renata borysek
Fanka BB :)
a mi się nie chce nawet nogi podnieść jeszcze w piżamie latam,podziwiam wszystkie mamy pracujące i uczące się,kobiety dzielne z Was.chociaż czasem już mam takie przebłyski żeby się czymś zająć jeszcze aby świra nie dostać tylko pomysłu nie mam a do pracy na pewno jeszcze nie będę wracać,zreszta nawet jeszcze za nią nie zatęsknilam wystarczy,że sobie przypomnę ten budzik o 6 rano brrrrrrrrrrrrr,obiad od wczoraj na szczęście mam, także tylko odgrzeje i z głowy.
co do diet to trzymam kciuki za Was Rysia i Czarodziejka no i Dziulka jak dołączy, bo ja to nigdy nie byłam na żadnej-po prostu brak silnej woli.czasami tylko robiłam sobie kilka razy w roku takie dni oczyszczające, że caly dzien tylko na wodzie a i to bylo bardzo ciężko przeżyć.
co do diet to trzymam kciuki za Was Rysia i Czarodziejka no i Dziulka jak dołączy, bo ja to nigdy nie byłam na żadnej-po prostu brak silnej woli.czasami tylko robiłam sobie kilka razy w roku takie dni oczyszczające, że caly dzien tylko na wodzie a i to bylo bardzo ciężko przeżyć.