reklama
dziulka ale miałaś pożegnanie w pracy heh. ale, że ludzie tacy wyrozumiali. powiem ci, że w Polsce to by chyba klienci tylko z pretensjami chodzili albo strasznie oburzeni. ale fajnie, że tak kumpele zrobiły, masz co wspominać przynajmniej.
a dzisiaj my się wyspaliśmy bo jak Aga spać poszła o 18 to wstała dziś o 8. heh nawet w między czasie na jedzenie się nie budziła. a teraz robi demolkę w pokoju więc muszę zainterweniować
nat tobie życzę zdróweczka i swoją drogą to ja też surowych żółtek nie jem poza właśnie lodami czy majonezem
a dzisiaj my się wyspaliśmy bo jak Aga spać poszła o 18 to wstała dziś o 8. heh nawet w między czasie na jedzenie się nie budziła. a teraz robi demolkę w pokoju więc muszę zainterweniować
nat tobie życzę zdróweczka i swoją drogą to ja też surowych żółtek nie jem poza właśnie lodami czy majonezem
Hehe.Co oczy nie widzą...;-).I prawidłowe podejście;-)Happybeti jak czegoś nie widzę, że tak się robi to ujdzie :-)
A ja tak ie zasiedziałam na forum(gdzie indziej,przez przypadek z nudów trafiłam na forum dla macoch.To,co tam przeczytałam,dosłownie włosy na głowie mi zjeżyło-te kobiety,które dosłownie dręczą swoich pasierbów i jeszcze się tym szczycą...w głowie mi się to nie mieści...-masakra...że takie "macochy ze złych bajek" jeszcze się chwala swoimi "wyczynami" ...Szok!!!!)...
makuc
Fanka BB :)
To może i ja się w końcu przywitam. Jakiś leń mnie dopadł dzisiaj i coś czuję, że tak szybko nie odpuści ;-)
HAPPY thx, że pytasz :* wizyty u koleżanek udane. Alutka zadowolona. Ja odstresowana. a dzisiaj powtórka z rozrywki także dzień pełen wrażeń się zapowiada. I z ciekawości to forum dla macoch sobie sprawdzę
HAPPY thx, że pytasz :* wizyty u koleżanek udane. Alutka zadowolona. Ja odstresowana. a dzisiaj powtórka z rozrywki także dzień pełen wrażeń się zapowiada. I z ciekawości to forum dla macoch sobie sprawdzę
Roxannka
Pracująca mama!
Brrryyy ... humoru u mnie brak noc fatalna, położyłam się przed 1, a tuż przed 4 Patryk urządził sobie maraton wstawania w łóżeczku i płakania nie wiem o co mu chodziło, ale wcale fajne to nie było Teraz w dodatku nawet na drzemke nie chce iść wrrr... a mąż dopiero wstał bo on się jeszcze później położył
makuc, ja ciem rozumiem :* Ciesze się, że w dobrym humorze jesteś i życze równie miłego dzisiejszego dnia
happy, miłego spotkania z friendem :-)
rysia, fajnie, że tak sobie imprezujesz :-) Udanej zabawy na weselichu :-)
dziulka, aż mi się buzia cieszyła na ten twój opis ostatniego dnia w pracy :-) Super, że koleżanki tak cie pożegnały, no i że klienci się przyłączyli do zabawy ;-)
nat, nie smutaj się :* A ubrankami się nie sugeruj bo Patryk jeszcze wchodzi w spodenki dla dzieci do 6 m-cy ;-) a normalnie nosi większe rzeczy Najlepiej zrobisz jak pójdziesz do przychodni i tam rozwieją twoje obawy
kasis, kahaaa, najlepsze życzenia urodzinkowe dla Waszych wspaniałych synków Błażejka i Tomcia :-):-):-)
Musze doprowadzić się do jakiegoś stanu używalności bo dzisiaj na obiad do teściowej jedziemy :-) długo u niej nie byliśmy przez chorobe Patryka, no i stęskniła się za wnusiem, a my przy okazji bedziemy mieli obiad podany pod nos
A w poniedziałek idziemy do kina :-):-):-) Wkońcu!!!
makuc, ja ciem rozumiem :* Ciesze się, że w dobrym humorze jesteś i życze równie miłego dzisiejszego dnia
happy, miłego spotkania z friendem :-)
rysia, fajnie, że tak sobie imprezujesz :-) Udanej zabawy na weselichu :-)
dziulka, aż mi się buzia cieszyła na ten twój opis ostatniego dnia w pracy :-) Super, że koleżanki tak cie pożegnały, no i że klienci się przyłączyli do zabawy ;-)
nat, nie smutaj się :* A ubrankami się nie sugeruj bo Patryk jeszcze wchodzi w spodenki dla dzieci do 6 m-cy ;-) a normalnie nosi większe rzeczy Najlepiej zrobisz jak pójdziesz do przychodni i tam rozwieją twoje obawy
kasis, kahaaa, najlepsze życzenia urodzinkowe dla Waszych wspaniałych synków Błażejka i Tomcia :-):-):-)
Musze doprowadzić się do jakiegoś stanu używalności bo dzisiaj na obiad do teściowej jedziemy :-) długo u niej nie byliśmy przez chorobe Patryka, no i stęskniła się za wnusiem, a my przy okazji bedziemy mieli obiad podany pod nos
A w poniedziałek idziemy do kina :-):-):-) Wkońcu!!!
Ostatnia edycja:
dobranocka
podwójna październikówka!
WITAJCIE!
Pamiętacie mnie jeszcze...?
Wpadłam tu na jednej nodze, bo mnie zżerała ciekawość jak tam Dziulki ostatni dzień w pracy! DZIĘKI ZA OPIS - sikałam ze śmiechu Teraz czekam na relacje z pierwszego dnia w pracy ;-)
Młody przy cycu. Odbić trza. uciekam. Tęsknię...
Pamiętacie mnie jeszcze...?
Wpadłam tu na jednej nodze, bo mnie zżerała ciekawość jak tam Dziulki ostatni dzień w pracy! DZIĘKI ZA OPIS - sikałam ze śmiechu Teraz czekam na relacje z pierwszego dnia w pracy ;-)
Młody przy cycu. Odbić trza. uciekam. Tęsknię...
reklama