reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
roxi a Ty wiesz ,ze myslalam oprzyjeździe do Ciebie, bo wiem ,ze wracasz do pracy niedługo i będzie ciężko sie juz spotkać. Niestety chłopek wybił mi to z głowy , bo ostatnio jechal tam 7h :-( - a za taką podróż z Doriankiem w dodatku busem to ja dziękuję. Nic sie nie martw ja juz zasygnalizowałam sarisce ,że jak tylko skonczy remonty to Cie tam nawiedzimy, któregos weekenda ;-)

no i znów praca w terenie . No to lecę. Mam nadzieje ,ze wieczorkiem się spotykamy na bb (i że nie będę jedyna dziś na forum). Jest wiele okazji to oblewania : roczki, praca dziulki, remont sarisy , za zdrówko naszych pociech , za ładna pogodę ... ehhh chyba skrzynke despe trza bedzie kupic ;-) :-D

no to pa.

Ostatnia edycja:
witam.wiecie co dziewczyny ja już składam łóżeczko:baffled:mały niechce w nim spac tylko z nami od jakiś trzech tygodni,próbowałam go kłaść ale nic z tego.nawet jak w łóżku zasypiał to go przenosiłam ale po pół godzinie budził się z płaczem a w łóżku jak zasnie ok.19 to spi bez budzenia się do rana więc stwierdziłam że już tak to zostawię.
pozdrawiam

dziękuję wszystkim mamusiom i ich dzieciaczkom za życzenia :*** Isia przesyła obślinione buziaki :-) dla każdego po kawałeczku tortu :-p

tort1.jpg

wygląda dokładnie tak jakby mój dzieć go robił :-D

Paolcia, kasis dla Was również wszystkiego naj naj naj :-)

Dziulencja gratuuuulaaaaacjeeeee!!!!

i zmykam, bo musze wyszykowac obiad dla małża i później gdzies umykamy z niunią. Gdzie? nie mam pojęcia. Tata ma sie wykazać :-p

Isia,Julcia wszystkiego najlepszego z okazji roczku dla Was i waszych cudownych mamuś!!!!!!!!

kasis,kahaa gratulacje suwaczkowe
kroma ucałuj Areczka z okazji wczorajszego suwaczka
dziulka gratuluję pracy!!!!!!

Czytałam,ale nie bardzo juz pamniętam:sorry2:. Jestem z wami,ale ciężko mi pisać... Dopadł mnie mega kryzys. Przerasta mnie wszystko....Ehhhh,nie będę smęcić....
Buziaki!

P.S. makuc i jak? Pracę D. obronił?

Ostatnia edycja:
Paolcia i Alicja najlepsze życzenia z okazji roczku przesyłamy dla waszych coreczek

Zobacz załącznik 394585

Dziulka
ogromne gratulacje,chciałabym widziec Twoją minę jak piszesz swoją "dymisję" a jeszcze lepiej jak ją wręczasz (a czytam że wysyłasz),super że tak blisko domu no i że milsza atmosfera,teraz tylko się zaklimatyzować i będzie git

Makuc nie bedę już nic przebijać,pozostaję tylko przy dwóch standardowych dziurkach w uszach,a po przekłutym pępku którego mi trochę szkoda został mi tylko jeden,jedyny w ogole po ciązy,mały rozstęp.

Doris pomysl z siłownią swietny i nie zastanawiaj się tylko się zapisuj, ja dla "urozmaicenia" sobie życia i co by cała zimę w domu nie przesiedzieć zapisałam się z boryskiem na basen,kurs taki dla niemowlaków,minus tego taki mamy że musimy dojezdzać około 35km w jedną stronę no i godz 17,30 bo za jakieś 2 m-c to już będzie ciemno jak w nocy ale myślę że damy radę

A u nas nocka jak zwykle kilka pobudek z marudzeniem i ogolnie coś w stylu "sam nie wiem czego chce",mój G po 6 tyg sciagneli mu ten gips i się zaczyna rehabilitacja i z tego właśnie powodu jutro mamy wyjazd do Poznania,oczywiście ja z Boryskiem przy okazji żeby po sklepach "polatać",i tak ze 2-3 razy w tyg,mojej sister wysłalam dziś paczkę z okazji ur,waga 1,42 przesyłka from Poland to Paris 70 zł:wściekła/y: no oszaleli.

Isia, wieeeelkie buziaki urodzinowe! :*

Dziulka, czy ja dobrze widzę że DOSTAŁAŚ TĘ PRACĘ? BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! :-D

Więcej nie nadrobię. Własnie przyjechaliśmy od Teściowej, bo jednak mimo najszczerszych chęci nie daję sobie rady. Chodzić mi trudno a co dopiero zabawiać Justynę.... W dodatku brzuch tak ciagnie jakbym miała urodzić lada chwila a nie za jakiś czas. A ja chcę jeszcze urodzinki Justynie w niedzielę odbębnić. Potem niech się dzieje wola Wojtka ;-)

dobranocka- śmiesznie by było jakbyś urodziła na roczek Justynki, a tobie życzę szybkiego rozwiązania.

Moje jeszcze cudakują, Arek miał jedną drzemkę i na chwilkę pospał w wózku na spacerze i jeszcze się nie chce mu spać, a Olka już mi nie śpi popołudniu.

reklama
witam. Agusia dzisiaj nawet w miarę ładnie zasnęła choć mąż siedział z nią z pół godz. no ale śpi. to najważniejsze. dzisiaj ważyliśmy Agnieszkę i przeżyłam szok. waży już 8120 mam nadzieję, że pediatra nie będzie się czepiać. szkoda, że nie ejst taka jak Paolci... no cóż.

Do góry