reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dobranocka:-)- ależ cudny Wojtuś:))))-Dzięki,że nam go już pokazałaś:)*.Niech rośnie zdrowy ,piekny ,mądry i szczęśliwy:***
Makuc,dzięki za Twoje słowa w sprawie Maksia- miło wiedzieć,że rozumiesz moja niełatwą sytuację w związku z nim:***
...a co do "kabaretu",to mamy nagrany i czasem sobie odtwarzamy i wciąż tak samo się śmiejemy z siebie- widok M. w różowej baletowej spódniczce niezapomniany:))))!

reklama
Dobranocka piękny jest Wojtuś..............i jak go zobaczyłam to tak się szeroko usmiechnęłam, że moja mamcia pyta co zobaczyłam, że tak się śmieje....Witamy Wojutusiu
Idusia, Ulisia dla Michalinki i Marcelka zdrówka i wszystkiego naj naj naj z okazji 1 urodzinek :-)
Happy :*. |A co do Maksia to poki on sam nie zrozumie to Ty nic nie nie zdziałasz, ale jak piszesz już zrozumiał :-) tak więc trzymam kciuki za maturę i studia informatyczne.... a ja wrócę jak się skończy to wszystko ;-) i też tęsknie za Wami, że na bieżąco nie jestem ahhh ale nie można mieć wszystkiego :-(
Nat fajowo, ze urodzinki się udały

ciooo tu tak cichooo!!! ja wlasnei sie nawcinalam obiadku. Leane glodna byla jak wilk wp oludnie i mojej miksturki ( troszke kurczaka, troszke wolowinki, marchewa, ziemniak, por, fasolka szparagowa zielona) wciela chyba z 400 gram i serek i jogurcik i teraz spi. leb mi peka.... pogoda do bani ale jak nei bedzie padac to wyprowadze glizdusie na spacer:)))

a oto nowe slowa dzisiejszego dnia Leane:

- ALKA - pralka
- GEJKA lub KEJKA - lyzka

niedawno poprzymierzalam sobie spodnie bo wczoraj przez glupoy z Leane podarlam moje bojowki:(((( musze zamowic se nastepne bo je uwielbiam. pochylalam sie do malej a material cienki dosc i prrrrrrr podarlo sie na udach od srodka bo nei zajarzylam ze napiela sie nogawka... dupa ze mnie. przy okazji przymierzalam moje inne spodnie i w niktore wchodze (a dawno nie wchodzilam) a jedne nei wchodz mi na bebechu.

teraz zabieram sie mycie garow, kuchni, scieranie kurzy, mycie lazienki i podlogi bo w tygodniu to mi sie nie chce nic. dzis jak Leane wstanei to zmienie jej poscielke na swiezutka i jutro bedzie pranie.

Wpadłam tylko powiedzieć,ze zaraz brat z rodzinką będzie,w związku z czym końcże przygotowania:)- hehe,będę miała z kim winka się napić;).Do jutra (chyba,no,chyba,żebym jeszcze wieczorkiem zajrzała:))

Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Michalinki - Idy i Marcelka - Ulisi z okazji ukończenia roczku.

Natolin cieszę się, że imprezka się udała, a co do Piotrusia nie dziwię się bo pewnie miał dużo wrażeń i dlatego się tak zachowuje, w każdym bądź razie u Nas tak było....a co do koleżanki to do szpitala na razie nie wróciła i mam nadzieję że nie będzie musiała.

Elwirka współczuję nocnych pobudek :-(

Dobranocka masz ślicznego synka - Wojtuś cudny chłopczyk :-) super, że już w domu jesteś i Justysia pomaga, troszczy się o braciszka.

Mamaagusi super że imprezka urodzinowa Agusi się udała.

Editek to dobrze, że pranie ogarnęłaś, więc teraz nic Ci innego nie pozostaje jak się często udzielać na BB :-)

Happy trzymam kciukasy za synka !!! Udanego wieczorku w miłym towrzystwie!!!

Dziulka super słówka, ooo nocka widzę że całkiem całkiem ;-)

Sarisa gratuluję koleżance synka !!! Niech zdrowo rośnie, a Ciebie nam tu brakuje !!!

Elizabennet to co z tym słonkiem i temp??? doczytałam o palcu współczuję :***

Emiliab ojej współczuję Franiowi guza na głowie, teraz pewnie wygląda jak moja córcia... cieszę się że imprezka się udała.

Roxannka jak samopoczucie??? tak profilaktycznie tulam Cię mocno:***

Aaa Makuc jak u Was tyle słonka to podeślij do mnie..., guzior Alutce znika??? Moja ma taką śliwę, że jutro trzeba będzie tuszować do żłobka heh. I bardzo mi się podoba Twój awatarek !!! W końcu mogę nacieszyć oko Twoją córcią !!!

Ogarnęłam, dziś samotna nocka...więc pewnie będę na BB, mam nadzieję, że ktoś dotrzyma mi towarzystwa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
mój został u babci, zasnął jak kamień, żal mi go było budzić, też dzisiaj mega marudny jest, zęby mu idą, w sumie tuli się mruczy, wszystko go denerwuje popłakuje.

Do góry