reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

sarisko ja i tak bardzo Ci zazdroszczę tego remontu bo też bym chciała swoje nowe mieszkanko urządzać:))

doris super, że macie takie miejsca.....może u nas też kiedyś ktoś wpadnie na taki pomysł i taką siłownie otworzy...oj przydałoby się:))

emiliab co tam kochana? i Ciebie jakiś kryzysik dopadł?:********8

mamaagusi nie przejmuj się tym co lekarze mówią....ja to już w ogóle ich nie słucham jeśli chodzi o to ile powinny ważyć dzieci....każde dziecko jest inne i inaczej przybiera...przecież nie będziesz wciskać na siłę córci jedzenia coby więcej ważyła......U nas jest podobnie...jedna lekarka mówi że super przybiera a druga że za mało waży:///

makuc jak tam obrona? pewno oblewacie?

Wercia już śpi także mam troszkę czasu dla siebie...zagoniłam T do usypiania niuńki:)) a co niech się tatuś troszke wykaże:))obiadku dziś gotować nie muszę bo niunia jutro u mojej mamy będzie więc się na obiad załapię:))

reklama
To Wam jeszcze napiszę że (jeśli nasza waga daje wymierne wyniki) to Justyna waży 10,9kg. Kloc z ołowiem w dupince. Masakra :-) A ja dzisiaj swiętuję (colę piję) bo DONOSIŁAM CIĄŻĘ! :-D Zaczęłam 38 tydzień.l Jestem z siebie dumna, a Wam DZIĘKUJĘ bo wierzyłyście we mnie :*

EDIT1:
jeszcze kilka postów i dobiję do 2000 :-)

EDIT2:
Zostawię sobie 2000 posta na info pt.: jadę do szpitala, rodzę :-D

Ostatnia edycja:
mamaagusi- z tego co ja pamiętam to moja Ola na rok nie ważyła nawet 9kg, on miała długo 9 kg, nawet jak miała 1,5 roku to ważyła mniej niż 10 kg, przy czym ona to dużo je. Każde dziecko jest inne, a w sumie to dla mnie taka waga jest dobra.

Moje prawie śpią, Arek mruczy a Olka mu bajkę opowiada po swojemu.

doris super silownia, widac, ze w koncu zaczyna sie myslec o mamach jako o klientkach nie tylko dla dzieci,
roxi to z tym slonkiem to tez nie my, bo u nas pieknie jest juz ktorys dzien z rzedu, cieply dzien tylko, ze jak sie jest w pracy do do d.y taki dzien, choc mlody byla prawie caly czas na dworze
strip, kahaa u nas dokladnie tez takie rzucanie nocne jest, a moze powinnam powiedziec bylo, tylko u nas zamias szuszarki pozytywka i nasze spiewanie aaaa kotki dwaaaaa,
emilabno nie kolejna, jescze depracha przez siec sie rozsiewa, no nie moze byc
dobranocka czekamy na 2000 posta :)

noż kurde... chłop mi juz wrócił :-( i na opowieści mu się wzięło .... a ja udaję ,że go słucham hihi ;-).
No ale nici z posiadówki na forum ... buuuu
Ciekawe ,ze jak trzeba to jakoś mu się tak nie spieszy do domu....

no nic ... milego wieczorku i do juterka.

dobranocka teraz to już z górki. tak straszyli a wszystko się udało i ciąża będzie terminowa. teraz tylko oby poród był szybki, bezbolesny i szczęśliwy

i zapomniałam napisać, że Agusia mówi od wczoraj tata

mamagusi niech zgadne tata nauczyl :) super
oj tak ikus bardzo dlugi zdjecia swojego brzucha mialam jako avatarek, na samym poczatku byl moj pyszczek ale jak sie brzuszek zrobil to zmienilam, no i teraz jakos tak tez wyszlo

no to ja jeszce tu napisze, pierwsze koty za ploty ;) czyli wielki krok nastpil a nawet krokow kilka

reklama
Hej laseczki:)
Alicja,Paolcia wszystkiego najlepszego dla Isi i Julci
Kasis,Kahaa gratki suwaczkowe dla waszych dzieciaczków

Dziulka kochana gratulacje, w końcu się odezwali,myślę że juz teraz nie będziesz się tak nerwować.
Roxannka no no no to Ci się małżyk spisał na medal;-)A słonko?to ja się przyznam że z niego korzystalam dziś;-)
Doris fajny pomysł z tą siłownią dla mamusiek,szkoda że u nas takiego czegoś nie ma.

Ooo widzę że wczoraj wieczorem temat kolczyków był,no to ja sobie też sama trzecią dziurkę w uchu przebilam ale i tak ani jednego kolczyka nie noszę no i musiałam z nosa wyjąć przez Lenkę bo ona by to pewnie zrobiła.A dzień jak codzień,moje dziecko dziś to co chwilę by jadło jak nie chrupki,to ciasteczka,makaron normalnie musiałam pochować bo jak widziała a ja nie dałam to ryk niesamowity.a teraz się wierci wiercipięta mała i mruczy.

Do góry