reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Chciałam Wam życzyć dobrej nocki. Idę się kąpać. Miałam się dziś wreszcie do roboty zabrać, tj. tłumaczenie sprawdzić, ale rozleniwił mnie pobyt u rodziców. Jutro pojedziemy do kuzynki z dwójką dzieci, a po drodze jeszcze do ciotki chyba, więc znów dzień przeleci mi przez palce... Ech... Ale kiedyś się wezmę:)

reklama
E-LONA,Sheeney gratki zęboli.
E-LONA Tobie tez tak dzień zlecial?u mnie to samo.
MAGA super,że z małą już lepiej.Wspólczuję sytuacji z drzwiami.
a gdzie jest Happybeti ? Nie ma jej,pojechała gdzieś,czy przegapiłam coś.
Kroma ja nie pisałam o urodzinach,dopiero dziś się wygadałam,dzięki za życzenia,pozostałym dziewczynom oczywiście równiez:-)
Makuc mój potrafi tylko wejść na jedno łóżko
i zejść z niego i ja akurat się z tego cieszę,bo jakoś w miarę bezpiecznie się bawi i nie muszę ciągle za nim chodzić.
Wioli biedny maluszek,ucałuj go od cioci czarodziejki,wszystkiego naj naj z okazji rocznicy.
Ragna jakiś lipny faktycznie ten pilates,bo na pilatesie najlepiej się ćwiczy w atmosferze skupienia i przy delikatnej muzyce,a nie przy paplaniu.
Rysia cieszę się,że jesteś.
Sheeney mam nadzieję,że humorek już lepszy troszeczkę.
Emiliab to miałaś faktycznie zapracowany dzień,brawo dla męża za pomysłowość.
Nat miłych snów.

dobry wieczór

elwirka i jak nocka cała przespana?
efa biedactwo coś ty robiła?
kania fajnie że siostra wyniki ma dobre tylko zastanawiająca ta biegunka?tyle czasu szok
mała mi wspólczuje nocki
natolin pewnie pogoda na ciebie tak działa że śpiąca jesteś a ona ostatnio nienajlepsza :tak:
wioli jak to nic ciekawego u ciebie ?ten wiatr ci wszystko chyba wywiał :-)
czarodziejka wszystkiego najjjjj z okazji wczorajszych urodzinek,a pomysł męża super tylko ta pieruńska pogoda
sheeney zdrówka dla małego i dla ciebie
makuc jestem tylko Lenka mi przerywa pisanie

no i na tym kończę nadrabianie bo do rana będę siedzieć.
A my dziś z małą u lekarza byliśmy bo jak wstała to mi się jej kaszel nie spodobał,już wczoraj mi się jakiś dziwny rano wydawał ale poźniej cały dzień już nie miała no więc dziś pojechaliśmy i stwierdziła lek że przeziębienie i katar też jest,zapisała STODAL miała któraś?A co do ubezpieczenia to oczywiście aktualnego nie mieliśmy bo dwa glupole(czyt ja i S) zapomniały na początku miesiąca o nim,i pani w rejestracji stwierdziła że lekarka może mi recepty przez to nie wypisac dziwne jak dla mnie skoro dziecko jest ubezpieczone,no a najważniejsze to że pani w tej rejestracji pokazała nam że dostała z NFZ listę dzieci że niby nie są ubezpieczone iże nasza córcia też na tej liście jest i że to jest tak że dziecko jest zgłoszone przez pracodawcę ale składki nie są odprowadzane czy coś i normalnie teraz musimy sprawdzić jak to jest z nami.Ja tą kadrową co się tym zajmuje u mojego S to chyba za pi..pe powiesze,niedaj boże w szpitalu byśmy wylądowali to trzeba by płacić przez taką małpę :angry:

Kaniu chciałam jeszcze do ciebie napisać... Kurczę,niby fajnie,że pasożyta brak,ale teraz nie wiadomo dlaczego te biegunki były. Faktem jest,że mogły być od leków. Mój małż,po wyjściu ze szpitala dostał taki lek(brał go 4x dziennie) i miał biegunke taką,że hoho. Dopiero,jak przeczytałam ulotkę,zmniejszyliśmy dawkę do 2x dziennie i...ustąpiły biegunki. Mam nadzieję,że w końcu znajdzie się jakiś lekarz,który stwierdzi,od czego to mogło być. Trzymam kciuki za sister i ślę buziaczki dla ciebie:*****

reklama
Ikaa chyba wywialo;-)Z tym ubezp to naprawdę nieciakawie wyglada szybko to wyjasnijcie bo rzeczywiście gdyby coś sie stało to by was sporo kosztowało dla mnie to jest totalny debilizm te ubezpieczenia książeczki refundowane leki tyle procent inne tyle jak mi sie podoba ze tutaj dzieci maja zadarmo wszystkie lekarstwa osoby z niskim dochodem i ludzie po 60 tez ale w pl to nigdy niebedzie dobrze
Ragna nat dobranoc

Czarodziejka buziaka przekazalam bo wlasnie wstał kupa go obudziła pierwszy raz o tej porze zreszta z regoly robi jak w zegarku:-D

Ostatnia edycja:
Do góry