reklama
ulisia
chustomama :)
myślę, że można :-)Hejka,
Ja rodziłam w Narutowiczu bo tam też pracuje moja Gin Maria z Mediciny na Barskiej. (nie wiem czy można podawać nazwiska :-))
a ja juz po wizycie. Zapalenie mineło i dostałam wreszcie skierowanie na USG. Jutro bede dzowniła sie zapisac. Ciekawe kiedy termin. A po USG dostane juz skierowane na badania.
suuuper, wiedziałam, że wszystko będzie OK.
sopocka
Początkująca w BB
A ja bym się chciała przedstawić. Mam 29 lat i to moje pierwsze dziecko, ale druga ciążą. Mam nadzieję, że nie powtórzy się historia sprzed roku...
O ciąży wiem od wczoraj
Mieszkam w Sopocie ze Sprawcą i z kotem
Pozdrawiam wszystkie październikowe mamy;-)
O ciąży wiem od wczoraj
Mieszkam w Sopocie ze Sprawcą i z kotem
Pozdrawiam wszystkie październikowe mamy;-)
gabires
Fanka BB :)
O żesz się upisałam i poklikałam za szybko i buuuuuu uciekło...
bira mój lekarz tak samo podchodzi do grzebania (usg transwaginalne a później badanie w 3 trymestrze). Ciesze się, ze jesteś zadowolona i spokojna Oby tak dalej :-)
kasiadove spytaj lekarza o seks. Mój powiedział, ze bez gwałtownych stosunków więc jesli nie ma zagrożenia to czemu nie?!?!
agnieszka dzięki za info. Będę pytac w razie czego. Narutowicza nie brałam pod uwagę ale dużo czytania jeszcze przede mną...
bira mój lekarz tak samo podchodzi do grzebania (usg transwaginalne a później badanie w 3 trymestrze). Ciesze się, ze jesteś zadowolona i spokojna Oby tak dalej :-)
kasiadove spytaj lekarza o seks. Mój powiedział, ze bez gwałtownych stosunków więc jesli nie ma zagrożenia to czemu nie?!?!
agnieszka dzięki za info. Będę pytac w razie czego. Narutowicza nie brałam pod uwagę ale dużo czytania jeszcze przede mną...
Dawidowe no oby, oby ;-)
Zauważyłam ze jest kilka mam z dzieciaczkami z 2005 tak jak moja córa :-) miałam być październikówką 2005 ale zostałam wrześniówką
Miło mi poznać mamusie pracujące w oświacie ;-)
Widzę ze część dzieciaków już poinformowana o rodzeństwie, ja poczekam na bijące serduszko, zresztą rodzina też jeszcze nie wie. A moja palpa-gaduła rozgada i na drugi dzień całe przedszkole będzie wiedziało
Edit Doczytałam wszystko - mam totalny misz masz
Zauważyłam ze jest kilka mam z dzieciaczkami z 2005 tak jak moja córa :-) miałam być październikówką 2005 ale zostałam wrześniówką
Miło mi poznać mamusie pracujące w oświacie ;-)
Widzę ze część dzieciaków już poinformowana o rodzeństwie, ja poczekam na bijące serduszko, zresztą rodzina też jeszcze nie wie. A moja palpa-gaduła rozgada i na drugi dzień całe przedszkole będzie wiedziało
Edit Doczytałam wszystko - mam totalny misz masz
Ostatnia edycja:
karolina29
Zaciekawiona BB
kasiadove hheeh jak moja amelka - poszla do szkoly a potem nauczycielki mi gratulowaly
kasiadove hheeh jak moja amelka - poszla do szkoly a potem nauczycielki mi gratulowaly
Hehe
Do szkoły? Mieszkacie w PL?
Żegnam się na dziś. Spokojnej nocy
Ostatnia edycja:
reklama
Jejku pelno nowych twarzy!
Witaj Sopocka !!! Mamy nadziej ze szybko w drozysz sie w nasz swiat bo za naszymi mamusiamy trodno nadazyc juz po jednym dniu !!!
Filip po zabiegu i dobze ze Arti dostal wolne bo bym niedala rady.Mdlosci mdlosci i mldlosci! Do tego przy glopim Jasiu wyrywal sie kopal wiec musialm uciekac z pod jego nozek ;-) Po wybudzeniu to samo.Dobrze ze Arti sie wszystkim zajal! Jutro se popisze bo mi juz klawiatura sie pali !
Witaj Sopocka !!! Mamy nadziej ze szybko w drozysz sie w nasz swiat bo za naszymi mamusiamy trodno nadazyc juz po jednym dniu !!!
Filip po zabiegu i dobze ze Arti dostal wolne bo bym niedala rady.Mdlosci mdlosci i mldlosci! Do tego przy glopim Jasiu wyrywal sie kopal wiec musialm uciekac z pod jego nozek ;-) Po wybudzeniu to samo.Dobrze ze Arti sie wszystkim zajal! Jutro se popisze bo mi juz klawiatura sie pali !