reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona kupiłam takie kubeczki nakładane na siebie do budowania wieży oraz drewniany pociąg z klocków.
Wioli to ci suprise synuś sprawił :-)
Roxannka czyli mniej więcej podobnie jak i u mnie. Patryk nie śpi z powodu kataru??? Czy też coś innego mu dolega??? A do żłobka chodził teraz? Dzionek pracowity mimo @ był, jestem z siebie dumna, bo gdyby to była niedziela to bym pewnie większą jej część przeleżała pod kocykiem.
Nat to tylko rodzicom podziękować trzeba ;-)

reklama
Kania nie jadlas szczawiowej?oj dużo stracilas:tak:

No i sie napisałam k mnie wola na jakiś film o rekinach idę oglądać bo focha walnie:-Ddo jutra papa

Nat wcale się nie dziwię i rozumie.
Wioli83 oj tam focha się mężowego boisz???

Mój mi dziś zapowiedział, że na kosza idzie jutro grać, a ja mu na to, idź graj ile chcesz :-)
Jeszcze kilka dni temu sama go wyganiałam, bo mi w domu zdziadzieje heh :-)

kania, ja już sama nie wiem od czego on nie śpi, katar, kaszel, zęby, żłobek ehhh chyba wszystko naraz. Panie w żłobku pocieszają że wielu rodziców się na to skarży, taki etap w życiu naszych małych żuczków i tyle :sorry2: Chodzi do żłobka ale nie wiem czy w poniedziałek pójdzie, niby jest zdrowy ale coś tam się dzieje, narazie obserwujemy i jutro trzeba bedzie zdecydować :happy2:

nat, prawdziwi dziadkowie :-)

wioli, o rekinach to ja znam tylko szczęki ;-) miłego oglądania!

A ja sobie siedze w słuchawkach i słucham muzyki, jest pięknie, tylko chyba pora do łóżka bo coś czuje że znowu sobie nie pośpimy :dry:

Jakiej muzy słuchasz Roxi???
Sarisa, Doris dawno nie było ehh
Ida to w ogóle zapomina o Nas :-(
Mamaagusi za wiele się nie rozpisuje :-(

Ja chyba też się położę, jeszcze jakiegoś tabsa trza wziąć coby nockę przetrwać.

reklama
Jeszcze jestem ale chyba długo nie zabawię...
Ja to ostatnio mało słucham muzy, jakiejkolwiek

Ostatnia edycja:
Do góry