Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Michalinki - Idy i Marcelka - Ulisi z okazji ukończenia roczku.
Natolin cieszę się, że imprezka się udała, a co do Piotrusia nie dziwię się bo pewnie miał dużo wrażeń i dlatego się tak zachowuje, w każdym bądź razie u Nas tak było....a co do koleżanki to do szpitala na razie nie wróciła i mam nadzieję że nie będzie musiała.
Elwirka współczuję nocnych pobudek :-(
Dobranocka masz ślicznego synka - Wojtuś cudny chłopczyk :-) super, że już w domu jesteś i Justysia pomaga, troszczy się o braciszka.
Mamaagusi super że imprezka urodzinowa Agusi się udała.
Editek to dobrze, że pranie ogarnęłaś, więc teraz nic Ci innego nie pozostaje jak się często udzielać na BB :-)
Happy trzymam kciukasy za synka !!! Udanego wieczorku w miłym towrzystwie!!!
Dziulka super słówka, ooo nocka widzę że całkiem całkiem ;-)
Sarisa gratuluję koleżance synka !!! Niech zdrowo rośnie, a Ciebie nam tu brakuje !!!
Elizabennet to co z tym słonkiem i temp??? doczytałam o palcu współczuję :***
Emiliab ojej współczuję Franiowi guza na głowie, teraz pewnie wygląda jak moja córcia... cieszę się że imprezka się udała.
Roxannka jak samopoczucie??? tak profilaktycznie tulam Cię mocno:***
Aaa
Makuc jak u Was tyle słonka to podeślij do mnie..., guzior Alutce znika??? Moja ma taką śliwę, że jutro trzeba będzie tuszować do żłobka heh. I bardzo mi się podoba Twój awatarek !!! W końcu mogę nacieszyć oko Twoją córcią !!!
Ogarnęłam, dziś samotna nocka...więc pewnie będę na BB, mam nadzieję, że ktoś dotrzyma mi towarzystwa :-)