reklama
dawidowe
Fanka BB :)
dobra już jestem mało co się nie rozpusciłam od tej HoT wody. A teraz mialam alarm jak się nachyliłam to wcale się nie zdziwiłam dlaczego niunia płacze. Jak ja bym się tak zesr............. i jeszcze to wąchała po przebudzeniu to też bym tak wyła ;-)
e-lona i zadowolona jestes z tej kołderki?
e-lona i zadowolona jestes z tej kołderki?
Kania78
...
Bry wieczór...
Happy dziękuję *** Ja o Tobie też często myślę, strasznie Ciebie mało na BB, brakuje mi również porannej lekturki z rana. Z jakiego przepisu pieczesz te ciabatki? własnego czy z neta, może wrzucisz na kulinarny?
Natolin o spaniu do 9 to ja mogę jedynie pomarzyć, może kiedyś na emeryturze...fajnie, że zakupy udane :-)
E-lona fajnie, że znalazłaś dla siebie buciki :-)
Ooo Rysia pochawl się bluzą i albumem jak już skończysz :-)
Concita gratuluję Cioci narodzin zdrowego synka !!! Miłego opijania :-)
Wioli ***. Co za beznadziejna sytuacja z tymi matkami ehhh...
Efa wow winko też wiśniowe? A szczawiowej nigdy nie jadłam...
Makuc jak po zakupach? i jak Wam mija dzionek we Trójkę???
Dawidowe gratuluję nagrody uznaniowej pracowej :-) Fajnie tak odświeżyć mieszkanie ze starych gratów :-)
CzarodziejkaM miłego wieczoru, stosunkowo udanego :-)
Emiliab do 16 w piżamie??? Toż to rozbój w biały dzień hhe ;-)
Dziś od 6.45 jesteśmy na nogach, a że wczoraj dostałam @ to dziś ledwo żyję. Mimo wszystko zaraz po śniadaniu, które było po 7 zabrałam się z mężem za sprzątanie a po 8 było już po wszystkim ;-) Więc uderzyłam na zakupy i po prezent dla roczniaka. Przed 12 wróciłam do domu, Oliwia była już po drzemce (30 minutowej). Przygotowałam obiad, umyłam się i zabrałam Oliwię na spacer, padła mi zaraz po wyjeździe spod bloku więc prawie 1,5 h spacerowałam bez celu, snując się po osiedlu. Wróciłyśmy przed 16 zjadła ksielek i poszliśmy na urodzinki. Było troszkę dzieci, na początku moja córcia miała opory do zabaw ale po 15 minutach się rozkręciła. Po 19 wróciliśmy do domu, po 20 kąpiel i śpi od godziny więc ja Was nadrobiłam przy grzańcu :-)
Happy dziękuję *** Ja o Tobie też często myślę, strasznie Ciebie mało na BB, brakuje mi również porannej lekturki z rana. Z jakiego przepisu pieczesz te ciabatki? własnego czy z neta, może wrzucisz na kulinarny?
Natolin o spaniu do 9 to ja mogę jedynie pomarzyć, może kiedyś na emeryturze...fajnie, że zakupy udane :-)
E-lona fajnie, że znalazłaś dla siebie buciki :-)
Ooo Rysia pochawl się bluzą i albumem jak już skończysz :-)
Concita gratuluję Cioci narodzin zdrowego synka !!! Miłego opijania :-)
Wioli ***. Co za beznadziejna sytuacja z tymi matkami ehhh...
Efa wow winko też wiśniowe? A szczawiowej nigdy nie jadłam...
Makuc jak po zakupach? i jak Wam mija dzionek we Trójkę???
Dawidowe gratuluję nagrody uznaniowej pracowej :-) Fajnie tak odświeżyć mieszkanie ze starych gratów :-)
To tak jaki i u Nas. A jak Patryk się w ogóle miewa? Jak w pracy??? Z mężusiem?nat, mój tata cały dzień siedział z Patrykiem jak był chory i spokojnie by z nim zostali jak byśmy chcieli gdzieś wyjść, ale myśle że do siebie na nocke by go nie wzieli.
CzarodziejkaM miłego wieczoru, stosunkowo udanego :-)
Emiliab do 16 w piżamie??? Toż to rozbój w biały dzień hhe ;-)
Dziś od 6.45 jesteśmy na nogach, a że wczoraj dostałam @ to dziś ledwo żyję. Mimo wszystko zaraz po śniadaniu, które było po 7 zabrałam się z mężem za sprzątanie a po 8 było już po wszystkim ;-) Więc uderzyłam na zakupy i po prezent dla roczniaka. Przed 12 wróciłam do domu, Oliwia była już po drzemce (30 minutowej). Przygotowałam obiad, umyłam się i zabrałam Oliwię na spacer, padła mi zaraz po wyjeździe spod bloku więc prawie 1,5 h spacerowałam bez celu, snując się po osiedlu. Wróciłyśmy przed 16 zjadła ksielek i poszliśmy na urodzinki. Było troszkę dzieci, na początku moja córcia miała opory do zabaw ale po 15 minutach się rozkręciła. Po 19 wróciliśmy do domu, po 20 kąpiel i śpi od godziny więc ja Was nadrobiłam przy grzańcu :-)
Ostatnia edycja:
Mój dzień zakończył sie dzisiaj super jakieś 6mies temu zginol mi tel w domu mój k zaczol juz podejrzewać takiego chłopaka któremu pomaga ósmy jak stracił prace jadł u nas i często przesiadywał chociaż mało go znaliśmy a on jedyny był u nas przeszukalismy cały dom i nic szkoda mi było bo dostałam go w prezencie od mojego k dzisiaj wracam do domu od mamy a mój synus wręcza mi tel znalazł go w grze planszowej
Dawidowe bardzo jestem zadowolona. Pod podwójną jeszcze nie spaliśmy, bo potrzeby nie było. Najpierw używaliśmy tej grubszej części, a teraz tej cieńszej i jest ciepło.
Kaniai jaki prezent kupiłaś.
Wioli nieźle z tym telefonem.
Kaniai jaki prezent kupiłaś.
Wioli nieźle z tym telefonem.
Ostatnia edycja:
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
kania, jak ja lubie twoje posty :-) dzięki że pytasz co u nas :* Oprócz nie przespanych nocek i kataru Patryka to ok ;-) Z mężem w kratke, raz lepiej raz gorzej, kłócimy się i zaraz godzimy, więc chyba wszystko w normie W pracy, odpukać, super :-)
A ty widze, że miałaś pracowity dzionek, fajnie że urodzinki udane, oby tylko spokojna nocka była
wioli, niezła akcja
A ty widze, że miałaś pracowity dzionek, fajnie że urodzinki udane, oby tylko spokojna nocka była
wioli, niezła akcja