dostałam wreszcie skierowanie na USG. Jutro bede dzowniła sie zapisac. Ciekawe kiedy termin. A po USG dostane juz skierowane na badania.

reklama
Hejka,
Ja rodziłam w Narutowiczu bo tam też pracuje moja Gin Maria z Mediciny na Barskiej. (nie wiem czy można podawać nazwiska :-))
myślę, że można :-)

a ja juz po wizycie. Zapalenie mineło i dostałam wreszcie skierowanie na USG. Jutro bede dzowniła sie zapisac. Ciekawe kiedy termin. A po USG dostane juz skierowane na badania.

suuuper, wiedziałam, że wszystko będzie OK. :-D

A ja bym się chciała przedstawić. Mam 29 lat i to moje pierwsze dziecko, ale druga ciążą. Mam nadzieję, że nie powtórzy się historia sprzed roku...
O ciąży wiem od wczoraj :-D

Mieszkam w Sopocie ze Sprawcą :laugh2: i z kotem

Pozdrawiam wszystkie październikowe mamy;-)

O żesz się upisałam i poklikałam za szybko i buuuuuu uciekło...

bira mój lekarz tak samo podchodzi do grzebania (usg transwaginalne a później badanie w 3 trymestrze). Ciesze się, ze jesteś zadowolona i spokojna ;) Oby tak dalej :-)

kasiadove spytaj lekarza o seks. Mój powiedział, ze bez gwałtownych stosunków więc jesli nie ma zagrożenia to czemu nie?!?!

agnieszka dzięki za info. Będę pytac w razie czego. Narutowicza nie brałam pod uwagę ale dużo czytania jeszcze przede mną...

Dzięki dziewczyny, na pewno zapytam :tak:
Myślę tylko czy te lekkie bóle podbrzusza to norma czy jednak już nie ;-)

Dawidowe no oby, oby ;-)

Zauważyłam ze jest kilka mam z dzieciaczkami z 2005 tak jak moja córa :-) miałam być październikówką 2005 ale zostałam wrześniówką
Miło mi poznać mamusie pracujące w oświacie ;-)
Widzę ze część dzieciaków już poinformowana o rodzeństwie, ja poczekam na bijące serduszko, zresztą rodzina też jeszcze nie wie. A moja palpa-gaduła rozgada i na drugi dzień całe przedszkole będzie wiedziało :-D

Edit Doczytałam wszystko - mam totalny misz masz:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku pelno nowych twarzy!
Witaj Sopocka !!! Mamy nadziej ze szybko w drozysz sie w nasz swiat bo za naszymi mamusiamy trodno nadazyc juz po jednym dniu !!!
Filip po zabiegu i dobze ze Arti dostal wolne bo bym niedala rady.Mdlosci mdlosci i mldlosci! Do tego przy glopim Jasiu wyrywal sie kopal wiec musialm uciekac z pod jego nozek ;-) Po wybudzeniu to samo.Dobrze ze Arti sie wszystkim zajal! :tak: Jutro se popisze bo mi juz klawiatura sie pali ! :-D

Do góry