reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja na chwilę.Pod postem Idy mogłabym się podpisać...:(.Cały dzień był płacz"bez powodu"- jak nie moje dziecko...Więc nic nie zrobiłam- pierwszy raz M. będzie miał takie "powitanie",że bałagan i ciasto nie upieczone...:(No,trudno...ale żal,że nie mogę jak zwykle zrobić mu przyjemności...Nocka zapowiada się "ciekawie",bo katar jej cieknie jak z kranu i nic nie pomaga- czyszczenie,Nasivin- zaraz nosek znów pełny...
Jutro rano może mnie nie być,bo nie wiem,jak to będzie z nocką,z przyjazdem M.No,ale jak dotąd tylko wysłał mi smsa"Jade do Was:)))" ,więc chyba wszystko ok...
Dobrej nocki wszystkim- zwłaszcza mamom chorowitków...:***

reklama
mała mi- miłego winkowania, może ja się skuszę, ale sama nie lubię i czekam na M.
Roxanka- no to nie taki straszny diabeł jak go malują, będzie dobrze w pracy, a ty jesteś prawnikiem czy tylko jakimś specjalistą od prawa pracy, bo mam pytanie w sprawie czy straż pożarna podlega pod kodeks pracy? Zaczęłam czytać jakiś artykuł o straży pożarnej i jakiś gościu w komentarzach napisał, że oni nie podlegają. A drugi, że tak. Zaciekawiło mnie to. A co do spania, to jeszcze nam się dzieciaki poprawią, moja Olka też nie spała całej nocy, chyba zczęła jak miała coś okoł roku i 2 mce, na bank jak Arek już był to spała całą noc, a ona miała 1,5 roku jak się urodził.

dawidowe moj tez dzisiaj mial tylko jedną drzemkę. Spał od 9-12-tej :szok: no i nici z drugiej drzemki. Wrocilam z wywiadówki o 18.30 i podobnie jak u ciebie szybko szybko z malym porobić ,bo padał z nóg .... i co? Dostal mleczko i dostal powera:eek:. I zasnął dopiero pól godz. temu.

roxi cieszę się ,ze w pracy tak pozytywnie się nastawilas. Zobaczysz ,ze szybko się przestawisz na tryb pracujowy. A mozesz mi przypomnieć gdzie 'robisz'? I kiedy wracasz? W kazdym razie juz trzymam kciuki ,zeby wszystko poszło dobrze.

mała_mi dzięki. Wiesz ja nie lubie jak inni widza ,ze u mnie w związku jest cos nie tak. Dlatego staram się nie pokazywac ,ze cos nie gra. Poza tym nie zawsze jest zle - na szczęście. Bo chyba bym zwariowała ;-)

Ostatnia edycja:
Sheeney zapomniałam. Gratuluję fasolki i trzymam kciuki za Hanię.
Roxi przykro mi z powodu wypadku Patryka.
Happy zdrówka dla Amelki życzę.
Dawidowe a u mnie odwrotnie. Jak wróciłam do pracy to jakoś wszystko szybko mnie drażni.

A dzisiaj kupiłam dla Laury komplet kubeczek, talerzyk i miseczka w biedronie. Od jutra przez cały weekend jest u mnie w biedronie wyprzedaż. Namiot rozłożyli na części parkingu. Chyba pierwszy raz coś takiego większego zrobią. I przypomniałam sobie, że są też teraz fajne naklejki na ścianę/meble.

Na rocznicę zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś dobrego wina + tort.

happy no taki sms znaczy ,ze wszystko super. Cieszę się,ze odbylo się to zgodnie z planem ;-). Na pewno nie będzie mial zalu o brak ciasta!!! Szkoda tylko ,ze Amcia taka biedna z tym katarkiem. Katar u takich szkrabków jest okropny. Nie dość,ze one nie cierpią tego calego zakraplania i czyszczenia fridą to niestety są za male ,ze same wydmuchac nosek :-(. Oby w nocy jakos spokojnie spała!

e-lona a jak tam Twoje zdrówko?

Roxanka to trzymam kciuki za dobrą adptację, u nas prywtne żłobki kosztują ok. 800zl = jedzenie a przedszkole ok 500 + jedzenie, tak więc damy do przedszkola od 2 lat, bo tak przyjmują, na państwowe nie mam co liczyć
jak ty masz fajnie, cały dzień nic nie robisz, no nie, ja bym chyba wałkiem po głowę zaczęła wywijać

GLOSIKI ODDANY - Bebiko

WIECIE CO POSTA MI WCIĘŁO

BUUU
E-LONA zdrówka

Ostatnia edycja:
mała mi, widze, że świetnie sobie radzisz z taką opieką nad dzieciaczkami, może pomyśl o takim dorobieniu, dłużej niż przez miesiąc :sorry: no a relaks to mam nadzieje z serialami i z nami, of kors ;-)

sheeney, super, że mama przyjeżdza, pomoże ci troche, odciąży :tak: napewno wytrzymasz 2 tyg ;-) a jak nie to pomyślisz sobie że to tylko 2 tygodnie :-D

happy
, uuu widze, że i u ciebie kiepsciutko :-( zdrówka dla Amelki i przespane nocki życze! A że nic nie przygotowane na przyjazd M, to się nie martw, dla niego największą radością będzie że was wkońcu zobaczy :-)

kroma
, no mam nadzieje, że już bliżej niż dalej z tym spaniem całą noc ;-)

dawidowe, to pocieszające z tą cierpliwością :tak:

reszte na zamkniętym napisze :rolleyes2:

edit.
margerrita, u was przedszkola takie tanie :szok: a moje nic nierobienie niestety trwało tylko jeden dzień :confused2:

co tu tak pusto :eek: ja dziś drinkuje, kto się przyłączy ???

już wiem, wszyscy pobiegli na zamknięty :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry