reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam.

Gratuluję udanych wizyt.

Coffe, gratuluję córeczki.

Lolisza, Tobie gratuluję synusia.

Pszczylaszczka, ja też potrzebuję większej obecności mojego M przy mnie, niestety nie jest nam dane być często ze sobą bo on pracuje za granicą i widujemy się co 3-4 tyg. przez tydzień. Niby zdążyłam się już do tego przyzwyczaić, ale jakoś teraz jest mi ciężej.

Ja również miałam dzisiaj wizytę i wszystko jest w porządku. Nie muszę już brać luteiny, co mnie cieszy (bo miałam dowcipną). Było szybkie USG (mój gin robi na każdej wizycie) i dzidziuś jest odpowiednio duży do wieku ciążowego, no i ładnie się rozkraczył i pokazał, że jest chłopcem. Także będę mamusią dwóch synusiów. USG połówkowe mam wyznaczone na 04.06.

reklama
Dziewczynki powiedzcie mi jak to jest z moczem do badania. Luteinę biorę na noc dopochwowo i przecież rano z pierwszym moczem może wypłynąć, raczej na pewno wypłynie. Jak wy pobierałyście mocz do badania? Do tej pory nie miałam problemu bo brałam podjęzykową ale od wczoraj biorę dowcipną.

Lolisza- gratuluje synka

Ryba- gratuluje drugiego synka

Ciesze sie ze wszytskie wizyty udane i zeby nastepne tez takie byly

Coffee gratuluję córci :)
Lolisza i Ryba30 a Wam synka :).

Ja nie mam większej potrzeby bycia z moim M .Tylko wydaje mi się ,że mało sie do brzuszka przytula :( buuu. Ale może mi sie wydaje.
Pozdrawiam

Dziewczynki powiedzcie mi jak to jest z moczem do badania. Luteinę biorę na noc dopochwowo i przecież rano z pierwszym moczem może wypłynąć, raczej na pewno wypłynie. Jak wy pobierałyście mocz do badania? Do tej pory nie miałam problemu bo brałam podjęzykową ale od wczoraj biorę dowcipną.

mnie ostanio lekarz pouczył jak pobrac do analizy po leczeniu zapalenia i czopkach. Powiedział aby najpierw podmyc sie płynem intymnym a potem roszczerzajac pewna czesc ciała pobrac srodkowa czesc moczu i powinno byc dobrze. Jak tak zrobiłam i wynik był prawidłowy.

Lolisza i Ryba30 gratulacje :-)

a ja jutro ide do naszego GP czyli lekarza ogolnego bo jednak mam znowu nie tak cos z wynikami moczu
bralam na to antybiotyk, potem powtorzylam badanie i dzwonili, zebym jednak przyszla do lekarza
wkurzam sie bo nie mam zamiaru znowu brac antybiotykow:wściekła/y:

Wpadam tylko powiedzieć dobranoc...

Musiałam oczywiście poczytać jak tam dzisiejsze wieści...

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i samych dobrych wieści :D

Coffee serdecznie gratuluję córeczki :-)
Lolisza i Ryba30 a Wam synków :-)
Fajnie że już wiecie co macie w brzuszkach i możecie się imiennie zwracać...
Dla mnie to dużo bardziej jeszcze zacieśniało więź :-D

Buziaki i śpijcie dobrze (obym i ja tej nocy spała ;-) )

reklama
ja tak bardzo szybciutko- tylko zeby sie odmeldowac:)
wlasnie wrocilam ze stolicy i przede mna wielkie pakowanie, bo jutro rano wyruszamy do Portugalii.
Najchetniej poszlabym spac, a tu pol nocy roboty. Nie znosze sie pakowac:)

gratuluje wam wszystkim dbrch wiesci i udanych wizyt. Moze uda mi sie podczytac was w miedzyczasie.
i do uslyszenia za 2 tyg

Do góry