reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Czarodziejka czyli mam to rozumieć że od dzisiaj dietujemy się razem??!!

No baaa:-)Jedziemy maleńka na jednym wózku przez najbliższe 14 dni:tak:No chyba że nie chcesz towarzystwa;-)

Alicja nie no to ja rispekt,bo ja wlasnie nie daję rady świadomie,bo mi tak zwiewa z rączkami że szok,a na śpiocha to sobie go kładę na poduchach,na kolanach no i jakoś idzie:tak:

reklama
chwilę mnie nie było a tu ooo :laugh2: miałam jakieśtam plany robić (Alicja próbuje zasnąć) ale poczekają. BB ważniejsze :-)
NAT ja nie wiem jak ja Twojego wczorajszego posta moglam pominąć :eek: w każdym razie cieszę się, że chociaż przyjacielowi mogłaś się wygadać i że chociaż na chwilę zrobiło Ci się lżej na duszy. Dla mnie każdy Twój post jest tym bardziej ważny, że z wiadomojakich względów emocjonalnie i chyba jakoś bardzo empatycznie do tego podchodzę. :****
IDA jakby alicja częściej kontakt z teściową miała to na 100% identycznie by było, bo wystarczy, że się u niej pojawimy/ ona przyjdzie do nas to zaraz jej czekoladki/ wafelki i tym podobne dawać próbuje. Ale że ja w tej kwestii się nie pierniczę to dosadnie tlumaczę, że NIE i w momencie kiedy ja albo D. w poblizu jesteśmy to to skutkuje, natomiast wystarczy, że nas zabraknie to :angry: odnosnie zapodanego tematu to ja nie w temacie, więc go nie podjęłam. O!
RYSIA cieszem siem, żes wyspana :tak: no i od dzisiaj dieta, tak? POWODZENIA! aaaa zapomniałabym facet znowu chory :confused2: weee go może do teściówki odtransportuj? spokój będzie ;-):-D
MAŁA_MI nieważne, że posta nie ma. Ważne, że Ty jesteś!
KROMA powodzenia na szczepieniu! i za Was DOBRANOCKA też kciuki trzymam!
SARISKA a jak Ty się czujesz? do LBN się nie wybieracie przypadkiem?
CZARODZIEJKA 2 pobudki to nie jest az tak źle :laugh2: o i Ty też się dietujesz? eee, że no z czego? Pochłonęłaś wczoraj te sledzie w kończu czy eee tam?
ALICJA to ja myślałam, że Ty się dzisiaj lenisz skoro o tej porze w piżamie byłaś a to jednak tylko moje wyobrażenie było :rofl2: spokojnego dnia w takim razie i dużo sił! no i wiesz - ja jak robię w okolicach 6 śniadanie Alicji to też jak sobie o Tobie pomyślę to mi raźniej. Zdecydowanie. Jednak taka świadomość, że nie jest się w tym momencie samą dużo daje.

acha odnośnie obcinania paznokciu to u nas podczas snu nie przejdzie :crazy: więc męczę się "na żywca" w akompaniamencie jęków i towarzystwie łez. tym razem 1:0 dla mnie :-) ale jeszcze paznokcie u nóg zostały :szok::eek::confused2:

no i wracam do moich pracowniczych zajęć...

Czarodziejka czyli mam to rozumieć że od dzisiaj dietujemy się razem??!!

jak wroce od gina w czwartek to jesli juz nie bede brac hormonow to dolaczam do was! ide na kopenhaska i juz i do samych swiat bede ciagnac !!!

witam :)))

moje podanie zostalo przyjete przez dzidziusia bo w nocy sie obudzila dwa razy, raz zeby se pogadac i sie posmiac wiec zesmy ni wstawali, a drugi raz zaplakal bo cos jej sie przysnilo chyba i tez zesmy nie szli. a ze sie budzila tzn ze pewnie brakowalo zdjecia:)))))))

ide gotowac papu i potem do pracy na 14.

Dziulka list fajny ale naszczęście moje ma tylko czasem kiepskie noce.

czarodziejka ja od jakiś paru lat nie jestem delikatna w stosunku do wrednych ludzie. PRzeciwnie stara sę być wredniejsza bardziej niż oni.

mamaagusi zdówka dla was obu

-------------------------------------------

dzień dzisiejszy

Happy Kartacze to takie kluski śląskie z mięsem w środku i takie dość sporo
Nocka od 17 do 5,30 bez stękniecia o suchej buzi.
A paniom systematycznie po nodze po nodze. Raz chciałam podnieść wózek i ogórnie przypiep..............ć ale sobie przypomniałm że Laura siedzie w środku
Mleczne bułeczki to i ja kupiłam i zapodawałam małej w drodze ze żłobka i raz jak pojechałam w teren z przyjacielem. Zjadła trzy a czwartą rozparcelowała po całej podłodze w pizzy hut. Ale kelner miał wkurzone oczy jak to zbierał. No cóż nasz klient nasz pan. A ja sobie rozmawiałam w najlepsze.
A pomimo że jestem dobrą kucharką to ja omletów nie umiem robiC bo mi nie wychodzą.

makuc a moja chodzi całuje zdjecie i krzyczy papa. Mojej też zapodano flipsa truskawkowego i tez jak by głowno jadła

Dareczka witaj. Napisz coś więcej o sobie i dzidzi

Ida a jakie ma swoje ulubione słodycze?
A za Intruza będę się i ja musiała zabrać. Zreszta ja bym chętnie kilka książek na raz. Doba powinna być dłuższa.

mała mi facetami trzeba czasami tak na ostro jak normalnie nie pomaga.

kroma a po co skierowanie? Nam ortopeda po badaniach jak Laura była mała nie mówiła o skierowaniu.

Dobranocka to powodzenia na szczepieniu

sarisa nadrabiaj i wracaj do nas

Dziulka podziwiam bo ja na kopenhadzkiej to był maks 4 dni. I co żelki haribo mnie zdradziły.

a moja królewna śpi. A ja po śniadanku myśle czy sprzątać czy sobie darować.

No baaa:-)Jedziemy maleńka na jednym wózku przez najbliższe 14 dni:tak:No chyba że nie chcesz towarzystwa;-)
kochana oczywiście że chce towarzystwa w tych "ciężkich" dla mnie 2 tygodniach:-D

a odnoście paznokci to u nas na śpiocha tak jak u Makucka nie przejdzie...nie wiem jak on to robi ale nawet jak śpi to chyba intuicyjnie;-)czuje nożyczki i od razu zaczyna się kręcić i wybudzać:baffled:

Dziulka to przyłączaj się do diety...w kupie raźniej:rofl2:

no nic jak narazie uciekam bo syncio chce mieć mamusie na wyłączność:sorry:

edit:Dawidowe ja tam też uważam że odpuść se sprzątanie...mądrze Makuc pisze...szkoda na to czasu!!!!

i teraz już naprawdę uciekam...do wieczorka!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAKUC u nas obcinanie paznokci u rak to dotychczas byl dramatem na caly blok, a od przedostatniego razu nei jest bo.... przez glupote bawie sie z Leane ze biore raczke i licze paluszki. i ostatnio posadzilam ja na przewijaku i liczylam paluszki i cielam pazury raz po razie a mloda zdziwko ale NIC nie plakala jak dotychczas:)))) cwaniactwa troche nei zaszkodzi.

DAWIDOWE ja raz pare lat temu na kopenhaskiej ciagnelam doslownie 2 mcei schudlam wtedy z 20 kilo. ale wtedy bylam taka laska ze loooo. ale tak normalnie to potrafie na tej diecie byc nawet 3 tygodnie i jak mam mega gloda i smaka to wtedy w ruch idzie jabluszko.

Leane dostala swira, raczkuje po salonie w te i spowrotem, goni kota i tak piszczy ze mi leb rozerwalo juz prawie. zasuwa i piszczy i sie smieje! normalnie wariatunio. a kot nie wie gdzie ma zwiac:))))))))

wlasnie gotuje dla Leandrowca jej miszmasz warzywno miesny.

Dzień dobry, czy i ja się mogę do Was przyłączyć. Na forum jestem już jakiś czas ale piszę tylko na regionalnym, aż w końcu zaczęłam przeglądać pozostałe i tak trafiłam na Wasze, trochę późno no ale.....
cze:-)a skądżeś?ps. nasze dzieciaczki w jednym dniu rodzone:rofl2:w końcu jest ktoś do pary:-Di chyba nie doczytałam: chopak czy dziołcha?
Ida- ja przewaznie jak nie mam nic do powiedzenia w danym temcie,to się nie odzywam,a że temat "Intruza" mi ,niestety,obcy,to sie nie wypowiem:-(.
Na Miedwiu tak czy inaczej chocby mini zlot latem mozna zrobić- Ty,Emilk,ja i jeszcze kto będzie miał ochote.A smska zaraz napiszę:tak:
na Miedwie piszę sie na 100%:-)rewelacyjne jeziorko...aż sie rozmarznęłam:-D
a co do "tematu" to nie o samą książkę mi się rozchodziło tylko o M-BOOKI!!!!!!!!!!!byłam ciekawa czy ktoś jeszcze na tym śmiga, ale widocznie hmmmm, ciekawych tematów zapodać nie potrafju:crazy:sorry, za takie teksty ale jakoś megazołzowatość mnie dopadła:baffled:
za smska :*** (Ala nie doczytała:-()
dawidowe, ulubione słodycze? hmmm, na pewno kinder kanapka, u babci te czekoladki biedronkowe a'la kinderki:)angry:) i wszelkie wafelki typu horalky, grześki, itd itp. a i jeszcze takie puste rurki waflowe...
mała mi, napiszę tu bo potem zapomnę: ludzie są jednak wredni... na pewno było tak jak beti pisała: ktoś rzucił im pomysła że zarobić mogą... wyobrażam sobie twoje rozczarowanie... :-:)-:)-(a co do męża to ja bym się nie pierniczyła tylko spać do kuchni go wywaliła! Łukaszowi net przeszkadza?! nie! a on co taki delikutaśny się zrobił?:-pniech spada na szczaw banany zrywać i mrówki karmić:angry:

a co do tematu obcinania pazurów: na czasie bardzo u nas, bo wczoraj w nóżkach młodej obcinałam i tak ryczała, że ... pawia puściła:baffled:(tym oto sposobem dowiedziałam sie że mandarynki u teściów jadła:rofl2:)ona w ogóle jak płacz wymusza to pawiuje...aż strach dać się jej rozkręcić:no:
Ala, żebyś wiedziała że czuwa:crazy:ale ni tylko House'ów nie wpuszcza... jak chcemy miło wieczorek spęczić, pogadać, obejrzeć coś, albo "wiadomoco" to zawsze jest ryk!!! wyobraź sobie że ostatnio już ściągnął się film, i rozsiadliśmy się na wyrku z laptopem, ja wciskam "play" i w tym samym momencie młoda alarm zarzuciła!!!!!!!!!!:wściekła/y:
dobranocka, kroma, kciukasy za szczepienia!!!!!!!!!ja już przeżywam nasze, a to tydzień jeszcze (tylko.....)...........
rysiek, szalejesz z tymi smskami ostatnio:-D:-D:-Dchwali się:laugh2:mówisz, że gorączka naprawia dzieciaki?:-Doby Miłoszka trwale naprawiło:tak:
czaruś, no właśnie ja sie zadowolona obudziłam, ale zawstydzona nie, ani "zaspokojona":rofl2:;-):crazy:a już wolałabym sie wstydzić niż takie "niespełnienie" czuć:rofl2::-Da tak w ogóle to sie zastanawiam skąd akurat House'ik.... ani jakoś szczególnie mój typ, ani nico innego:confused2:chyba po prostu mam pewne braki w tym temacie i tyle:laugh2:
kroma, no wciungnął mnie Intruz, zastanawiam się czy jak sie akcja rozkręci to sie nie skaszani, ale na razie ciekawy jest:tak:
co do prezentów, to mój M stwierdził że już wie co na imieniny mi kupić, tylko pod choinkę ni wie - nie wiem czy z tego pierwszego sie cieszyć czy nie:baffled:niby lubię niespodzianki ale czasem fajnie jest delikatnie podpowiedzieć co by się chciało:rofl2:mi nie dogodzisz:laugh2:

buci przyjszły, zdj już zrobiłam tylko jeszcze kabel od tel by się przydał i wpadam na modowy. od razu mówięm że te buci to do płaszcza a nie kurtki;-)

reklama
Do góry