Jeszcze suwaczkowe gratulacjie dla
kasis i kaahy. Buziaki dla Waszych synków!
Wow !!! Same nowe awatarki! Piękne ;-)
Dobranocka Ciebie tez dopadł e-wirus? Zdróweczka i to szybko ,zebyś miala siłę na ten wielki dzień,który czeka Cię już niebawem.
Kania jak Twoje przeziębienie?I jeszcze@ do tego wszystkiego przylazła :-( buuu.
Paolcia i dziulka waszym córciom z gilami do pasa tez zdróweczka życzę!!!
paolcia jakkolwiek to brzmi to zyczę 'miłego' powrotu do pracy! ;-)
dziulka własnie przeczytalam wczorajszego newsa o pracy . No i zarąbiste warunki oferują!No i tak bliziutko :-). Mam nadzieję ,że się normalnie opiłas wczoraj!!!! Bo powód masz!!! jeszcze raz - gratuluję!
sheeney oh pamiętam te moje przespane dni jak w ciąży byłam. Rozumiem doskonale. A ogólnie jakieś dolegliwości ciążowe już Cię dopadają?
Rysiaczku czasem tak jest ,ze brak nam cierpliwości i nerwy nas zżerają. Życzę Ci ,zeby takich chwil było jak najmniej.
E-lona Tobie życzę upragnionego wypoczynku!
Efa Precz z dołkami. Po co będziesz wydawać kasę na psychologa? Sama się z tym rozpraw. Twarda babka z Ciebie , dasz radę!!!! Tulam i posyłam pozytywne fluidki!!! No i brawa dla Olusia ,ze polubił mm.
Ika weekend w kuchni? Hmmmn....oby mimo wszystko był to bardzo przyjemny weekend , no i fajnie ,ze wzięłas sobie poźniej wolne. Trzeba odreagować, a co! ;-)
ikaa i u Ciebie koleżanka na rozwiązani? Uhu sporo tych dzieciaczków ostatnio się rodzi ;-) I bardzo dobrze! Lenka będzie miala fumfelkę ;-)
makucku no fajnie ,ze tak wszystko nadrobilas ... ale gdzie wieści o Tobie? Nie mam co napisac :-(
No chyba tylko szacuneczek za (już ponad) 3000 postów. O dziś wielki dzień Twojego D. Trzymam kciuki!!!!!
margerrita zdrówka!
Elwirka głowka do góry i zycze szybkiego uporania się z problemami!!! :-( A może Oliwce czopek pomoze się wypróżnić? Próbowałas? O jednak się udało! Oby kryzys zażegnany!
renata fajnie ,ze zakupki udane i po co Ci te wyrzuty sumienia?! Daj spokój ;-)
temat – kolczyli widze był wczoraj . Ja to jako dziecko mialam przekłute uszy i nie pamiętam czy bolało. W podstawówce jednak zaszalałam z kolezanką i zrobiłysmy sobie jeszcze po trzy dziurki w uchu. Oczywiscie z czasem wyrosłam z tego i pozostaly mi tylko standardowe dwie ;-). W pępku,nosie i innych częsciach ciala nie posiadam żadnych kolczyków no i jakos nie pragnę.
Roxi cieszę się ,ze urodzinki przebiegły tak milusio i zakonczyły się wyczerpujaco ;-). Ja tez zawsze mówię ,ze taki prezent w postaci seksownej bielizny to faceci robią bardziej dla siebie ;-). Oczywiscie fajnie jest wskoczyć w takie fatałaszki , tyle ze powinno się je dostawać bez okazji
.A książka -jaka? No i barwa za tagiego pięknego 2000-go posta!
natolin plany sobotnie widzę konkretne :-). Baw się dobrze i jak najmniejszego kaca w niedzielkę! A Twoja ilosc postów po prostu powala. Mogę tylko pogratulować, bo i tak nigdy nie dogonię ;-)
happy przykro mi ,ze stracilas posta :-(. napisz chociaż co u Was?
a co u nas?
'same old, same old' -jak mawiaja wyspiarze
. Wszyscy zdrowi. ja trochę niewyspana , bo od kilku nocy Dodo fatalnie spi i budzi sie srednio 4 razy w ciągu nocy . No ale co zrobic?! W pracy mam sporo zajęc ale daje radę. martwilam sie ,ze ten wrzesien i październik będzie kiepski finansowo ze względu na wydatki szkolne i pozaszkolne,jakies jesienne zakupki ciuszkowe no i roczek Dorianka, a jakos tak wpadają niespodziewane pieniążki (to za sprzedane ciuszki, za rozliczenie wymiany okien - po 6 latach
) i troche uratowało mi to budżet. Małż w Warszawie więc dzis sama (lubię tak od czasu do czasu) , aha i mam mocne postanowienie od października wyruszyc na siłownię. Niedaleko jest taka specjalnie dla kobiet , gdzie są opiekunki do dzieci, więc można sobie ćwiczyć a dziecko hasa w mini- figloparku pod opieką przedszkolanki. Zobaczymy