reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

To znowu ja - WRACAM !! :-D
Pewnie już wiecie, że urodziłam 6.10.w... niecałą godzinę. Poszło jak z płatka,nawet mnie nie nacieli. Już jestem w domu od wczoraj. Justyna stęskniona za mamą ale nie zazdrosna, bo ma swoją lalę-dzidziusia którą karmi i lula. Jest pięknie...

Właśnie mam nawał pokarmu, M. pojechał po mój laktator, który pożyczyłam swego czasu koleżance. Zdycham z bólu ale jestem MEGA szczęśliwa. Zdjęcia wrzucę, obiecuję, ale wybaczcie -nie w tej chwili.

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM, CO TRZYMAŁY ZA MNIE KCIUKI, PISAŁY DO MNIE, PRZEKAZYWAŁY NA FORUM WIEŚCI ODE MNIE I ZA WSZYSTKIE GRATULACJE, ŻYCZENIA I DOBRE SŁOWA! :* :* :*

reklama
TO MÓJ 2000 post! :-)

Więc zgodnie z obietnicą piszę o Wojtku i proszę o przyjęcie go do grona dzieciaczków październikowych :-D
ur.6.10.2011
godzina 16:00
waga: 3110g
długość: 56 cm
pkt: 9

Ostatnia edycja:
DOBRANOCKA ale Wojtuś jest cudny!!!!!!!!!! :))))))))))))))) cieszę się, że już w domu jesteście i że Justyna tak ładnie się młodszym bratem opiekuje. Aż mi się cieplusio na serduchu zrobiło jak przeczytałam to co napisalaś!!! no i ten błyskawiczny poród. No po prostu spełnienie marzeń :***** dla Was :laugh2:

dobranocka- śliczny Wojtuś, a Justysia grzeczna i mądra dziewczynka. Jeszcze raz gratulacje dla was

Witam was, padam, poszłam spać o 1, obudziłam się o 2giej bo mój miał jakiś zły sen, ryczał, jak opętany, a dzieciaki mnie obudziły o 6 tej i tyle było mojej laby.

ida- zdrówka dla maleńkiej, sto lat i jeszcze raz sto lat z okazji roczku Zobacz załącznik 396924Zobacz załącznik 396925

Ostatnia edycja:
skoro DOBRANOCCE odpisalam to teraz czas na resztę przyjemności :-p;-):rofl2:
IDA sto lat dla Michalinki z okazji jej roczkowego święta!

Zobacz załącznik 396923

SARISA mega gratki dla Twojej przyjaciółki! niech jej Szkrabik zdrowy i szczęśliwy rośnie!
ELIZA jak przeczytałam o Twoim palcu to aż mnie ciarki przeszły :eek::confused2: współczuję. Opuszek placa to dosyć nieprzyjemne miejsce do takich skaleczeń gdyż ciągle się je narusza (to po pierwsze), boli jakby się wsciekło (ma dużo zakończeń nerwowych) plus krwawi bardzo mocno (czego niestety doświadczyłaś). Mam nadzieję, że dzisiaj z palcem już lepiej?
HAPPY śmiałam sie jak szalona w momencie kiedy o tym kabarecie czytałam :rofl2: odnośnie szkoły Maksa to masz rację - nie ma sensu zmuszaćgo do czegkolwiek. tym bardziej, że z niewolnika .... Swoją drogą to cieszę się, że ma obrany plan swojego dalszego wykształcenia (kciuki za powodzenie oczywiście zaciskam) oraz że doszedł do wniosku, że skończenie szkoły i "papierek" są w życiu niezbędne. Będzie dobrze! zobaczysz.
KROMA współczuję nocki :-(

poza tym u nas dzisiaj w końcu słonko świeci :laugh2::laugh2::laugh2::happy::rofl2:

witam porannie:) nocka udana. ja dociagnelam do 10h tylko ze moj madry malz przyniosl mi Leane ktora myslala ze chcemy ja klasc spac i zaczela sie drzec co mnie wnerwilo i maz dostal taki zryp ze szok!

DOBRANOCKA witamy zpowrotem kochana i tak jak ci pisalam w sms, niech Jusia spi cale noce a Wojtus niech tylko sie budzi, cobys do dwoch nie wstawala :)))

ELIZA ja za to se "zmielilam" najmniejszego palca,rok przed slubem. wlozylam czosnek i cebulke do takiej recznej maszynki do siekania, no i jak siekalam to ona sie rozlozyla mi w locie!!! przeciez debilem trzeba byc zeby siekac w powietrzu a nie polozyc na stole bo ostrze tak wielkie w srodku ze szok. szerokosc 5 cm i wrabalo mi sie z impetem w paluszka ze jak krew gluchnela to kuchnia wygladala jak rzeznia, a paluszek mial gebe otwarta ze widac bylo cale wnetrze prawie do kosci.... dwa tygodnei zwolnienia lekarskiego i nie moglam nic robic. opatrunki zmienial mi malz bo ja nie moglam patrzec na to ( a on ..nie mial wyjscia):))))a co do zlotu to jak juz dawno we FR bylam 3 tygodnie (96 rok) to z innymi obcokrajowcami z ktorymi sie dogadywalam zdanie nieraz jedno blo w 3 jezykach:))) "chaque friday wir gehen...." nooo

aaaa!!!!!!!!!!!

IDUCHA najcudowniejsze zyczonka dla MISI, samych usmiechow, radosci, superasnych zabaweczek, i spelnienia wszysciutkich marzen!!!

ULISIA dla MArcelka rowniez najleeeepsze zyczonka, szkoda ze sie nie pojawiasz u nas.

wlasnei moje dziecko samo sie chyba ukaralo.poszla do mebelka z plytami i kasetami starymi, mowie NIE WOLNO, ona zlapala i kasety z doly wypadly na podloge i Leane w ryk i w oczach nerw na mnie. nozzz kurde nieraz se mozna gadac jak do slupa....

reklama
u nas zimno dzisiaj jak cholera i leje!!!!! ja tak nei chce!!!!!!!!!!!! Malz wlasnei zalaczyl ogrzewanie. Leane wsadzilam papucki bo mimo skarpetusi nozki jak sopelki.

MAKUC jak tam Alutek. pisalas ze tylko guz ale ogolnie dobrze sie czuje????

Do góry