reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

wioli witaj :-) i pisz dużo :-)
nie ma się czego wstydzić :-)
to było też i moje pierwsze forum i przez chwilę na początku tylko podczytywałam, a teraz zobacz jaką mam ilość postów na koncie :-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

reklama
witaj nat dzieki napewno bede pisac podejrzewam ze kiedys nawet mozecie miec tego dosc bo ja to gadula jestem!!odrazu odniose sie do tego ze martwisz sie o pudzianka ze niechce jesc i boisz sie ze nie rosnie mam to samo z moim kybusiem tyle ze on je duzo a jak go ide zwazyc to sie martwie ze wazy za malo bo wydaje mi sie ze powinnien wazyz ze 2 kilo wiecej

wioli moja Agusia też je dużo i ma niecałe 8200. a potrafi naprawdę ładnie zjeść. zjadal 2 śniadanka, 3 obiadki, deserek zawsze jakiś i mleczko i kaszkę na wieczór i czasem nawet w nocy wstanie na mleczko

mamaagusi moj tez je duzo wazy 10kilo ale bylam pewna ze z 12 juz wazy!kubus naszczescie niewstaje w nocy od 4 miesiaca przesypia cale noce z bartkiem bylo tak samo wiec podziwiam mamy ktore wstaja po kilka razy w nocy!

nat a jak się czujesz?
wioli no Aga też tylko czasemw nocy się budzi. dzisiaj spała od 18 do 8 ale bywa że i 3 razy się obudzi na jedzenie. to nie taka zła waga wcale. u nas jest dużo mniej także nie masz się co martwić.

mamaagusi wiem wiem ja to z charakteru tak panikara jestem hihi!staram sie jakos opanowac to forum czasem pogrubia mi sie wszystko czasem nic suwaczek tez zrobilam ale go niewidze trzeba chyba w nocy troche posiedziec hehe

wiecie co - właśnie piję redd`sa żurawinowego :rofl2::-D:-p jakiś wynalazek nowy w sklepie wyhaczyłam i oooo pyszny jest :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
wioli,witaj:-):-).Jak zapewne zdążyłaś się zorientować,gaduły tu baaardzo mile widziane:tak:.
To tez moje pierwsze forum,nie licząc "wymiany myśli" na YouTube:-D:-p.

No,a J. już pojechał.Zamiast do jakiejś knajpy,w końcu zdecydowaliśmy,że zostajemy na spacerku- łaziliśmy prawie 3 godziny.Mysle,że Amelka tez wolała spacerek i oglądanie kaczek na rzece oraz bieganie w liściach,niż siedzenie w knajpie:tak:.Szkoda tylko,że aparatu nie wzięłam...J. zrobił parę zdjęć telefonem,ale kiedy je dostanę...:confused:- któż to może wiedzieć;-).
No,pogadalismy "od serca",tzn. bardziej on gadał,a ja słuchałam,ale też o to mu chodziło.Mam nadzieję,ze mu lepiej...
makuc- redds żurawinowy?to może być dobre:tak:.Jak trafię ,na pewno kupię:tak:

Do góry