reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

HAPPY to w takim razie teraz ja czekam na Twoją zmianę avka :-p;-) fajnie, że jednak udało Ci się kompa dzisiaj dopaść. Odnośnie ubranek to ja mogę od Ciebie ich trochę zabrać, bo u nas zawsze jakies braki w tej kwestii są :eek: niby tyle rzeczy mamy a jak przychodzi co do czego to zaraz okazuje się, że albo za małe albo jeszcze za duże... :rofl2:

poza tym

18777_264121600846_20460375846_3410848_3118432_n.jpg

to tak odnośnie książek i mgr :laugh2:

idę sobie kawę zrobic bo jakas ledwotomna jestem.

reklama
emiś, 1) ja też łomżę miodową uwielbiam:-)szkoda tylko że u nas jej nie ma... i to jest argument żeby do Gwa się wybrać;-)
2) trochę tych korków mam...np. dzisiaj wskoczyło mi zajęcie 1,5h z dwiema siostrami (tą starszą już uczyłam, ona ma w tym roku maturę, a po tej ciążowo-macierzyńskiej mojej przerwie zapomniała wszystko, czego ją nauczyłam :-:)-:)-() i jak najczęściej chcą się spotykać, aż po 1,5h właśnie... mam doła że od początku muszę z nią wsio przerabiać, bo orłem jakimś nie jest i będzie ciężko...
3)a na branie nie narzekam - ja po prostu zajebiaszcza w te klocki jestem:laugh2::rofl2::-D
4) wiesz że ja z moim M też miałam taką przygodę z ciśnieniem? miał górne ponad 200!!! wylądowaliśmy na pogotowiu, zbili, dali jakieś leki, unormowało się i na razie jest ok:nerd:
maqc, ja wiem czy bez korków mam branie- cuś tak bardziej chyba że nie:rofl2:
strip, gratki i 3mam kciuki za obronę:tak:
kania, a ja sudocremu nie używam - jakoś nie działa u nas... linomag to jest to:-)w masakrycznych przypadkach na grubą warstwę linomagu jeszcze sypię puder i szybko znika:tak:
nocka bz pobudek:-)tatuś szczęśliwy bo do pracy na rano szedł:rofl2:tyłeczek już o wiele lepiej, na szczęście:tak:

Hej:))

ale naskrobałyście wczoraj wieczorkiem, mnie oczywiście nie było bo jak emiliab się domyśliła żużel oglądałam:)))) pokonaliśmy Gorzów:-D:-D:-D

kroma hehe toś dała do myślenia z tą dziadówą;))) ja też domyślałam się o co chodzi.......ja znam tez inne określenia: myszka, rozklapicha;)))

makuc, Roxannka ale szalejecie z tymi avatarkami:)))

monimoni Wercia też jakiś czas temu miała po obu stronach polików ugryzienia komara ale zeszło jej już.....nic z tym nie robiłam.......najlepiej poobserwować a i za jakiś czas znikną:)

sarisko jak urządzanie mieszkanka? zazdroszczę Ci tego;)

Elwirka współczuję maruderki!!

Niestety to mieszkanko na które się czailiśmy już jest nieaktualne bo piersi zainteresowani dostali kredyt:/// szkoda, bo naprawdę fajne mieszkanko i po okazyjnej cenie...

kurcze cos jescze miałam naskrobać:((( nie pamiętam

Bondziorno :rofl2:

Kania dziś ostatni dzień urlopu? Jakie plany? ;-)

sheeney o Twoje zdrówko to ja tez pytałam i nie dostałam ansłera :-( Piękny gest ten bukiet róż. Uwielbiam takie niespodzianki bez okazji.

kroma fajny domeczek. Ja mam upatrzony inny (niż ten co wrzuciłam linka) , jestem wręcz w nim zakochana , ale on jest niestety dużo za duży i niestety na taki nigdy mnie stać nie będzie :-(.

alicja no i mam wrażenie ,ze Tobie też na dobre wyszło pójscie do pracy. Ja podobnie , uwielbiam wracac do domu i widzieć jak Dorian aż piszczy z radosci ,ze mnie widzi. Daje mi to dużo energii i humor się od razu polepsza. No i podobnie mamy poukladany dzien tzn. w dzien praca , potem dzieci, robótki domowe, no a wieczorek zarezerwowany dla małza.

Roxi widzę,że też awatarek funkiel-nówka, podobnie jak u makucowej. Jak siostrunie :-) . padłam jak przeczytałam jaki z Ptysia lowelas rośnie. Normalnie mini-macho! :-D. Szybko zaczyna , ale wiadomo ,ze kobiety wolą doswiadczonych mężczyzn. Mam nadzieję ,ze po takich harcach w salonie zabaw Ptysio przespał calutką noc bez pobudek.A z tym hasłem ,ze facet to też człowiek, powiem tylko ,ze ja tam w bajki nie wierzę :-D

Efa powodzonka w znalezieniu pracy!

Ika uuuu no to spanko piękne miala Twoja córcia, żeby mój tak chciał :-/

makuc no piękny awatarek :-). Trzymam kciuki za obronę Twojego D. Wreszcie będzie po wszystkim ! :-)

ida na odparzenia polecam olej lniany . A co do bycia zajebiaszczą- to masz rację. Trza się cenić!!!

ika , makuc troche mnie pocieszyłyscie z tą mgr , bo ja niestety studiów nie mam i jakas taka gorsiejsza się przez to czuję.... no ale jak mówicie ,ze ten papierek większego znaczenia nie ma to w sumie dobrze ;-)

widzę ,ze okreslenia 'tych' części ciała są wytworem przezabawnej wyobraźni. Haha – szczoszka , rozklapiocha , dziadówa, broszka ... dobre! Ja na 'tą' część ciała u mojego Doriana mówię – fistaszek.No a dorosła odmiana przyrodzenia to – fistach :-D

emiliab życze małzowi niskiego ciśnienia ;-)

dziulka hahaha chciałabym zobaczyc tą laskę jak przyszła do pracy po wyrwaniu z łóżka . Musiala pięknie wyglądac. Powstrzymałas się od śmiechu???

strip trzymam kciuki za Twoją obronę. Będzie dobrze! ;-)

paolcia tata jest komikiem? ;-) - a dobra , doczytalam. No bez dwóch zdań 'zabawne' geny masz! :-D

happy ooo! Jesteś? Coż za miła niespodzianka :-).Uuuu kiepska noc widzę u Ciebie byla :-( współczuję. Mam takie same zdanie co do procedur i kultury osobistej w sklepach. Tylko wiadomo ,ze ja bym tego tak nie ujęła ;-)

elwirka Tobie teżwspółczuję nocki :-(

monimoni ja bym się tak bardzo nie przejmowała. Obserwuj czy nie wyskakuje więcej. Jak tylko tyle to pewnie nic poważnego.

Jeśli chodzi o ubranka , to ja już pisalam ,ze zawiozlam wszystko kumpeli i miala sobie cos powybierac. Okazalo się ,ze bierze wszystko i wyszło fajna sumka 500zł :-). Będzie na zimowe ubranka i butki :-)

ika przykro mi ,ze z tym mieszkankiem nie wyszło. Na pewno znajdziecie cos fajnego. Nadal trzymam kciuki.

witam porannie, dziecie przespalo cala nocke do 9.20!!!!!!!!:))))))))) my sie tez wyspalismy. wlasnei gada do pilki a ja zaraz lece na poczte odebrac paczke.
BETI no u nas jakby ktoras wyjechala z takim tekstem do klienta to bym ja chyba zje.... na calego!!! u nas nawet jak klient cie wpienia to sie usmiechamy i grzecznie.chyba ze ewidentnie mnie ktos obrazi z jakiegos powodu i zwyzywa to wtedy jazda z koksem! raz baba chciala wymienic rozmiar majtek, a niestety majtek stanikow i kostiumow kapielowych nie wymieniamy i nie robimy zwrotow. ta do mnie z ryjem jak wrota odstodoly! noz wsiceklam sie i zaprowadzilam ja przed plakat gdzie pisze literami wielkimi jak krowia dupa ze zwrotow wlasnie tego typu nei robimy, wymian tez nie i kazalam jej to przeczytac na glos! wyszla z niesmakiem.

no nic zwijam sie na ta poczte.

witam

troszkę nie wyspana ale u nas to już normalne, Arek wierci się i co się stuknie to się budzi, a Olka łazi w nocy po mieszkaniu.
Moja chrześniaczka ma dzisiaj urodziny 11 kończy i właśnie sobie uzmysłowiłam jaka ja stara się robię.

Roxanka- no staram się być dobrą żoną, jak kasę przynosi to trzeba mu to wynagrodzić :-) fajny avatar.
ida- co do linomagu to się zgodzę on nawet działa na odleżyny, moja mama go używa w szpitalu. Dobrze, że sobie zarobisz na tych korkach, ja też bym tak mogła, szkoda, ze nie poszłam na germanistykę, no ale człowiek mądry po.
Emilia- zdrowia dla męża i teraz go pilnuj, może ona za dużo się stresuje, albo lubi sobie dobrze podjeść.
Makuc- widzę, że wy z Roxi te same klimaty lubicie. I powodzenia dla M na obronie, niech już będzie miał to za sobą i co świętujecie później?
Paolcia- to ja ci opowiem o mojej Oli, ja mam tam na dziadówce włosy i jak się przebierałam moja Ola do mnie mama uczeszę cię i masz spinkę, a ja nie kochanie tam się nie czesze mama. A z tej historii twojej to mojej koleżanki babcia łapała ją za piersi i mówiła moje cyce jak ona miała z 17 lat,a cycki miała z E, ja kiedyś weszłam i sobie myślę co to za babcia zboczona. A ja muszę chyba inaczej bawić się z moimi dziećmi, bo ja też mówię do Olki dawaj pipkę, albo śmierdziuchę, a do Arka moje kuleczki i Olka podłapała i mówi Arek ma kulu lulu.
monimoni- może syfek, moja Olka miała takie, raz miała taką wielką i długo schodziło i ciągle to drapała, ale zeszło i nie było to uczulenie, tylko pryszczyk mały.
dziulka- Lene tyle śpi, dawaj mi ją a ja dam ci moje dwa łobuzy, a na serio co robisz, że ona tak ładnie śpi.

reklama
Do góry