Bondziorno
Kania dziś ostatni dzień urlopu? Jakie plany? ;-)
sheeney o Twoje zdrówko to ja tez pytałam i nie dostałam ansłera :-( Piękny gest ten bukiet róż. Uwielbiam takie niespodzianki bez okazji.
kroma fajny domeczek. Ja mam upatrzony inny (niż ten co wrzuciłam linka) , jestem wręcz w nim zakochana , ale on jest niestety dużo za duży i niestety na taki nigdy mnie stać nie będzie :-(.
alicja no i mam wrażenie ,ze Tobie też na dobre wyszło pójscie do pracy. Ja podobnie , uwielbiam wracac do domu i widzieć jak Dorian aż piszczy z radosci ,ze mnie widzi. Daje mi to dużo energii i humor się od razu polepsza. No i podobnie mamy poukladany dzien tzn. w dzien praca , potem dzieci, robótki domowe, no a wieczorek zarezerwowany dla małza.
Roxi widzę,że też awatarek funkiel-nówka, podobnie jak u
makucowej. Jak siostrunie :-)
. padłam jak przeczytałam jaki z Ptysia lowelas rośnie. Normalnie mini-macho!
. Szybko zaczyna , ale wiadomo ,ze kobiety wolą doswiadczonych mężczyzn. Mam nadzieję ,ze po takich harcach w salonie zabaw Ptysio przespał calutką noc bez pobudek.A z tym hasłem ,ze facet to też człowiek, powiem tylko ,ze ja tam w bajki nie wierzę
Efa powodzonka w znalezieniu pracy!
Ika uuuu no to spanko piękne miala Twoja córcia, żeby mój tak chciał :-/
makuc no piękny awatarek :-). Trzymam kciuki za obronę Twojego D. Wreszcie będzie po wszystkim ! :-)
ida na odparzenia polecam olej lniany . A co do bycia zajebiaszczą- to masz rację. Trza się cenić!!!
ika , makuc troche mnie pocieszyłyscie z tą mgr , bo ja niestety studiów nie mam i jakas taka gorsiejsza się przez to czuję.... no ale jak mówicie ,ze ten papierek większego znaczenia nie ma to w sumie dobrze ;-)
widzę ,ze okreslenia 'tych' części ciała są wytworem przezabawnej wyobraźni. Haha – szczoszka , rozklapiocha , dziadówa, broszka ... dobre! Ja na 'tą' część ciała u mojego Doriana mówię – fistaszek.No a dorosła odmiana przyrodzenia to – fistach
emiliab życze małzowi niskiego ciśnienia ;-)
dziulka hahaha chciałabym zobaczyc tą laskę jak przyszła do pracy po wyrwaniu z łóżka . Musiala pięknie wyglądac. Powstrzymałas się od śmiechu???
strip trzymam kciuki za Twoją obronę. Będzie dobrze! ;-)
paolcia tata jest komikiem? ;-) - a dobra , doczytalam. No bez dwóch zdań 'zabawne' geny masz!
happy ooo! Jesteś? Coż za miła niespodzianka :-).Uuuu kiepska noc widzę u Ciebie byla :-( współczuję. Mam takie same zdanie co do procedur i kultury osobistej w sklepach. Tylko wiadomo ,ze ja bym tego tak nie ujęła ;-)
elwirka Tobie teżwspółczuję nocki :-(
monimoni ja bym się tak bardzo nie przejmowała. Obserwuj czy nie wyskakuje więcej. Jak tylko tyle to pewnie nic poważnego.
Jeśli chodzi o ubranka , to ja już pisalam ,ze zawiozlam wszystko kumpeli i miala sobie cos powybierac. Okazalo się ,ze bierze wszystko i wyszło fajna sumka 500zł :-). Będzie na zimowe ubranka i butki :-)
ika przykro mi ,ze z tym mieszkankiem nie wyszło. Na pewno znajdziecie cos fajnego. Nadal trzymam kciuki.