reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kania, ja też ostatnio tak raczej od przypadku do przypadku, to co leci w radiu czy w tv, no i najwięcej dzieciowej muzyczki ;-) A dzisiaj jakoś mnie naszło :-)

dawidowe, uwielbiam pościele, mogłabym kupować i kupować gdyby tylko była troszke tańsza. Ostatnio w ysku były fajne, w dodatku w promocjach :tak:

Roxannka tak właśnie ja słucham teraz muzy.
Dobra, spadam.
Spokojnej, przespanej nocki życzę Wam, zwłaszcza tym najbardziej potrzebującym :-)

kania, czuje, że to do mnie ;-) tobie tez spokojnej i przespanej nocki :*

A mnie się wcale nie chce kłaść, chociaż wiem że jutro będę nietomna :sorry2:

Roxannka tak właśnie ja słucham teraz muzy.
Dobra, spadam.
Spokojnej, przespanej nocki życzę Wam, zwłaszcza tym najbardziej potrzebującym :-)

No tak, to teraz wszystkie poszly, zanim ja zdazylam przyjsc... :no::-p
Kania, najbardziej potrzebujacym, czyli m.in. Tobie :-)

A tak w ogole to dobry wieczor! Chociaz u mnie jeszcze widno...

Roxannko, no i bardzo dobrze, nie idz jeszcze! A Twoj dyzur jutro?

Witam się i ja po raz kolejny dzisiejszego dzionka:-DMilutek śpi mi od jakiś 0,5 godz. a ja nie mam weny do pisania (żeby nie było nic się nie stało,po prostu mam jakiś zastój myślowy:dry:)dlatego śle Wam buziaki na dobranoc i uciekam na allegro (ale będę Was podczytywać);-)

Dawidowe sprawy miłosne...hmmm tak jak kiedyś już pisałam tworzymy związek w postaci mieszanki wybuchowej i teraz jest już...DOBRZE :-Djutro wraca od mamusi,pewnie będzie wypieszczony za wszystkie czasy (więc albo znowu zacznie działać mi na nerwy,albo będzie miał chłopina spokój:eek:)

reklama
Ale zakupy, Dawidowe! Tez bym tak chciala...a mam wrazenie, ze od paru miesiecy zyjemy od wyplaty do wyplaty, mimo ze malzonek co chwila jakies dodatkowe pieniazki przynosil...ehh.

Roxannko, no nie wiem, chyba nie pisalysmy :-)
Rysia, nie podczytuj tylko pisz! Przeciez zadnych powiesci od Ciebie nie wymagamy :-p

Do góry