reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

ELWIRKA mi się wydaje, że zjadła cos co ją zatkało po prostu. A może za mało pije? hmm... ja bym probiotyk przez pewien czas spróbowała dawać. U nas tez na samym początku urozmaicania diety Alicji się taki pseudo zaparcia porobiły i pomoglo raz, dwa.
NAT ale masz sny :szok:
HAPPY posta skasnęło? buuu :-(
KANIA ooo avek znowu zmieniony? teraz Twoja Oliwka z niego wygląda? ekstra!

miałam napisać więcej i co? Alutka drze sie od 20 min. z drugiego pokoju i chyba trzeba jakos temu zaradzić :-( a już tak ładnie jej to zasypianie w dzień wychodziło :no:

reklama
Jeszcze suwaczkowe gratulacjie dla kasis i kaahy. Buziaki dla Waszych synków!

Wow !!! Same nowe awatarki! Piękne ;-)

Dobranocka Ciebie tez dopadł e-wirus? Zdróweczka i to szybko ,zebyś miala siłę na ten wielki dzień,który czeka Cię już niebawem.

Kania jak Twoje przeziębienie?I jeszcze@ do tego wszystkiego przylazła :-( buuu.

Paolcia i dziulka waszym córciom z gilami do pasa tez zdróweczka życzę!!!

paolcia jakkolwiek to brzmi to zyczę 'miłego' powrotu do pracy! ;-)

dziulka własnie przeczytalam wczorajszego newsa o pracy . No i zarąbiste warunki oferują!No i tak bliziutko :-). Mam nadzieję ,że się normalnie opiłas wczoraj!!!! Bo powód masz!!! jeszcze raz - gratuluję!

sheeney oh pamiętam te moje przespane dni jak w ciąży byłam. Rozumiem doskonale. A ogólnie jakieś dolegliwości ciążowe już Cię dopadają?

Rysiaczku czasem tak jest ,ze brak nam cierpliwości i nerwy nas zżerają. Życzę Ci ,zeby takich chwil było jak najmniej.

E-lona Tobie życzę upragnionego wypoczynku!

Efa Precz z dołkami. Po co będziesz wydawać kasę na psychologa? Sama się z tym rozpraw. Twarda babka z Ciebie , dasz radę!!!! Tulam i posyłam pozytywne fluidki!!! No i brawa dla Olusia ,ze polubił mm.

Ika weekend w kuchni? Hmmmn....oby mimo wszystko był to bardzo przyjemny weekend , no i fajnie ,ze wzięłas sobie poźniej wolne. Trzeba odreagować, a co! ;-)

ikaa i u Ciebie koleżanka na rozwiązani? Uhu sporo tych dzieciaczków ostatnio się rodzi ;-) I bardzo dobrze! Lenka będzie miala fumfelkę ;-)

makucku no fajnie ,ze tak wszystko nadrobilas ... ale gdzie wieści o Tobie? Nie mam co napisac :-(
No chyba tylko szacuneczek za (już ponad) 3000 postów. O dziś wielki dzień Twojego D. Trzymam kciuki!!!!!

margerrita zdrówka!

Elwirka głowka do góry i zycze szybkiego uporania się z problemami!!! :-( A może Oliwce czopek pomoze się wypróżnić? Próbowałas? O jednak się udało! Oby kryzys zażegnany!

renata fajnie ,ze zakupki udane i po co Ci te wyrzuty sumienia?! Daj spokój ;-)

temat – kolczyli widze był wczoraj . Ja to jako dziecko mialam przekłute uszy i nie pamiętam czy bolało. W podstawówce jednak zaszalałam z kolezanką i zrobiłysmy sobie jeszcze po trzy dziurki w uchu. Oczywiscie z czasem wyrosłam z tego i pozostaly mi tylko standardowe dwie ;-). W pępku,nosie i innych częsciach ciala nie posiadam żadnych kolczyków no i jakos nie pragnę.

Roxi cieszę się ,ze urodzinki przebiegły tak milusio i zakonczyły się wyczerpujaco ;-). Ja tez zawsze mówię ,ze taki prezent w postaci seksownej bielizny to faceci robią bardziej dla siebie ;-). Oczywiscie fajnie jest wskoczyć w takie fatałaszki , tyle ze powinno się je dostawać bez okazji :-D.A książka -jaka? No i barwa za tagiego pięknego 2000-go posta!

natolin plany sobotnie widzę konkretne :-). Baw się dobrze i jak najmniejszego kaca w niedzielkę! A Twoja ilosc postów po prostu powala. Mogę tylko pogratulować, bo i tak nigdy nie dogonię ;-)

happy przykro mi ,ze stracilas posta :-(. napisz chociaż co u Was?

a co u nas?
'same old, same old' -jak mawiaja wyspiarze :p. Wszyscy zdrowi. ja trochę niewyspana , bo od kilku nocy Dodo fatalnie spi i budzi sie srednio 4 razy w ciągu nocy . No ale co zrobic?! W pracy mam sporo zajęc ale daje radę. martwilam sie ,ze ten wrzesien i październik będzie kiepski finansowo ze względu na wydatki szkolne i pozaszkolne,jakies jesienne zakupki ciuszkowe no i roczek Dorianka, a jakos tak wpadają niespodziewane pieniążki (to za sprzedane ciuszki, za rozliczenie wymiany okien - po 6 latach:szok:) i troche uratowało mi to budżet. Małż w Warszawie więc dzis sama (lubię tak od czasu do czasu) , aha i mam mocne postanowienie od października wyruszyc na siłownię. Niedaleko jest taka specjalnie dla kobiet , gdzie są opiekunki do dzieci, więc można sobie ćwiczyć a dziecko hasa w mini- figloparku pod opieką przedszkolanki. Zobaczymy

Makuc może coś ją "ugryzło".. a o której ta obrona??? Razem z Alutką idziecie???
Doris przeziębienie mija, leczę się aspiryną i rutinoooo. Super, że kaska wydala, że ambitne plany siłowe są (zwłaszcza, że opieka zapewniona) a jak małża dziś nie ma to Ty wieczór na BB spędzasz !!!
Elwirka a co to ma wspólnego z operacją???? Kolki, zaparcia???

Dzień Dobry :-)

mam takie mało pytanko ... kto mi słonko podpierniczył :confused: z samego rana było tak pięknie a teraz się jakoś tak szaro-buro zrobiło :-(

happy, buuu ja chce twego długaśnego posta przeczytać :-(

kania, na szczęście nie będę musiała bo już go zmieniłaś :-D ale ten avek podoba mi się dużo bardziej i do tego już się przyzwyczaiłam :tak:

nat,
ta alergia nas już nawet w snach prześladuje ;-) ale to znaczy że bedzie odwrotnie i żadna krostka nie wyskoczy :-)

elwirka
, oby juz Oli nie miała z kupką problemów!

dziulka,
współczuje takiej jazdy w nocy :-( doskonale wiem jak to jest bo u nas dopiero co katarek się skończył i też nieźle sie w nocy działo :yes:

makuc,
na którą obrona twojego D. ? kciuki już mi sinieją od zaciskania :-p
u nas odkąd mąż jest na urlopie, zasypianie Patryka w ciągu dnia to bajka, normalnie jestem w szoku :szok:

alicja, paolcia, wszystkiego najlepszego dla Waszych wspaniałych córeczek, Isi i Julci z okazji ich pierwszych urodzinek! STO LATEK!!! :-):-)

kasis, kahaaa, suwaczkowe gratulacje dla Waszych chłopaków, Błażejka i Tomusia :-):-):-)

Nocka całkiem niezła, mąż tylko 3 razy wstawał :-) ale pobudka tradycyjnie o 6 a ja ledwo na oczka patrzyłam, jakiś fajny sen miałam i chciałam szybko pod kołdre wracać ale nic z tego :no: mąż spał tak mocno że się nawet nie obudził więc zabrałam małego do salonu, żeby chociaż jedna osoba się wyspała ;-) dałam Ptysiowi mleczko a potem, o dziwo, poszliśmy jeszcze spać na pół godzinki :-D już dawno nam się to nie zdarzyło, ale widać on też był niedospany :tak:

kania no to elegancko ,że wracasz do zdrówka. No i powiem Ci ,ze wlasnie tak liczę po cichu ,ze wieczorek będzie dla mnie forumowy+ jakiś przystojniak 'despero' wpadnie :-D

roxi ja chyba podpierniczyłam to słonko, bo u mnie pięknie dzis!!! Jak chcesz to se po nie przyjedź :-D

Roxannka ja też mam trochę Twojego słonka. Ooo widziszz jak się szybko przyzwyczajasz :-) Ty to masz dobrze, dosypianie, męża w nocy wstawanie Kochana ameryka !!!
Doris a co się Doriankowi dzieje, ze tak się budzi teraz, zębolki??? Będzie za co wnieść toast, co nie Makuc :-)
Dziulka znowu jazdy w nocy??? zdrówka dla Leane, pewnie katarzysko ją męczy, podłożyłaś coś pod materacyk???
Nat to tylko sen !!!

Ostatnia edycja:
reklama
halo kochane
witam się i spróbuje nadrobić, choć marnie to widzę, bo jak tylko Babcia ze sklepu wróci wybywamy po płytki ;-), fugi, farby itp.................
Tylko doczytałam ta stronę i Roxi ja Ci nie ukradałam, bo ja mam słonko od tygodnia :-)
Alicja, Paolcia wszystkiego naj naj dla księżniczek roczniaczek :-) Isi i Julci
Kasis, Kahaa gratki suwaczkowe dla gentelmenów Błażejka i Tomeczka :-)

Do góry