Krążyłam po wątkach pobocznych i jakoś na główny czasu nie było. Brat do mnie z rana przyjechał bo coś mu się komp popsuł i musiał w trybie pilnym z mojego skorzystać
Patryk miał frajde bo wujek się z nim pobawił troche, a ja przynajmniej na spokojnie śniadanie zjadłam ;-) Nocka nienajgorsza, chyba tylko dwie pobudki i w dodatku to mąż wstawał
:-) tylko później panowie z piłami mechanicznymi za oknem, popsuli nam pierwszą drzemke, akurat wtedy musieli drzewo ścinać
teraz Patryk dosypia i to już chyba bedzie wszystko ze spania dzisiaj
happybeti, elwirka, współczuje nocek :-(
ida, dziulka, a wam za to zazdroszcze nocek ;-)
happy, tak samo uważam co do traktowania klientów w sklepach
i super, że od trzech wiedźm jednak wróciliście bo dzięki temu mogłaś tego megawypasionego posta skrobnąć :-) a z autkiem wszystko wporządku ? nam pasek klinowy poszedł ehhh normalnie skarbonka
monimoni, ja nie pomoge co do tych krostek, ale myśle że narazie powinnaś obserwować a jak coś to przejść się do lekarza, to nigdy nie zaszkodzi!
makuc, u nas z ubrankami ta sama historia, niby szafki wypełnione, a zaraz się okazuje że z połowy rzeczy wyrósł a druga połowa jeszcze za duża
bardzo mi się podoba te wykorzystanie książki z komiksu
a wiesz, że podobają mi się teraz nasze avki, i mój i twój :-)
ika, cierpliwości, widocznie tamto mieszkanko nie było wam pisane, jeszcze znajdziecie to które czeka na was
doris, fistach
a może stach
u nas jest jaś ale nie pytajcie dlaczego bo nie wiem
co do tego hasła o facecie i człowieku to tam było "podobno" ;-) wkońcu nikt tego nie udowodnił
super, że taka kaska za te ubranka ci wpadnie :-)
kroma, pewnie że trzeba dbać
kulu kulu mi się podoba
sarisa, już nie przesadzaj, przyzywczaisz się do naszych avków szybko, a mi narazie tak pasuje że może go szybko nie zmienie ;-)ale wiesz, kobieta zmienną jest :-)też miałam się bronić z brzuszkiem, ale najpierw trzeba było prace napisać
a co do nazw wiadomoczego to ta muszelka najbardziej mi się podoba ;-) super, że łazienke bedziesz miała taką jaką sobie wymarzyłaś :-) i kciuki trzymam żeby rodzice M się wam za bardzo nie wtrącali
rzutka,
wszystkiego naj dla Huberta z okazji pierwszych urodzinek!!! :-) a jak jeszcze czasem zaglądasz, to odezwij się do nas.
ooo chyba się obudził, lece ...