reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

a mi się nie chce nawet nogi podnieść jeszcze w piżamie latam,podziwiam wszystkie mamy pracujące i uczące się,kobiety dzielne z Was.chociaż czasem już mam takie przebłyski żeby się czymś zająć jeszcze aby świra nie dostać tylko pomysłu nie mam a do pracy na pewno jeszcze nie będę wracać,zreszta nawet jeszcze za nią nie zatęsknilam :-pwystarczy,że sobie przypomnę ten budzik o 6 rano brrrrrrrrrrrrr,obiad od wczoraj na szczęście mam, także tylko odgrzeje i z głowy.
co do diet to trzymam kciuki za Was Rysia i Czarodziejka no i Dziulka jak dołączy, bo ja to nigdy nie byłam na żadnej-po prostu brak silnej woli.czasami tylko robiłam sobie kilka razy w roku takie dni oczyszczające, że caly dzien tylko na wodzie a i to bylo bardzo ciężko przeżyć.

reklama
ida ty śnisz o Housie i masz braki to co ja mam powiedzieć jak mi się śniło że cycki macałam jednej aktorki co grała w legalnej blondynce (tą starszą przyjacióle z salonu piękności) i co? ja to dopiero mam braki. Załamie się jak mi sie zaczną małpy śnić :szok::baffled:

dawidowe, to ja tylko napiszę, że twojemu mężczyźnie to ja serdecznie współczuję jak przyjedzie i go dorwiesz:tak::tak::tak::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:może cie pocieszy, że my niby jesteśmy obok i możemy, ale niuńka nie daje, pilnuje na okrągło, więc może i wam by dane nie było;-)a tak jak już przyjedzie to ona starsza będzie, spać będzie twardo i da sie wam pobawić spokojnie:rofl2:

Masssssakra:-):-D. 16 stron musiałam nadrobić od wczorajszego wieczora:szok:. Oczywiście niewiele zapamiętałam:zawstydzona/y:. Powitam tylko Ragnę i Dareczkę, poinformuję,że Miedwie tyż dla mnie,bo Kraków=gadanie męża(coś na styl Idowego)-że daleko,że koszty itp... A tak-bliziutko,na łikend można skoczyć:happy:. Dla mnie oki. A może któraś z Krakowa,Lublina,Warszawy czy innego Zawiercia oderwie się od południowej części Polski i sprawdzi,jak jest na północy Polski,a niekoniecznie nad morzem:tak:.

Aha,teraz już będę bardziej na bieżąco;-). Może znowu będę mogła poodpisywać:tak:. Małż do pracy pojechał,więc zostałam sama na placu boju.

Aaaa,przypomniało mi się. Natolinko cieszę się,że mogłaś się friendowi wygadać i troszkę ci lepiej:****Myślami jestem z tobą:****

Witam się południowo,
Miło, że się dołączyłaś Dareczka. Ja też jestem dopiero od wczoraj, więc myślę, że będzie nam razem raźniej wystartować:) Moja Hanusia właśnie zasnęła. Wstała dziś o 6:30, a normalnie wstaje jakąś godzinę później. Zależało mi jednak na tym, by ją przetrzymać do zwykłej pory drzemki, czyli do ok. 12:00, więc dzielnie wyruszyłyśmy ok. 10:30 na spacerek. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu dziecię me usnęło w wózku, co zdarzyło jej się ostatnio, jak jeździła jeszcze w gondoli. Była dopiero 11:00, ale ja w te pędy do domu, co by ją położyć i coś porobić. No ale jak wróciłyśmy, to się mała rozbrykała i dopiero teraz udało jej się zasnąć.
Spróbujemy zrobić drugie spacerkowe podejście po obiadku, bo pogoda dziś piękna. Po południu idziemy na twórcze zabawy, które nazywamy po prostu zabawami dla dzidziusiów. Cóż, Hania średnio uczestniczy, zresztą jak wszystkie pozostałe dzieci, ale przynajmniej ma trochę kontaktu z rówieśnikami.

Ida to co innego, mi chodziło o teorię i założenia Alicji
Ale faktycznie lepiej nie będę się już odzywać
Emiliab dzięki kochana, ale lepiej to nie jest...

reklama
Dzień dobry dziewczyny już mam dość kolejny raz mi zjadlo posta happy zrobiłam tak jak radzilas i nic mi niewyszlo oprócz tego ze za krótki post

Do góry