Ida- jak twardnieje to calosc brzuszka, to takie dziwne uczucie jest, przynajmniej dla mnie bylo dziwne, a z piesem to masz fajnie, moj ma nocke 12 godzi i jak wyjdzie o polnocy to nie robi wielkiej awantury jak sie go w poludnie wykreci pierwszy raz i tez M sie tym zajmuje, ale jakis staych por wykrecania nie ma, grunt zeby w ciagu dnia dluzej jak 8 godz nie bylo
reklama
Ida nie obraziłam się za "poznaniankę". Jeśli chodzi o "pole" czy "dwór" to u mnie nie ma znaczenia gdzie się wychodzi. I zazdroszcze Ci domku i ogródka oj na wakacje rewelacja
. I domyślam się ,że Wasz interes to gastronomia?
Ulisia mam nadzieje ,że to nic poważnego .Pisz jak najszybciej.
Lady mysle ze moja teraz tak szaleje ,bo cieczke ma i pewnie dlatego i mam nadzieje ,ze niedlugo jej minie.
Ja juz po badaniu. Pan pomierzył malutką wzdłuż i wszerz i wszystko prawidłowo .Malutka waży 527 gram wiec kawałek dziewuszki jest
. I widzieliśmy ją w 4D i piękny widok .Ma taki słodziutki nosek
. Nic kończe miłego dnia wracam do oglądania filmików z dzidzią .
Ulisia mam nadzieje ,że to nic poważnego .Pisz jak najszybciej.
Lady mysle ze moja teraz tak szaleje ,bo cieczke ma i pewnie dlatego i mam nadzieje ,ze niedlugo jej minie.
Ja juz po badaniu. Pan pomierzył malutką wzdłuż i wszerz i wszystko prawidłowo .Malutka waży 527 gram wiec kawałek dziewuszki jest
To jesteśmy po i na szczęście wszystko ok. Franek waży 340 gram ale za pierona nie chciał tym razem współpracować. Udało się jakoś wszystko posprawdzać i pomierzyć i jest tak jak być powinno. Dowiedziałam się też że moja szyjka ma 4,5 cm i jest to jak najbardziej ok. Następna wizyta za miesiąc a za około 2 tygodnie echo serca płodu - dla spokoju matki
A mały zaprezentował pięknie tyłeczek i ptaszka i tyle go było widać Franek
Hej Dziewczyny!
Mam taki problem, zaczynam się już martwić
Wczoraj byłam na USG, wszystko było w porządku. Ale dzisiaj moja dzidzia się w ogóle nie rusza. Większość dnia byłam na nogach, więc może i się ruszała, ale nie czułam. Od 4 godzin jednak odpoczywam, na przemian leżę, siedzę, jem słodkie, piję zimną wodę i dalej nic. Martwi mnie to bardzo, ale nie chcę wyjść na panikarę. Jestem w 24tc.
Mam taki problem, zaczynam się już martwić
kahaaa
Fanka BB :)
sarisa, ulisia gratuluje udanych wizyt.
nagini - wydaje mi sie, ze 4 godziny to jeszcze nie czas do niepokoju - takie znalazlam - "Od momentu, kiedy kobieta wyczuje ruchy maleństwa, bardzo się niepokoi, kiedy przestaje czuć maluszka. Często niepotrzebnie. Każde dziecko ma swój indywidualny zestaw i harmonogram ćwiczeń. Nie warto więc porównywać aktywności swojego malucha z innymi. Poza tym maluszek może spać. Chodząc, poruszając się kołyszesz maluszka do snu. No i warto dodać, że dziecko może się mocno ruszać wtedy, kiedy ty będziesz spać. "
nagini - wydaje mi sie, ze 4 godziny to jeszcze nie czas do niepokoju - takie znalazlam - "Od momentu, kiedy kobieta wyczuje ruchy maleństwa, bardzo się niepokoi, kiedy przestaje czuć maluszka. Często niepotrzebnie. Każde dziecko ma swój indywidualny zestaw i harmonogram ćwiczeń. Nie warto więc porównywać aktywności swojego malucha z innymi. Poza tym maluszek może spać. Chodząc, poruszając się kołyszesz maluszka do snu. No i warto dodać, że dziecko może się mocno ruszać wtedy, kiedy ty będziesz spać. "
reklama
No widziszDzięki... w końcu dobudziłam dzidziusia nutellą. Kopnął 2 razy i znów poszedł spać! Dziwne zachowanie bo co wieczór o tej godzinie było istne szaleństwo! No ale grunt, że żyjeMoże to od tego upału ma lenia ?
![]()
A z tą nutella to mi teraz smaka zrobiłaś... miałam ogranicza słodycze ale coś czuję, że niedługo będę musiała kupić